Cum poți crea impresia unui bust mai generos? 7 sfaturi ușor de pus în practică

iluzia unui bust mai generos trucuri

De ce am ales să vorbesc astăzi despre acest subiect? Pentru că eu însămi am fost multă vreme complexată de bustul meu mic. Toate ne-am dori să avem sâni plini și fermi, dar natura n-a fost darnică în toate cazurile. Ce-i de făcut dacă nu ai bani pentru o operație de mărire a sânilor sau sau pur și simplu nu vrei să faci o astfel de intervenție? Începi să lucrezi cu psihicul tău, să-ți repeți, până îți intră bine în cap, că frumusețea și farmecul nu stau în măsura la sutien. Cine ar putea spune despre Keira Knightley, Natalie Portman sau Dana Rogoz că nu sunt frumoase? Până îți schimbi mentalitatea asta, poți urma câteva sfaturi vestimentare pentru a crea iluzia unui bust mai generos. Se știe că și produsul e important, dar și ambalajul are un cuvânt greu de spus.

Renunță la culori închise în partea superioară a corpului

Se spune că negrul și alte culori închise, ce bat spre negru, nu slăbesc. Nu slăbesc, pentru că eu tot atâtea kilograme am, chiar dacă port verde, chiar dacă port negru. Totuși, trebuie să recunoaștem că aceste culori închise micșorează optic. Tocmai de aceea, sunt de evitat la capitolul bluze, topuri, tricouri, cămăși. Acestea fac sânii să pară și mai mici. Dacă nu mă credeți pe cuvânt, vă puteți uita la pozele de pe acest site. Același model, are un bust mai generos sau mai mic, în funcție de culoarea bluzei sau a tricoului pe care îl asortează la blugi sau la fustă.

Mizează pe decolteul în V

Ceea ce ar putea fi considerat vulgar, în cazul unei femei cu bustul foarte mare, este chiar recomandat pentru tine, așa că nu ai niciun motiv să te ferești de un decolteu adânc, în V.  De exemplu, pentru un eveniment, am găsit printre aceste rochii de ocazie câteva modele foarte bine croite, special gândite pentru femeile ca noi, care trebuie să lase la vedere scobitura dintre sâni.

Ține minte că cele mai de efect sunt rochiile mulate cu spatele gol.

Evită imprimeurile în zona bustului

Un fluturaș, un pisoi sau o floricică pictată sau aplicată pe un tricou alb, direct pe zona bustului, poate dăuna grav scopului nostru de a crea iluzia unor sâni mai mari. Detaliile de genul acesta nu fac altceva decât să atragă atenția direct asupra zonei pe care noi o considerăm cu probleme. În schimb, o bluză sau o rochie cu imprimeu pe toată suprafața este chiar recomandată.

Adoptă volanele

Nu contează că vorbim de o cămașă office, de o rochie de ocazie, o salopetă sau o rochie de zi. Dacă vrei un bust mai generos, volanele trebuie să fie prezente în partea superioară a corpului pentru că ele dau volum. Din nou, femeile cu forme voluptoase ne vor invidia pentru că ele nu pot purta așa ceva. Atenție însă la volane dacă ai sânii mici dar spatele lat!

Lasă umerii la vedere

Piesele vestimentare care lasă umerii goi nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Pielea atrage atenția și nu lasă privirile să se ducă pe zona unde tu consideri că nu ești suficient de dotată. Imaginează-ți o rochie de ocazie cu volane pe bust și cu umerii goi! Nici măcar tu nu te-ai recunoaște în ea. Nu poți fără bretele? Alege unele foarte subțiri! Profită din plin de faptul că sunt în tendințe piesele cu umerii goi, chiar și puloverele off-shoulder.

Poartă tricouri mulate

Un tricou mai lărguț nu te ajută cu nimic, crede-mă. Doar te va face să pari și mai nesigură pe tine. Alege un tricou simplu, alb, exact măsura ta, mulat pe corp și vei fi mult mai mulțumită de aspectul tău, decât atunci când alegeai un produs cu un număr mai mare în ideea că nu ai de să porți ceva pe corp, că oricum nu ai nimic de arătat.

Păstrează poziția corectă a corpului

Poate că acesta este cel mai important sfat și cel pe care nu trebuie să-l uiți niciodată, indiferent ce haine alegi să pui pe tine. O pereche de umeri aplecați, o coloană strâmbă și un cap în pământ nu vor ascunde partea asta a corpului de care te încăpățânezi să te rușinezi. Spatele drept, trage de umeri pe spate și sânii tăi, așa mici cum sunt, măcar se vor ridica acolo unde le este locul!

Nu-s ipocrită. V-am zis că și eu am trăit ani de zile cu regretul că nu am sâni mai mari. Am folosit aceste trucuri și m-au făcut să mă simt puțin mai bine. Totuși, cel mai bine mă simt acum, când nu-mi mai pasă de mărime și port orice cu încredere și cu sentimentul că nicio femeie nu este perfectă și că sunt iubită așa plină de defecte (și nu doar fizice).

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Daniela
    • 19/11/2017
    Răspunde

    Ce frumos,dar dacă nu sunt prea dotata tot acolo e

    • Ursu Loredana
    • 19/11/2017
    Răspunde

    Utile sfaturi și de ținut minte. Mulțumim! ??

    • Valeria Chertes
    • 19/11/2017
    Răspunde

    Sfaturi bune, eu multumesc lui Dumnezeu sunt dotata.

    • Popa Angelica Stela
    • 19/11/2017
    Răspunde

    Mulțumesc pentru sfaturi, foarte utile!

    • Popa Oana-Gabriela
    • 19/11/2017
    Răspunde

    Mulțumim frumos pentru sfaturi. Când eram mai mica și eu aveam problema asta ca „nu-mi place cum arăt ” dar acum am început sa trec peste acea etapa. Am început sa ma apreciez asa cum sunt și ma mândresc de cum arat. Toate suntem frumoase.

  1. De cand ma stiu ma intebam de ce vor femeile sani mai mari, eu niciodata nu mi.am dorit asta. Inainte sa raman insarcinata aveam 90 la bust, perfect pt mine, nici prea mari nici deloc. Acum am bustul mai generos si nu.mi place deloc, mi se pare ca din cauza lor par mai grasa :)))

    • Aghinitei Maria
    • 20/11/2017
    Răspunde

    Utile sfaturi, sa avem incredere in noi!
    Mi-au placut sfaturile cu evitarea imprimeurilor in zona bustului si aplicarea volanelor!

  2. Răspunde

    Eu ii vreau mai mici, nu mai mari. Asa ca astept un articol cu sfaturi de acest gen 😀

    • ghelbere elena
    • 20/11/2017
    Răspunde

    Am un bust destul de generos si cand eram mai mica ma rusinam cand vedeam colegele mele care aproape ca nu aveau sani.

  3. Am optat și eu pentru costum de baie cu volane și da, părea că am un bust mult mai mare.
    Eu optez pentru bluze cu decolteu in V pentru a părea mai înaltă!

  4. Răspunde

    Pozitia corecta a corpului impreuna cu hainele in culori cat mai deschise (preferabil albe) e chiar o reteta de succes. Cel putin chiar e valabila in cazul meu. Desi, recunosc, chiar daca stiu asta… cand vine frigul ma imbrac numai in haine inchise la culoare, ma pitesc cu totul in pulovere negre si bleumarin, de nu mai vezi nici urma de bust :))))).

  5. Răspunde

    Bune, foarte bune sfaturile. Sa stii ca tot ma gandesc la silicoane 🙂 Astea ma salveaza sigur cu bustul generos, nu stiu cum o sa fie cu sanatatea 🙂

  6. Răspunde

    Foarte bune sfaturile tale. Ajuta si sutienele cu push up si mult burete de zici ca ti-ai pus silicoane si atunci cand nu existau foloseam sosete. 🙂

    • Ungureanu Lidia
    • 21/11/2017
    Răspunde

    Bune trucuri…chiar am nevoie de ele 😉

  7. Răspunde

    Eu folosesc sutienele push-up; cand alaptam fetele aveam sanii mai generosi, deh…erau plini de lapte, acum nu ii mai gasesc pin bluza :))))

    • nicolae claudia
    • 22/11/2017
    Răspunde

    eu sunt ok asa cum sunt. dar recunosc ca sfaturile tale sunt utile

    • Valentina
    • 24/11/2017
    Răspunde

    Eu nu aveam un bust prea mic,il consideram potrivit,desi majoritatea vor fie mai mare,fie mai mic.Asa,un 75 cupa C pe mine ma multumea,se potrivea bine siluetei (opinia mea).Vara purtam jumatate de cupa,sutienele acelea Triumpf care se inchideau in fata, la decoltee destul de curajoase,patrate.Asta ma avantaja cel mai mult.Pareau si sanii mai generosi ,iar efectul pe decolteu era de nota 10.

    1. Deci si decolteul patrat ne avantajeaza? am notat.

        • Anghelina Irina
        • 06/03/2019
        Răspunde

        Mulțumesc lui Dumnezeu nu am nevoie nici de imprimeuri, nici de volănașe ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares