Răsfață-te și protejează-te cu noile produse Gerovital de la Farmec!

produse Gerovital de la Farmec

Despre produsele Farmec eu am mai scris pe blog. N-am renunțat niciodată complet la ele. N-am să spun că mi-au plăcut toate, pentru că ar însemna să mint. Unele au fost ce mă așteptam, altele nu. De exemplu, tratamentul împotriva căderii părului m-a cam dezamăgit, dar trebuie să fiu corectă și să menționez că la mine problema căderii părului este mai amplă, fiind vorba și de o dermatită. Posibil ca, în lipsa unei astfel de complicații, tratamentul respectiv să fie chiar eficient. Dacă este să mă refer la o gamă pe care o ador, aceea ar fi Happiness. Nu degeaba și premiile lunii iulie, oferite prietenilor activi pe pagina de Facebook Caietul Cristinei, am oferit tot produse din această gamă.

Ce nu folosisem niciodată de la Farmec, erau gelurile de duș. În primul rând că cei care mă urmăriți constant știți că nu foloseam geluri de duș pentru că nu suport senzația de piele insuficient clătită pe care majoritatea gelurilor de duș o lasă.

produse Gerovital de la Farmec

Acum ceva timp am primit un pachet cu 5 produse cadou de la Farmec. Când am deschis coletul și cel mai mult m-am bucurat de deodorant și de boxa roz waterproof. Plănuisem chiar să dăruiesc gelurile de duș, dar n-am mai făcut-o după ce le-am deschis și le-am mirosit pe rând. Pentru că primul contact, cel cu nările mele, a fost extrem de plăcut, am vrut să le dau o șansă și le-am dus la baie. :D. Azi vă povestesc despre cum ne-am împăcat.

Primul pus la treabă a fost gelul de duș Full of Fun. Acesta are la bază extractul de rodie. Nu-i de mirare că m-a cucerit mirosul!

gel de dus Gerovital exfoliant full of fun cu rodie

Este un gel de duș exfoliant, având în compoziție particule foarte fine provenite din roci vulcanice naturale 100%. Menționez că nu este un exfoliant agresiv, deci poate fi folosit zilnic fără nicio problemă. Particulele abrazive sunt foarte fine și destul de rare. Nu zgârie pielea absolut deloc și miroase absolut delicios în timpul dușului. Ce-mi place la el? Că se clătește mult mai repede decât alte produse de genul său. Poate și pentru că nu face multă spumă. Pentru mine nu este un incovenient, ci un plus. La final pielea rămâne catifelată și curată, dar fără senzația de produs rămas pe piele. Un minus însă îi acord pentru că mirosul său nu persistă prea mult.

Gelul de duș cremă Full of Love cu extract de bujor este, așa cum îi spune și numele, cremos. Face ceva mai multă spumă decât cel cu rodie. Depinde și ce cantitate folosești. Eu nu fac abuz de produse.

gel de dus crema full of love cu bujor de la Farmec

Mirosul de bujor chiar este fain și parcă mai tare decât cel de rodie (dar e posibil să fiu subiectivă pentru că bujorul este pe lista aromelor mele preferate). Și persistă mai mult. Răsfățul este maxim în timpul dușului, asta e clar, iar pielea chiar se simte bine după baie.

Crema de corp sub duș iarăși este o premieră pentru mine. În general nu prea folosesc creme sau loțiuni de corp (doar pe picioare, după epilare). Am pielea destul de grasă și nu simt nevoia unui astfel de produs. Asta nu înseamnă că am ratat ocazia de a folosi crema de corp sub duș Full Of Joy cu extract de vanilie și unt de shea. Miroase demențial. Nu bine, nu frumos, ci demențial.

crema de corp sub dus cu vanilie si unt de shea

Deși n-am simțit până acum nevoia de un astfel de produs, trebuie să recunosc că pielea se simte complet altfel după folosirea lui, este mult mai catifelată și mai moale, iar parfumul se lipește de piele și chiar persistă ore bune. Nu mă așteptam să-mi placă atâta.

În aceeași gamă Gerovital Pure & Body wash mai găsiți gelurile de duș Full Of Fresh cu extract de afine, Full of Life cu extract de orhidee, Full of Happy cu zmeură și afine (pe acesta sigur îl cumpăr curând) și gelul de duș Full of Energy cu extract de ceai verde. Aveți de unde alege. Și, dacă vă interesează oferta, până pe 31 august aveți reducere 30% la al doilea gel de duș cumpărat de pe Farmec.ro. Găsiți aici mai multe detalii despre ofertă.

Al patrulea produs din colet a fost acest deodorant antiperspirant spray varianta Fresh.

antiperspirant Gerovital Plant fara alcool si aluminiu

Nici deodorante spray nu mai folosisem de mult, eu fiind fanul celor solide care chiar mențin pielea uscată. Vara nu mai conta că au aluminiu în compoziție și de aia sunt eficiente. Aveam nevoie de ele și gata. Am mai prins un deo spray de-al soțului, care proteja foarte bine, dar nu îmi plăcea pentru că avea un miros prea puternic, masculin, și mult alcool care uneori îmi provoca usturime pe piele. Când am văzut produsul ăsta, chiar am zâmbit și mi-am zis că ceva fără clorhidrat de aluminiu și alcool clar n-are cum să facă față, având în vedere că eu transpir foarte abundent.

Culmea e că funcționează. Protejează de mirosul neplăcut de transpirație pentru toată ziua, iar senzația este una plăcută pentru că absoarbe foarte bine grăsimile și umezeala, fără a usca pielea în mod excesiv precum produsele solide. Presupun că acesta este meritul pudrei naturale de Tapioca din compoziție. Nu știu nimic despre acest ingredient, dar mi-e de ajuns că își face treaba.

Mirosul deodorantului nu mă dă pe spate, dar nu este foarte puternic, așa că este acoperit ușor cu un parfum. Oricum, la următoarea comandă, voi încerca varianta roșie, deodorantul Fancy, pentru că notele sale sunt mai apropiate gusturilor mele. Alte variante disponibile mai sunt Crazy și Pure și există și variantele mini, de 40 ml., ideale pentru poșetă sau de luat în vacanță.

Gelul de duș cremă cu bujor și deodorantul antiperspirant au intrat deja pe lista mea cu produse favorite și, dată fiind experiența mea cu acestea, am prins curaj și mi-am comandat și un kit de tratament (3 produse) din gama Gerovital Stop Acne. Vă povestesc curând și despre ele.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 14/08/2017
    Răspunde

    Am avut multe produse de la Farmec si intotdeauna am fost multumita.

    1. Ma bucur sa aud asta.

  1. Nici nu știam că au fost gamă nouă de geluri de duș exfoliante. Eu mia-am adus acum din Italia câteva produse. Dar o să le încerc și pe acestea. par interesante.

    1. ce inseamna cateva produse? 😀 Un sac? o valiza?

      1. O plasă bună din toate categoriile: măști de față, geluri de duș, cosmetice, chiar și dischete demachiante 😛

    • Nicu
    • 14/08/2017
    Răspunde

    Nu folosesc gel de duş dar o cremă cu bujor cred că mi-ar prinde bine. Am pielea foarte uscată……Să ştii că folosesc de foarte mult timp produsele Farmec şi chiar sunt ok.

    1. pentru maini sa stii ca sotul meu foloseste crema cu ulei de argan de la ei si se impaca bine cu ea. Pentru corp nu stiu sa iti recomand nimic, probabil ca au ei pe site la sectiunea produse pentru barbati.

    • Roman Nicoleta
    • 14/08/2017
    Răspunde

    Îmi plac produsele Farmec,am folosit deodorantul și gelul de dus,îmi plac foarte mult ?

    1. Ma bucur ca ti-au placut.

  2. Răspunde

    Hm, zici ca e fara aluminiu? Am sa caut si eu pentru ca tocmai mi-am pus in cap sa nu mai cumpar deodorante care au aluminiu in compozitie si nu stiam daca ai nostri fac.

    1. Sa nu ma intrebi de restul ingredientelor, ca nu le-am analizat. Eu astept si un deo solid de la ei.

    • Angelica Popa
    • 14/08/2017
    Răspunde

    Nu am încercat noile geluri de dus, am auzit numai păreri bune, sigur am să le încerc. Deodorantul este într-adevăr eficient.

    1. Sper sa va placa.

    • Tatiana Sorina
    • 15/08/2017
    Răspunde

    Folosesc produse Farmec de cand ma stiu,imi plac mult. Sunt alergica dar din aceasta gama pot spune ca nu mi-au facut nimic.

    • ghelbere elena
    • 15/08/2017
    Răspunde

    Am folosit multe produse Gerovital. Serul pentru par mie mi-a folosit mai mult decat alte produse folosite contra caderii parului.

    • Dincolo de nori
    • 15/08/2017
    Răspunde

    Folosesc produse de la Farmec din gama Gerovital. Evident, cele masculine.

  3. Răspunde

    Norocoaso! Mi-au sclipit ochii dupa produsele astea cand am vazut ca le-ai postat pe facebook. Mi-au atras atentia in cel mai sincer mod, fiind exact genul de produse pe care eu le-as cumpara, bifand inclusiv caracteristica ambalajului frumos. O sa incerc sigur crema de corp sub dus si antiperspirantul, insa dupa ce mai termin din produsele pe care le am deja. Sunt o nebuna si cumpar in consecinta, am stoc pentru tot anul momentan :)). Na, ca am pus doua produse pe wishlist cu ocazia asta.
    Sa mai scrii despre ce primesti, ca sa mai trec si altele, ca shopaholica din mine nu se supara :))).

    1. Eu promit sa scriu, doar daca promiti si tu ca nu imi trimiti mie facturile ca in ultima vreme te-am tot instigat si ispitit la shopping si nu stiu ce zile logodnicul tau.

      1. Răspunde

        Haha, da! Promit sa nu-ti trimit facturile. Nu inca 😀 . Nu ma supar ca ma ispitesti cu produse interesante. ♥

        1. Atunci te imbratisez.

  4. Răspunde

    Noi avem produse de la ei și sunt mai mult decât mulțumită. Pentru Daria am ales un baton pentru uscarea coșurilor și are efect foarte rapid. La fel de bun mi se pare și serul pentru reglarea sebuumului.
    Geluri de duș nu am încercat, dar mă tentează pentru că eu sunt mare fan al acestui tip de produse.

    1. sa-mi dai detalii despre batonul ala, te rog, ca nu il stiu.

  5. zici tu ca deodorantul ala face treaba? sa stii ca ma facusi curioasa! eu numai rexona men folosesc, altceva nu da randament la mine, transpir ca un caine…

    1. Rexona am incercat eu de la al meu si tine intr-adevar, dar nu ma incanta mirosul care este destul de puternic. Acum depinde de fiecare ce cauta la un produs.

  6. Răspunde

    Eu sunt cam suparata pe cei de la Farmec din cauza PR-ului lor (care se ocupa de pagina de Facebook), dar produsele lor imi plac mult si mi-au placut mereu!
    Gelul de dus cu vanilie si unt de shea mi se pare foarte iteresant… ador vanilia, ador untul de shea! Deci o combinatie pe placul meu!

    1. N-am idee daca se ocupa ei de pagina sau vreo agentie, dar cred ca poti incerca sa iei legatura cu ei.

  7. Răspunde

    Nu am incercat produsele astea, exfoliatul imi face cu ochiul. Mi-am lasat exfoliantul la parinti ca nu a mai avut loc in bagaj si tre sa imi iau altul :))) Am plecat ccu o valiza, m-am intors cu una si jumatate in care nu mai aveam loc sa pun un ac! O sa ma uit si eu dupa ele in supermarket.

    1. Sper sa-ti placa daca il gasesti. Tine minte ca este bland, ca nu are multe particule abrazive.

    • Dobre Mihaela-Daniela
    • 18/08/2017
    Răspunde

    Toate produsele Farmec sunt super! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares