Un dormitor de grădiniță – dungi și stickere

dormitor de grădiniță

Vă povesteam, acum ceva timp, despre sufrageria mea cu pereți în dungi. Rămăsese să mă laud sau să mă fac de râs și cu dormitorul. Are și el dungi, e colorat și are fluturi și un pomișor. Nu, n-am plantat pomi în dormitor, doar că mi-a plăcut la nebunie acel sticker, când l-am văzut pe e-Bay și nu am rezistat să nu-l comand. Cred că în jurul lui a luat naștere restul planului. Am ales culorile, am decis unde pun dungi și unde le dau de-o parte și apoi am comandat și fluturii.

Toți cei care au văzut rezultatul final au fost de părere că am avut o copilărie nefericită și chiar așa a fost. N-am avut parte de pereți colorați sau de stickere. Nici măcar de jucării sau de o cameră a mea. Măcar acum să-mi trăiesc copilăria cum se cuvine și să am dormitor de grădiniță!

Treaba stă așa: am doi pereți în dungi și doi pereți fără dungi. Un perete este roz, unul este vernil și ceilalți doi poartă cu mândrie dungi verticale în aceleași culori. Pe pereții care nu au beneficiat de dungi am lipit stickere, Pe peretele pe care este așezat patul a răsărit un pomișor colorat, crescut dintr-un petic de iarbă. Venise la pachet cu 2-3 fluturi și niște vrăbiuțe de așezat în jurul coroanei și, uitându-mă la el, mi-am dat seama că fluturii aia se vor simți singuri. Am mai comandat un set de fluturi în diferite culori, forme și mărimi și i-am lăsat să zburde pe peretele verde dotat cu pomișor și pe peretele paralel, cel roz, de pe partea cu fereastra.

Poate că sunt imatură, poate că am avut copilărie nefericită și îmi îndeplinesc acum fanteziile de atunci, spuneți-i cum vreți, dar eu mă simt minunat în camera asta. Adorm privind la copăcel și mă trezesc printre fluturi. Liniște, zâmbet și inspirație. De asta am parte în fiecare zi. Vă las și o galerie foto ca să puteți râde în voie de creația mea (cei care nu agreați bogăția de culori și credeți că sunt prea mare ca să mai copilăresc) sau să vă inspirați.stickere perete dormitor (1)Sticker copac

dungi verticale pereți

dormitor de grădiniță

Pentru zugrăveală s-a procedat ca și aici, prin izolarea tavanului și a dungilor verticale cu ajutorul benzilor adezive din hârtie. S-au folosit vopsea lavabilă și pigmenți pulbere de la Duraziv. Stickerele cred ca au costat vreo 15 dolari toate, comandate de pe e-Bay. Camera are un an de când a fost renovată și fluturii și copăcelul sunt la locul lor, deci nu vă faceți griji că, fiind mai ieftine, nu rezistă. Sfat: când lipiți stickere pe perete, nu folosiți degetele pentru a le presa. La căldura mâinii, culorile tind să se întindă puțin și posibil să vedeți asta abia la final, dacă nu aveți lumină puternică în cameră.

Cred că vă dați seama cât de mult poate să-și iubească un bărbat nevasta de îi face dormitor de grădiniță!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Imi plac la nebunie fluturii pe pereti. Stickere foarte dragute cu fluturi si flori am gasit la Lidl si mi-am propus sa iau si eu pentru renovare. Dormitorul tau nu e de gradinita, e foarte dragut chiar si conteaa enorm starea in care esti inca de la trezire pentru energia de pe parcurusl zilei. Iar sotul tau care te-a ajutat cu decorarea este nemaipomenit, stii asta, da ?

  2. Răspunde

    Eu i-am facut lui Cris, cadou de ziua lui o harta a lumii sub forma de sticker. Foarte faina!
    Am luat-o de aici de la noi. Isa inca nu am pus-o pe perete. Sa zugravim camera si apoi o vom lipi.
    Faini fluturii tai! 😉 Aia de pe perete :p

    • Valeria Chertes
    • 13/03/2017
    Răspunde

    Doamne, dar este minunat chiar imi place la nebunie.

    • ghelbere elena
    • 14/03/2017
    Răspunde

    A iesit ceva de vis. Bravo sotului care se pricepe si bravo tie pentru modelele alese.

  3. Răspunde

    Arata minunat asa ca acum nu ma mai mir ca ai inspiratie fiindca adormi si te trezesti in camera asta, inconjurata de fluturi. De gradinita sau nu, e minunata, e facuta cu dragoste, din dragoste si asta e tot ce conteaza. Bucurate de ea.

  4. Răspunde

    Este foarte vesela camera. Am si eu stickere pe perete in camera copilului. Pacat ca le-a dezlipit si a desenat ea cate ceva

    • Barbalata Mirela
    • 14/03/2017
    Răspunde

    Mie imi place 🙂 . Si eu as vrea un dormitor colorat. Am crescut doar cu culorile clasice: alb, negru, gri 🙁

  5. Răspunde

    Daaa, copacelul e f frumos, dedeman am zarit vreo doi copaci si ma bate un gand serios, ma tot uit pe mag online cu asa ceva si pe aliexpress, deci sigurrrr anul asta aleg ceva. Cred ca ajuta la echilibrul emotional sa te trezesti admirand ceva colorat. Eu nu aveam voie postere, imi facea tata rama si doar daca erau cat de cat decente. Am tinut pe usa poster de la’Doamna si vagabondul’ cred trei ani la rand, pana s a rupt, deci perfect dorinta de fluturasi, pasari si copacei .:) 🙂

    1. ma simt mai bine cand vad ca lumea ma sustine 😀

    • stoica claudia
    • 17/03/2017
    Răspunde

    Si mie 8mi pkace cred ca o sa fac si eu

    1. spor la treaba!

  6. Răspunde

    Foarte frumos dormitorul. Ti-am ,,vazut” si sufrageria. Si noi tot singuri zugravim si tot in dungi.

    1. abia astept sa vad si rezultatele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares