6 cadouri utile pe care orice bărbat le va aprecia. Nu ai cum să dai greș cu ele

cadouri utile pentru barbati de Craciun

Oare sunt singura care se gândește de pe-acum la cadourile pentru Crăciun? Nu cred. Mai mult ca sigur sunt mulți conștiincioși printre voi, oameni cărora nu le place să lase pe ultima sută de metri cumpăratul cadourilor. Foarte bine faceți, că tot se apropie perioada aceea cu cele mai mari reduceri din an! În plus, atunci când suntem pe fugă, tindem să facem achiziții neinspirate, nu mai avem timp să ne întrebăm dacă sunt cadouri utile sau nu, luăm ce ne pică în mână. Mai bine cumpărăm cadouri din timp. Dacă tot dăruiești ceva cuiva, de ce nu i-ai oferi ceva care chiar să-i fie de folos? Asta nu doar de Crăciun este valabilă, ci cu orice ocazie (de ziua de naștere sau de nume, de Valentine’s Day).

Pentru femei cele mai inspirate cadouri sunt hainele, parfumurile, bijuteriile, cosmeticele sau voucherele de cumpărături. Pentru copii cadourile ideale sunt jucăriile sau gadgeturile, în funcție vârstă. Dar pe bărbații cu ce cadouri îi putem cuceri? Fie că este vorba de soț, iubit, frate, tată sau cumnat, te poți inspira din această listă cu 6 cadouri practice care pot impresiona un bărbat.

Un aparat de bărbierit

Îngrijirea bărbii este una din principalele preocupări ale unui bărbat. Oricât de experimentat ar fi, bărbieritul cu aparatul de ras tot mai vine însoțit de mici accidente sub formă de tăieturi, mai ales dacă tenul este unul sensibil sau, și mai grav, posesor de iritații sau erupții. Unde mai pui că aparatele cu lame nu sunt nici suficient de precise și conturul perfect, admirat prin reviste, rămâne la stadiul de dorință. Astea sunt principalele motive pentru care domnul tău va fi mai mult decât bucuros să primească în dar un aparat de bărbierit ca acestea. Din câte poți vedea, sunt aparate foarte moderne, cu un grad de precizie de invidiat, capabile să ofere un obraz neted fără a atenta la integritatea lui.

Un aparat de tuns

Poate că acum 100 de ani ar fi fost o rușine să te tunzi singur acasă. Acum nu mai este deloc așa. Mulți reprezentanți ai sexului masculin, dornici să aibă mereu firele de păr la lungimea potrivită, perciunii perfecți și ceafa curată ca și cum atunci ar fi ieșit de salon, pun mâna pe mașina de tuns și se ocupă singuri de treburile astea odată la câteva zile. Dacă e genul acesta, preocupat mereu de frizură, nu poți găsi un cadou mai potrivit decât un aparat de tuns în genul celor de aici. Tunde la milimetru și foarte rapid, iar la nevoie poate fi folosit și pentru aranjarea bărbii, că tot e la modă barba.

Un portofel din piele

Accesoriile de acest tip se bucură și ele de mare efect când vine vorba de cadouri utile. Un portofel din piele este un lucru în care merită să investești. Dacă alegi un model clasic, simplu, cât mai apropiat de gusturile lui, cadoul tău va fi purtat zilnic cel puțin 2-3 ani de acum încolo.  Ai grijă să fie un model bine compartimentat și cât mai compact. Majoritatea bărbaților poartă portofelul în buzunar, deci modelul ideal, cel care nu umflă buzunarele foarte mult, este cel care se pliază o singură dată.

O pereche de mănuși din piele

Referindu-ne strict la cadourile pentru Crăciun, mănușile din piele nu pot lipsi de pe lista sugestiilor. Sunt mai mult decât practice. Păi nu este el cel care are de deszăpezit aleea și mașina și care trebuie să care cumpărăturile? Mănușile din piele nu țin doar de cald, ci protejează și de umezeală. În plus, sunt și foarte elegante și rezistente. Adio înghețat mâinile pe lopată sau pe racleta!

Produse de îngrijire

Ei bine, da, și bărbații au nevoie de produse de îngrijire indiferent de anotimp. Printre cosmeticele preferate de reprezentanții genului masculin se numără cele pentru mâini și pentru îngrijirea feței, în special produsele după ras.  Dacă i-ai cumpărat un aparat de ras, adaugă la cadou și un balsam după ras. Dacă poartă barbă, un pachet compus din aparat de tuns și un șampon și un ulei pentru barbă n-are cum să nu-i placă. Cremele de mâini sunt din nou o opțiune bună, ca și deodorantele, parfumurile și produsele pentru îngrijirea părului.

scapă de iritații după bărbierit

O băutură fină

Ultimele pe lista mea de cadouri utile apreciate de către bărbați sunt băuturile fine. De ce sunt utile? Știu bărbații de ce. 🙂 M-aș orienta către ceva tărie, mai ales dacă este un cadou care vine în sezonul rece. Trebuie ținut cont și de preferințele destinatarului, desigur. Dacă este amator de vinuri, oferă-i un vin vechi de colecție. Dacă preferă licorile mai tari, alege un whisky de calitate!

Lista rămâne deschisă. Acestea sunt doar câteva sugestii pentru cei în pană de idei. O singură regulă de reținut – nu cumpărăm ce este mai ieftin sau ce ne place nouă, ci ne punem în locul celui căruia i se adresează cadoul și alegem în funcție de nevoile sau preferințele sale. Ar fi culmea să-i cumperi aparat de ras unui preot care poartă barbă de când se știe, nu-i așa? Sau o spumă de păr unui bărbat care se rade în cap de 10 ani. Bănuiesc că nici ție nu ți-ar plăcea să primești lucruri pe care nu le poți folosi.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ursu Loredana
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Foarte bune ideile. Multumim ??

    1. Multumesc si eu pentru vizita.

  1. Ideei utile.. Și ei deja ma gândesc la cadouri

    1. Ai ales ceva pana acum?

    • ghelbere elena
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Foarte interesante ideile. Cred ca le-am incercat pe toate si am dat gres. Singurele cadouri care-i plac sunt ceasurile sau un parfum Hugo Boss.

    1. Clar avem de-a face cu un domn pretentios.

  2. Răspunde

    Aparatul de tuns e chiar un cadou foarte ultil. Cel putin noua in familie un astfel de aparat ne este folositor. Cum am 2 barbati, unul mi si unul mare si ambii nu fac pretentii cand vine vorba de tuns, m-am transformat in frizerita de ocazie :))
    Si prinde bine la portofel :0

    1. Ce noroc pe tine! Al meu nu vrea sa ma lase pe mine sa umblu la freza lui. Se duce la cumnata-su. Tot sa nu fac si eu un ban cinstit.

    • Anda Stanciu
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Mulțumim de idei..sunt binevenite mai ales că vine Moș Crăciun

    1. Vine saracul ca magazinele sunt deja pline de brazi si decoratiuni.

    • Dana Lia
    • 07/11/2017
    Răspunde

    La fix articolul asta,ca e ziua nasului si nu stiam ce sa ii iau.Merci

    1. Acum sunt curioasa cu ce cadou se va alege nasul.

    • Valeria Chertes
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Foarte bune idei, multumim.

  3. Soțul meu are nevoie de un portofel nou si de un aparat nou de tuns/ras/bărbierit, dar el și-ar dori un ceas! Ghici ce va primi? 😀

    1. O pijama? 😀 Cu reni?

    • Mihai Miana Claudia
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Multumim super idei este util si mai ales ca sotul meu se tunde de fiecare data la zero si baietelu meu

    1. Super. Scapati de cheltuiala la frizerie.

    • Aghinitei Maria
    • 07/11/2017
    Răspunde

    ENUMERAREA AR TREBUI SA INCEAPA CU PORTFELUL DE PIELE I BAUTURI FINE!

    1. Depinde de la barbat. Nu sunt neaprat in ordinea recomandata, asa mi-au venit mie in minte.

  4. Răspunde

    Mersi de pont, sambata e ziua lui fratemiu si chiar eram in pana de idei.

    1. Si? ce va primi tanarul?

    • Elena
    • 07/11/2017
    Răspunde

    As mai adauga un fular la lista ta. In rest al meu nu-i decit cu vinul ( dar si acolo are preferintele lui)avem aparat de tuns dar nu il foloseste si nici produse de ingrijire nu mai foloseste.

    1. bun si-un fular mai ales acum in prag de iarna. Il punem pe lista.

  5. Pică la fix articolul, în curând e ziua mea! 🙂

    1. Superrr. Mancam bobo. Vrei si cadou? Bine, iti luam un pix 😀

    • Popa Angelica Stela
    • 07/11/2017
    Răspunde

    Bune idei ne mai dai, ești întotdeauna inspirată, mulțumim!

    1. mai sunt si expirata uneori 😛

  6. Răspunde

    Portofel i-am dat saptamana trecuta ca nu am mai avut rabdare.
    Uite ca la aparat de barbierit electric nu ma gandisem. Mersi pentru idee.
    Eu am pregatit cadourile pentru sotul meu, am personalizat cateva produse cu un logo pe care i l-am pregatit eu si care are legatura cu firma lui. Sper sa il surprind placut. Aproape ca nu mai am rabdare pana la Craciun 😀

    1. asta e cea mai mare problema si la mine, ca ii comand cadourile si nu mai am rabdare pana la Craciun sa i le dau 😀

  7. Răspunde

    Sa stii ca ai punctat foarte bine. La alte lucruri nici nu ma gandeam . Anul asta cred ca-i iau manusi

    1. ca sa-l incurajezi sa dea zapada, nu? 😀

  8. Răspunde

    Nu esti singura. Si eu ma gandesc deja la cadouri, iar pentru al meu sot eram in pana de idei. Nici acum nu stau prea bine la acest capitol…nu am gasit inca nici un cadou potrivit, insa mai am putin timp 🙂

    1. sunt sigura ca-ti va veni tie o idee. Poate te ajuta fetele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares