Cum a slabit Minodora?

sursa foto FB oficial Minodora

Ma trezesc de dimineata direct cu nasul intr-o reclama Adsense, la un produs minune care a ajutat-o pe Minodora sa slabeasca. Nu stiu despre ce produs este vorba pentru ca reclama era pe blogul din dotare si nu pot da click pe propriile reclame. Nici nu conteaza numele produsului. Mai vazusem acum ceva vreme pe facebook ca a slabit cu Ceai Canadian si toata lumea il vroia. Cui nu i-ar place sa bea ceai si sa se trezeasca mai slab cu 10 kilograme?

Nu rad de nimeni. Nu sunt in masura. Si eu am nevoie sa slabesc si inca foarte mult. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa visez la cai verzi pe pereti roz. Cine se uita cat de cat la TV sau citeste macar titlurile de prin tabloide, sunt sigura ca stie ca Minodora a pierdut acele kilograme in decursul unui an si ca fata tine regim si face sport „la greu”. Poate ca ceaiul sau produsul respectiv ajuta la o detoxifiere sau o usoara ardere a grasimilor dar de aici si pana la a crede ca daca bei ceai o luna si dormi toata ziua si mananci sarmale si slabesti …e cale lunga. N-am nimic nici cu produsul respectiv. E dreptul lor sa se promoveze si sa doreasca sa faca bani. Dar nu inteleg cum puteti fi atata de creduli/credule. Daca lucrurile ar fi asa simple, nu ar mai exista oameni grasi!
Asa ca, atentie,va rog! Cand cumparati un produs de slabit, nu va asteptati sa faca singur toata treaba, asa cum crede majoritatea. Orice supliment sau ceai da rezultate, atata timp cat incerci sa iti schimbi putin stilul de viata, insemnand sa mananci mai putin sau mai sanatos si sa faci putina miscare.
Mai multe detalii despre cum a reusit Minodora sa slabeasca 22 de kilograme si despre efectele ceaiului canadian, puteti afla din urmatorul interviu realizat de cei de la revista Saramonti.ro.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares