Masca neagră made in China – da sau ba?

impresii masca neagra

Intr-una din comenzile mele de pe un site din China, m-am gândit să-adaug și minunata mască neagră. Eram aproape convinsă că nu are nicio legătură cu produsul original, dar văzusem că se lipește bine pe nas și mi-am zis că, la 3 dolari, cât am dat eu pe ea, merită încercată, poate mă scapă de mai multe puncte negre decât benzile pe care le folosesc acum. Zis și făcut. Pus produsul în coș, plătit, așteptat, primit, aplicat și testat. Curioși dacă face treabă bună sau nu, dacă mi-a plăcut sau nu? Aflați imediat păreri despre masca neagră.

În cutia asta mică, neagră, am găsit tubul cu mască și un pliant ilustrat cu instrucțiuni. Pe ăla nu-l mai am, din păcate, deci nu vi-l pot arăta. Pe cutia produsului, avem câteva informații despre el, atât în chineză, cât și în engleză. La ingrediente nici nu am îndrăznit să verific ceva, că nu mă aștept la surprize plăcute. Am trecut direct la ceea ce promite minunata mască să facă. Știu doar că are la bază extractul de cărbune de bambus.

utilizare si eficienta masca neagra

Se presupune că pasta asta neagră aderă la piele și, atunci când este scoasă, ia cu ea toate punctele negre și toate impuritățile, curățând temeinic porii și lăsând pielea curată și catifelată. Ba, mai mult, are și acid hialuronic în compoziție, ceea ce te va face să arați mai tânără după cele 15 minute de acțiune.

Oare chiar așa să fie?

Prima dată am aplicat masca neagră doar pe nas pentru că văzusem atenționările privind utilizarea pe tenul sensibil.

masca neagră pentru puncte negre nas

Nu am putut să o aplic cu pensula, cum arată fetele pe vloguri. Se usucă în câteva secunde și se face cauciuc, nu o poți întinde absolut deloc. Eu am aplicat-o cu degetele și apoi m-am spălat. Partea bună este că nu colorează pielea. 🙂

masca neagra China

Mă așteptam ca, după 15 minute, să scot masca întreagă, așa cum văzusem eu prin filmulețele de pe YT și prin fotografiile de prezentare are produsului. N-a fost deloc așa. Oricât de încet am încercat s-o scot, nici nu apucam să dezlipesc un centimetru din ea, că se rupea. La final aveam măsuța plină de bucățele mici de mască și nasul înroșit de la atâta frecuș.

M-am consultat cu alte fete. Ele mi-au zis că am pus eu strat prea subțire de mască și de-aia n-a mers. Bine!!! Mai pun odată. De data asta nu mă joc și o întind pe toată fața.

păreri masca neagră

După cele 15 minute de așteptare, s-a dezlănțuit iadul. Aceeași chestie: nici vorbă să o scoți întreagă. Se rupea bucățică cu bucățică și mi-au trebuit cel puțin încă 15 minute să îndepărtez 70% din ea. Restul de 30% s-a dus cu apă pentru că deja mă ustura fața destul de tare ca să mai insist să le trag așa, uscate. Ustură ca naiba, credeți-mă pe cuvânt. După cum te simți atunci când o smulgi și ea trage după ea fiecare fir de puf de pe față, eu as îndrăzni să o recomand mai degrabă ca produs pentru epilat.

La final, după ce m-am spălat, aveam fața roșie și mă ustura destul de tare. S-a mai calmat după ce am aplicat o cremă hidratantă, mai exact crema activ hidratantă pentru 24 de ore, cea pe care am primit-o săptămâna trecută în teste de la Farmec, din gama Gerovital H3 Derma +. Ăsta e un produs mișto, nu ca masca mea la 3 dolari, dar despre el mai vorbim noi în alt articol.

Te scapă de punctele negre această mască? Mie nu mi se pare că ar face treabă mai bună decât benzile mele de la Lady’s, sincer. Lasă pielea fină? Da, dar și iritată. Te întinerește? Nu mi s-a părut și, chiar de m-ar fi făcut să arat de 20 de ani a doua zi, tot nu aș mai fi aplicat-o din nou.

Concluzia? După ce i-am făcut pozele pentru articol, masca neagră made in China a luat drumul coșului de gunoi și nu ne-am mai văzut niciodată.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Popa Oana-Gabriela
    • 06/11/2017
    Răspunde

    Ce experiență urâtă, bine ca ne-ai atenționat ca sa nu o pun pe lista de cumpărături. Eu momentan folosesc plasturi pentru nas și este relativ ok.

    1. tot pe plasturi raman si eu 🙂

  1. Răspunde

    am incercat si eu o astfel de masca si tot ce a scos de pe fata mea a fost „puf” :))))

    1. Te-ai ales cu o sedinta de epilare.

  2. Răspunde

    Cred ca nu m-as fi incumetat din capul locului sa o aplic, mai ales ca tenul meu reactioneaza puternic la chestiile exotice :).

    1. Nici nu m-as fi asteptat sa fii tentata de ea 😛

  3. Răspunde

    Ah, imi pare rau ca nu e buna :(. Ma gandeam si eu sa o comand, chiar eram la fel de curioasa ca tine in privinta ei, mai ales ca o vedeam peste tot, ma gandeam ca o fi buna. In cazul acesta nu pot decat sa iti multumesc ca ai achizitionat-o tu inaintea mea si ai impartasit experienta utilizarii. M-ai scutit de o cheltuiala.

    1. Cheltuiala nu era mare, Ioana, dar oricum e mai bine asa, sa invatam una din greselile celeilalte.

  4. Bine de stiut, deși pe mine nu mă tentat niciodată. Am câteva măști de față cu fructe, argilă, și intenționez să le folosesc.
    Bine că nu ai făcut iritații sau alergie pe față de la ea 😀

    1. De-aia imi era si mie frica, atunci cand am vazut fata rosie. Din fericire roseata s-a estompat si am scapat cu cele 15 minute de chin.

  5. Răspunde

    O experiență neplăcută. Și eu mi-am luat o masca neagra și nu am fost mulțumită.

    1. Urmeaza masca verdeȘ :))

  6. Aaa, deci cu masca asta ne-ai speriat pe facebook? :)) Lasand gluma, mi-am luat si eu o mascade genul acesta si m-am trezit cu pielea rooz. Noroc ca in 2 zile s-a calmat tenul si am putut sa ies din casa.

    1. 2 zile? ce norocoasa sunt ca nu m-am ales cu asa ceva.

    • Valeria Chertes
    • 06/11/2017
    Răspunde

    Numai la gandul ca este neagra si nu mi-o trebuie.

    1. e de doliu 😀

  7. Răspunde

    Esti curajoasa Cris! Eu mi-am cumparat doar o paleta de farduri si niste pensule de la chinezi. La cosmetice nu ma bag desi ma tenteaza. Cum se numesc benzile de la Lady`s?

    1. eu le folosesc pe cele din gama Victori Beauty.

  8. 🙂 Ale frumuseții chinuri!

    1. Ale frumusetii? Nu, bre. Frumoasa nu ma mai fac, doar voiam sa ma ingrijesc nitel.

  9. Răspunde

    Am mai auzit de masca asta neagra. Ghici la ce ma gandesc cand o vad aplicata pe fata? :))) Cateva linii si punctulete, un hanorac si o poti purta si la concert. 😀 Asta asa ca sa te distrag de la experienta neplacuta….

    1. Irina, iti cumpar si tie una sa il dai pe domnul Sima cand ai fantezii?

    • Ursu Loredana
    • 06/11/2017
    Răspunde

    Ce experienta urata! Si eu care ma gandeam sa imi cumpar si eu. Bine ca nu am cumparat-o. Multumim ca ne-ai zis si noua

    1. Nu prea aveti pentru ce. Eu am scris doar ca sa ma vait 😀

  10. Răspunde

    Am incercat-o si eu, la un moment dat am aruncat-o la cos, pentru ca pur si simplu nu era buna de nimic. Cica trebuie sa o folosesti dupa baie, cand pori sunt deschisi…dar nu-i asa, in concluzie…nu face ceea ce apare in diferite clipuri.

    1. lasa, bre, mai bine raman asa urata decat sa mai pun chestia aia pe fata.

  11. Mie mi.e teama sa.mi iau produse pentru ten de pe site.urile chinezesti. Dupa ce mi ai spus nici nu ma mai uit la ele!

    1. O singura data am mai luat o paleta la vreo 4 dolari nu mai stiu de pe ce site si am aruncat-o pentru ca erau farduri super proaste. Acum astept niste pensule, dar vad ca nu mai vin.

    • Albu Steluta Georgiana
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Am tot vazut reactii pozitive la aceasta masca, dar nu m-a atras deloc. Bine ca ne-ai povestit experienta ta ca sa o evitam!

    1. Chiar ca e de evitat.

    • ghelbere elena
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Ce experienta ai avut! Nu folosesc decat masti facute de mine pentru ca imi este teama.

    1. nu sunt toate mastile ca asta. Eu am unele de la Bottega verde si sunt super misto, dar sunt pentru altceva.

    • Oana
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Heheeee fix la fel am patit si eu, m-a usturat fata de am innebunit si a mea tot la gunoi a ajuns cu mare viteza :))))

    1. Pai si de ce nu ai zis, bre? Nu se mai chinuiau si altii!

    • Valentina
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Regret mult ca nu pot pune o fotografie.Eu folosesc mult produsele de la No 7,intr-un fel alegegerea a fost fortuita,dar am constatat ca mi se potrivesc.Mai mult,in magazin exista un dispozitiv care iti recomanda culoarea de pudra/fond de ten,analizand tenul tau. OK,vad la un moment dat un produs nou „beauty skin, Pore vacuum mask. Avand ten gras, mi-am zis ca va fi exact ce-mi trebuie.E tot o masca neagra,un cauciuc.Am patit fix acelasi lucru:pas de o scoate,asa, ca o pelicula,cu restul fiecarui por curatat.Ar fi fost frumos, dar….nici urma de efectele din reclama.

    1. Sa inteleg deci ca nici cele provenit de prin alte parti ale lumii nu-s grozave. Prea multa reclama la mastile astea, reclama aiurea.

  12. Si eu care ma gandeam ca ne vei surprinde placut cu un produs ieftin, dar eficient. La 3 dolari la ce sa te astepti… dar bine ca stiu, nu cumva sa imi treaca prin minte sa cumpar minunea neagra daca o vad la ceva super pret pe ceva site.

    1. 3 lei dai, 3 lei face. Asta trebuie retinut.

    • Popa Angelica Stela
    • 07/11/2017
    Răspunde

    O experienta nefericită, îmi pare rău pentru tine, mulțumesc că ne împărtășești și nouă să luăm aminte!

    1. ca sa aveti de cine rade.

  13. Răspunde

    Bine ca nu ai patit mai rau. Pe bune, Cris! Ai produse bune, romanesti, iar tu decizi sa testezi prostiile astea?
    Daca nu era de plans, era de ras cu imaginile si stilul tau caracteristic de a scrie un articol.
    Imi pare rau pentru experienta asta urata. Ai grija de tine!

    1. ce puteam sa patesc mai mult de o iritatie care sa ma tina 2 saptamani in casa? 😀

  14. Răspunde

    Iti zic sincer ca imi este teama de cosmeticele chinezesti. Patania ta este unul din motivele pentru care le acolesc. By the way, foarte buna crema aleasa

    1. Crema aia de la gerovital, da, face treaba buna. Masca neagra… a fost o curiozitate.

  15. Răspunde

    Articolul tau vine la fix. Chiar ma gandeam sa o comand si eu, insa mai bine stau linistita…multumim de atentionari!

    1. Doar daca vrei sa te enervi sa ti-o cumperi.

  16. Răspunde

    imi pare rau de dezamagire…. partea buna ca ai dat 3 dolari, deci nu e mare pierdere. Daca nu incercai ramaneai poate cu sperantza ca….

    Eu nu am curajul tau. Ok, eu nu folosesc cosmetice, motive de alergii. Imi tolerez punctele negre asa cum sunt 😀 .

    1. si eu am probleme cu tenul, dar tot imi place sa il supun la teste de groaza

    • nicolae claudia
    • 09/11/2017
    Răspunde

    urata experienta..citisem pe undeva ca nu prea e buna

    1. Iata ca acum ai si confirmarea mea.

    • Toma Tantica
    • 08/04/2018
    Răspunde

    O experienta neplacuta si eu care imi doream sa iau o astfel de mască, imi pare rău ca nu a funcționat!!!

    1. Asta e. Nici cea romaneasca, de la Herbagen, nu e mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares