Ce vrăji a mai făcut Poșta Română? Sezonul 2, episodul 1

ce vrăji a mai făcut Poșta română

Nu vă era dor de un articol despre cum lucrează Poșta Română? Probabil că v-ați plictisit să tot scriu despre ei, dar nu pot să mă abțin. Pe partea de colete expediate de mine se întâmplă o mare minune pentru că nu am avut probleme până acum. Când vine vorba de primit, alta e situația. Dacă n-aș ști că incompetența personalului de la Poștă este dezbătută pe toate grupurile de către toată lumea, aș zice că am avut eu ghinion, să aparțin de OP 51. Treaba e că la ei incompetența și indiferența pleacă de la vârf. Nimănui nu-i pasă că personalul e nesimțit, că tehnologia e de mult depășită, că la capitolul organizare e teroare.

În continuare dispar colete. Vă povesteam în acest articol despre roata norocului de pe Dresslily, la care poți câștiga produse cadou. Nu vă imaginați că intru zilnic, dar uneori mai dau share câte unui produs de la ei de pe site. Culmea e că am avut și noroc de 3 ori. Prima dată am câștigat o bluză cu tematică de Crăciun. Pe-asta am avut norocul să o primesc la început de ianuarie.

bluză roșie de Crăciun

bottegaverde.ro

A doua oară am avut baftă tot de o bluză roșie cu mesaj de Valentine’s Day.

bluza rosie valentine's day

Pachetul a plecat din China pe 26 decembrie. Pe 10 ianuarie a intrat în România, acestă gaură neagră în care dispar colete. De atunci nu am nicio veste despre el. Știind că Poșta Română mai aduce avize cu întârziere de o lună sau uită complet să le trimită, am încercat să întreb de acest colet. Chipurile nu poate fi urmărit. Cum se face că niște aplicații online le urmăresc totuși jumătate de glob?

Treaba e că nu am bluză și au trecut 30 de zile de la ultimul update, de când a ajuns în țară. Cred că i-a plăcut vreunei angajate de la poștă și a decis să o poarte, gândindu-se că poate mie îmi era mică. Nu e prima dată. Mai am și rochii, intrate în țară, care n-au ajuns la mine și nici nu s-au întors vreodată la vânzător. Dacă vedeți pe cineva purtând bluza asta și persoana respectivă lucrează pe la Poșta Vamală, e posibil să fie bluza mea. De la asta mi-am luat adio.

Acum 3 zile am tras iar de câteva ori de roata norocului și am primit gratuit acest set de bijuterii (cercei și colier) placate cu aur de 18K, destul de drăguțe. Nu mai sper că o să-l primesc, sincer. Poate doar să încapă pe mâna cuiva căruia nu-i plac bijuteriile.

set de bijuterii placate cu aur

Înainte să se găsească iar inteligenți care să-mi spună că mă plâng ca vaca pe blog (ăsta e citat din curul gândirii unui idiot contemporan), în loc să fac reclamație, să știți, scumpilor, că am făcut și m-am lămurit. Răspunsul primit este unul standard, cât să nu zici că nu te-au băgat în seamă, ți se spune că se investighează și nu mai afli niciodată nimic de reclamația ta. Asta acolo unde o poți face. Că, dacă e colet din afară, nu prea ai cum să faci rost de toate datele pe care ți le cer ei (aproape că-ți trebuie și măsura la pantofi a celui care a pus coletul) pentru a putea depune reclamație. Angajații știu și profită.

Vreți mai mult? Plicuri interne nu-mi ajung la destinație. Dacă întrebi de ele, nu își asumă nimeni nici-o răspundere pentru ce ai pus la cutia de scrisori din fața oficiului. În același timp, nici la ghișeu nu ți-o primește nimeni, decât dacă o pui recomandată. Cu alte cuvinte, cei 1,3 lei pe care-i dai pe un plic timbrat se considera donație și doar Bunul Dumnezeu decide dacă plicul tău ajunge la destinație sau nu.

Rămâneți aproape că sigur vine și episodul 2 din sezonul cu același număr al serialului de succes Ce vrăji a mai făcut Poșta Română!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roman Nicoleta
    • 10/02/2018
    Răspunde

    Ce mult îmi place bluza,este superbă ?

    1. Pacat ca nu cred ca o s-o primesc.

    • Naty Mihaela
    • 10/02/2018
    Răspunde

    Daaa ,si eu am nemultumiri mari vizavi de angajatele postei de unde apartin .Nu imi permit sa fac comenzi prin curier altfel n as apela la ei cand e vorba de comenzi din strainatate.Insa e prima oara cand citesc de roata norocului de pe Dresslily .

    1. Merita sa intri din cand in cand sa dai cate un share. Va dau si un pont. Nu e musai pe FB.

  1. Răspunde

    Aproape două luni a durat ca un colet să apară că a ajuns în România din momentul în care chiar a ajuns în România. 🙂

    1. Se lucreaza intens la Posta.

    • Nicolae Claudia
    • 10/02/2018
    Răspunde

    Si eu azi am fost la posta sa imi ridic un colet si am stat vreo ora, in conditiile in care erau vreo 6 pers in fata mea..ziua trece, leafa merge si tot asa

    1. Se pare si mai mult de o ora, se stie.

    • Barbălată Mirela
    • 10/02/2018
    Răspunde

    Offf, îmi pare rău!!! Eu tot sper să le mai primeşti.

    1. Eu nu mai sper.

  2. La fiecare pas dai de cate un idiot.Pacat da nu primești bluza este tare drăguță.

    1. Aia e. Nu e chestia de o bluza, dar se aduna.

  3. Sincer eu nu am avut asa mari probleme. Am 4 ani de cand primesc colete din china dar doar 2 produse nu au ajuns la mine. In rest toate au ajuns la destinatie. Unele mai tarziu, altele la timp. Nu pot sa ma plang, dar mai toata lumea ii blameaza.

    1. Esti tu mai norocoasa, altceva nu stiu ce sa zic. Eu am pierdut cel putin 5 colete in 2017.

  4. Incredibili sunt astia. Pe mine nu ma mai mira nimic. Ultima data cred ca am stat o ora la ghiseu ca-mi ratacisera un coletel piticel. Mi-au luat numar de telefon ca ma suna ei cand il gasesc. Am iesit, m-au sunat dupa 10 minute ca l-au gasit. Dar nu-ţi zic cata zapacenie… Mereu stau cu emotii cand e vorba de ei, fie ca trimit, fie ca trebuie sa primesc. Mai ales sa primesc.
    Bun titlul tau, va fi un sezon prolific cred :-))))

    1. Pai unde sa gaseasca un colet, cand nu sunt organizate? Ar trebui facute rafturi pe litere. Ele le pun la gramada.

    • Cristina
    • 10/02/2018
    Răspunde

    De ce nu folositi curieratul rapid dai un ban dar stai fara griji.

    1. Am si specificat. Eu daca trimit 5 premii odata si dau 20 de lei la curier pe fiecare nu imi permit. Si la international, nu cred ca vrei sa stii ce comision ia DHL. La o pereche de ghete de 30 de dolari, le dai lor tot atata.

  5. Mă disperă Poșta Română și mă disperă că nu le putem face nimic, ei greșesc, nu plătesc, noi suferim. Nu știu când se va termina și când se va face dreptate.

    1. Nu se va termina. Sunt prea in urma sa mai poata recupera.

    • ghelbere elena
    • 11/02/2018
    Răspunde

    Sunt lamurita de mult timp de serviciile postei. Caut de multe ori sa ma fofilez si sa trimit pe altcineva pentru ca m-am saturat de randurile infernale si de incetineala cu care se lucreaza.

    1. 🙂 e bine ca ai la cine apela sa stea la coada 😀

    • A.C.M.
    • 11/02/2018
    Răspunde

    La mine in oras posta este deschisa doar 3 ore pe zi… 3 ore pe zi. 🙁 Daca te duci cu jumatate de ora inainte sa se deschida posta vei gasi cel putin 10 oameni care asteapta. Si asta nu e tot. Intri in posta, astepti o ora cel putin, dupa care risti sa te pofteasca afara deoarece programul lor este gata.
    Mi-e groaza cand sunt nevoita sa merg la posta.
    Fac tot posibilul sa comanda produse pe care sa le primesc cu serviciile de curierat, nicidecum cu posta.

    1. Din pacate, din afara daca iti vin colete prin curierat te arzi. Iar de trimis, sa trimit 5 colete cu 25 de lei, nu imi permit.

  6. Răspunde

    Vai, ce rrrrrhea esti! 😀 ce sa zic.., eu probleme cu ei nu am avut, dar nici nu comand foarte des din strainatate si cand o fac, prefer curieratul. Desi mi s-a intamplat sa-mi parvina coletele si la vamala. Insa n-am patit… inca… si am primit si inel de aur platit integral in avans, aici chiar ca putea sa-mi ia inelul si sa spuna ca nu le-a parvenit nici un coletel pe numele meu!

    Dar ti-as sugera sa n-ai totala incredere in chinezi, sunt maestri in a te trage pe sfoara si nu e exclus sa te faca sa crezi ca au trimis produsul si in realitate sa fie altfel.

    1. Oana si prin curier, daca vine prin DHL, iti convine sa le dai 150 de lei comision?

  7. Răspunde

    Stiu prin ce treci din pacate 🙁 Ca si tine si eu urmaresc un colet intrat in tara de pe 13 Ianuarie si nimic. Poate se intampla o minune si ajunge pana la vara .

    1. Mai bine ia-ti gandul de la el!

  8. Răspunde

    Ce fain este setul de bijuterii…dper sa faca Posta Romana o vraja si sa apara coletul. Eu pana acum nu am avut neplaceri cauzate de ei…am avut un colet care a ajuns dupa vreo 3 luni cred, dar nu stiu sigur a cui a fost vina…

    1. Intarzierile sunt nimic, important e ca ti-ai primit lucrurile.

  9. Răspunde

    iti urez sa iti pastrezi speranta. Nu de alta, dar dhl mi-a livrat sapt trecuta un colet ce a stagnat in Milano 2 luni.

    1. Nici sa nu aud de DHL 😀

  10. Răspunde

    Eu cred ca tine foarte mult de oficiul postal de care apartii. Eu sa stii ca n-am probleme de genul. Nu mi s-a pierdut nici un colet si vreo 2 colete mi s-au trimis retur. Returul a fost din vina postei

    1. Pai ca in orice domeniu, depinde peste cine dai. La mine sunt o adunatura de neispraviti.

    • Denisa
    • 12/02/2018
    Răspunde

    Pe la inceputul articolului recunosc ca citeam usurata cu gandul ca eu nu folosesc deloc posta romana. Dar ajungand la partea cu bluzita (care e chiar draguta 🙂 ), am realizat ca si eu urmeaza sa imi comand ceva din china care o sa vina cu posta romana. of, of..sper sa am mai mult noroc. si sper sa iti primesti si tu curand colierul si cerceii!

    1. Iti tin pumnii. Vezi ca nu sunt toti asa ghinionisti ca mine.

  11. Răspunde

    Si coletul meu a disparut tot printr-o vraja. E de la Zaful si avea in el doua bluze si o pereche de cercei. Il astept inca de la Black Friday. Sau poate ajunge de Pasti.

    1. Fii antena ca aveam caseta luminoasa care trebuia sa ajunga la mine de vreo 2 luni si imi luasem gandul de la ea, iar azi a aparut pe radar, a intrat in tara.

  12. Răspunde

    E foarte incomodă situația și sigur și eu aș fi scris despre ea dacă aș fi pățit chestiile pe care le-ai pățit tu. Eu am noroc că la Poșta din orășelul în care stau eu lucrurile merg bine, nu știu să fi avut vreodată probleme, însă când stăteam cu chirie în Târgoviște m-am lovit și eu de câteva astfel de experiențe și nici măcar în ziua de azi nu-mi amintesc cu drag de ele.

    1. Eu cred ca am si ghinion in viata, zau. Dau prea des peste oameni din astia.

  13. Răspunde

    Of…da, mare porcarie cu posta asta. Pe bune, chiar nu suntem in stare sa avem si noi niste servicii de calitate?
    Am patit si eu sa nu mai ajunga un colet. Si nu cred ca mai ajunge. Am riscat iar si am mai comandat ceva. Sa vedem daca patesc la fel.

    1. Alea sunt din China, sa zicem. Dar Elena, o doamna din Franta, mi-a trimis biata de ea de 2 ori un sapun handmade pentru ca eram eu curioasa cum este. Cred ca se spala alea la Posta cu el pe cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares