Noutăți despre SEO și sfaturi despre cum să ai parte de o campanie eficientă

servicii-optimizare-seo

Din seria SEO există numeroase metode prin care poți face ca un site să câștige locuri de frunte în rezultatele pe care le oferă motoarele de căutare. Nu sunt chiar secrete, cu toții avem acces la astfel de informații. Și totuși, de ce unii reușesc ca printr-o campanie SEO să obțină rezultatele dorite și alții nu?

Dezamăgirea de a investi în metode SEO și de a nu avea ulterior rezultatele scontate se referă și la modul de abordare a situației. Dacă interesul pentru servicii optimizare SEO este unul existent, ei bine recomandarea este aceea de a apela mai degrabă la cei specializați în acest domeniu. Cu alte cuvinte, a crede că poți încerca și singur sau a apela la un amator este că și când îți semnezi sentința de la bun început. Așadar, preferă încă de la început să ai pretenții și astfel și rezultatele vor fi pe măsură. O agenție specializată pe ramură de servicii SEO te-ar putea ajuta.

Iată și câteva puncte de reper oferite de agenția de digital marketing E-Advertising:

Strategia conținutului

Nu numai cuvintele cheie contează în tot procesul de SEO. Ajungi la un moment dat mult prea stresat de prezența acestora încât naturalețea de a le include într-un text se pierde. Și la fel ai și tu de pierdut pentru că motorul de căutare te taxează, te pedepsește. De fapt tu ai nevoie de trafic de calitate, să răspunzi unor nevoi ale clienților tăi și astfel conținutul creat să se adapteze în funcție de aceste referințe.

Un alt aspect interesant aici este legat de cuvintele cheie de tip long tail. Descoperim în cadrul paginii oficiale a celor de la E-Advertising că rata de conversie a acestor tipuri de cuvinte cheie ajunge chiar și la 36%. Exact acolo unde alții mizează mai puțin, tu poți avea șansa se explorezi mai mult și să ai de câștigat.

Site-ul

Este un punct cheie în procesul SEO. De fapt, scopul tău este tocmai acesta: de a trage cât mai mulți clienți. Ori ei ajung pe pagina ta, pe site-ul tău. Aici o întreagă altă poveste favorizează sau nu indexarea corectă. Există numeroși factori care, din perspectiva unei campanii SEO, pot atrage rezultate favorabile. Cert este că dacă deții un site, asta nu este de ajuns să consideri că ai șanse de reușită în a fi vizibil pentru cine trebuie, respectiv pentru clienți și posibili clienți.

Desigur că acest domeniu este atât de vast încât sunt multe aspecte de expus. Cert este că alegând serviciile profi ale unei agenții care se ocupă cu campanii SEO ai toate șansele că site-ul tău să fie în topul rezultatelor din motoarele de căutare. Odată ce ți-ai stabilit scopul, apoi mijloacele de a face asta, mai rămâne să depui eforturi constante pentru a susține în continuare campania SEO. Să nu crezi că este de ajuns. Un alt secret este faptul că o astfel de misiune cere implicare de termen lung. Dar te răsplătește pe măsură.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Mi-am propus zilele acestea să citesc niste articole tehnice despre Seo, blogging si Instagram. Nu e lectura mea prefarata, dar simt ca mai am foarte multe invatat!

    1. Sunt domenii in care oricat ai citi, tot esti departe de a deveni Guru.

  2. Răspunde

    Mi-am dorit si eu sa-mi imbunatatesc site-ul la acest capitol. Mai am de invatat foarte mult si sper sa reusesc cu pasi mici si constanti sa fie din ce in ce mai bun

    1. Pe mine au incetat sa ma mai macine problemele astea de SEO pentru ca regulile se tot schimba. Cand o sa am bani, o sa platesc o firma pentru optimizare si gata.

  3. Răspunde

    Stiu ca optimizarea SEO e importanta dar recunosc ca nu m-am ocupat decat la inceput serios de treaba asta dupa care mi-am pierdut interesul si se vede. Dupa ce am pierdut primul blog si am fost nevoita sa-l refac nu am mai investit atat de mult din frica de a pierde.

    1. acum esti pe domeniu. Daca ai si gazduire platite, nu mai ai cum sa il pierzi.

  4. Aceste agentii sunt foarte utile, si cred ca e necesar sa apelam la ele daca ne dorim ca site-ul pe care il detinem sa atraga cat mai multi clienti.

    1. Ca blogger mai poti trai fara SEO profi, dar ca magazin nu cred ca poti supravietui.

  5. Răspunde

    Sunt total pe lângă acest subiect… totul mi se pare atât de greoi de reținut. Dar sunt foarte prețioase aceste informații, draga mea! Sper să îmi fac timp pentru a aprofunda acest subiect.

    1. daca ajungi vreodata maestru in SEO, sa nu ma uiti!

    • Roman Nicoleta
    • 06/10/2017
    Răspunde

    Un articol foarte util!

    1. Multumesc.

  6. SEO continua sa ramana un mister profund nu doar pentru mine, ci pentru multi. Pe cat citesti mai multe, pe atat iti dai seama ca nu e suficient. Informatia nu o gasesti toata la un loc, iar daca totusi dai de niste informatii pertinente, poate nu ai idee cum sa le si aplici. Este de invatat destul. Rabdare si timp de documentare sa fie.

    1. asta zic si eu. Unele articole despre SEO ma pun in cap. Nici nu pricep ce vor sa zica, dar sa mai fac singura ce recomanda ele!

    • Popa Oana-Gabriela
    • 06/10/2017
    Răspunde

    Toată viața noastră avem de învățat pentru a prospera cat mai mult.

    1. Nimic mai adevarat.

  7. Răspunde

    Chestia cu strategia continutului e destul de sensibila pentru mine. Recent am avut de scris un material pentru care mi s-au dat niste cuvinte cheie si niste ancore care se doreau a fi scrise gresit pe motiv ca asa sunt cautate de unii oameni pe internet. N-am vrut sa ma complac in situatia asta si am spus ca nu-i ok, ca un material, oricat de calitativ ar fi, daca are fix link-urile scrise gresit, care apar colorate altfel si prin urmare se vad cel mai bine, rezultatul e unul slab, deloc laudabil, iar eu nu-mi doresc sa scriu si nici sa promovez asa ceva. Stii ce raspuns am primit? Ca ma roaga frumos sa folosesc acele ancore scrise gresit, in caz contrar ei nu mai doresc o colaborare cu mine. Am ras. N-au inteles nimic. Evident am incheiat acolo orice discutie.

    1. pai poate ca cineva i-o fi sfatuit gresit ca sa stii ca am mai intalnit d-astia care se dau experti si inventeaza reguli din mers.

  8. SEO ăsta e ca și curățenia, o muncă fără sfârșit! 🙂

    1. Ca bine le zici, Radu! Curat-murdar.

  9. Răspunde

    Mai, am citit, am recitit articole despre seo, dar tot nu pot sa zic ca inteleg mare lucru. Sincer, declar pierdut controlul asupra situatiei

  10. Răspunde

    SEO este chineza pentru mine :))

  11. Răspunde

    Nenea SEO ăsta e un tip foarte mofturos și complex: ba vrea toate bulinele verzi, ba vrea cuvinte potrivite, dar și să păstrezi naturalețea textului, exprimări etc. Cum să-l mai mulțumim, mă întreb, că mereu schimbă el câte ceva? Noroc că sunt oameni care știu cum să-i facă pe plac și ne mai zic și nouă…

  12. Răspunde

    Ma intereseaza si pe mine tot ceea ce tine de SEO…este o limba destul de ciudata pentru mine, dar incerc sa citesc si sa ma documentez despre acest aspect important!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares