Testat – Produse iWhite pentru albirea dinților

produse albire dentara iwhite fara peroxid

In calitate de buzzer conștiincios, care a fost selectat din nou să testeze GRATUIT produse prin intermediul platformei BUZZStore, acum câteva săptămâni am primi un kit pentru albirea dinților de la iWhite.

Nu mai folosisem niciodată un produs pentru albire pentru că îmi fusese teamă. Medicul dentist îmi spusese că toate produsele de albire au peroxizi în compoziție și nu-s chiar ok pentru dinții mei. Când am văzut campania iWhite, am vrut să-i zis pas, dar apoi am văzut că produsele iWhite nu conțin peroxid și sunt recomandate ca fiind sigure și m-am băgat și eu.

Degeaba am vrut eu dinți mai albi și m-am bucurat că pot folosi produsele fără probleme, că fix atunci s-a găsit loc în programul medicului stomatolog și a trebuit să mă prezint la cabinet pentru niște tratamente. În timpul lucrărilor și câteva zile după nu este recomandat să folosim produsele. Prin urmare, beneficiarul acestei campanii a fost domnul Dragomir. S-a bucurat de produse și a trebuit să ofere poze și impresii la schimb. Nu prea știe el cum se face un review, dar îl fac eu, în baza răspunsurilor lui la zecile de întrebări pe care i le-am pus.

Ca să nu ne mai lungim, iată ce produse a testat dumnealui: pasta de dinți iWhite, apa de gură iWhite și gutierele pentru albire iWhite Instant 2. Le vom lua pe rând și voi încerca să le descriu foarte pe scurt pentru a acorda mai mult spațiu părerilor despre produs.

produse albire dentara iwhite fara peroxid

Despre produse am vorbit și în acest material de pe YouTube:


Pasta de dinți iWhite

Descriere

Este o pastă de dinți cu triplă acțiune cu trei ingrediente de bază care acționează astfel:

  • PAP – o substanță activă de nouă generație care albește fără să atace smalțul dinților. Aceasta curăță, albește și previne apariția plăcii bacteriene și implicit a tartrului dentar.
  • micro cristale responsabile de curățare în sensul de lustruire prietenoasă care îndepărtează decolorările de pe suprafața dintelui.
  • Particule polifosfatice care curăță și previn apariția petelor și împiedică formarea plăcii dentare.

pasta de dinti iwhite

Păreri despre produs

Este o pastă de dinți albă, foarte fină. Când am văzut în descriere micro cristale și particule polifosfatice, mă așteptam la o pastă de dinți cu granule, așa cum e Signal cu micro particule, de exemplu. Pasta de dinți iWhite nu este așa, deci nu trebuie să vă faceți griji că ar fi prea abrazivă. Vine într-un tub de 75 ml.; produsul vă ajunge destul de mult, mai ales dacă aveți periuță de dinți electrică (în acest caz se consumă o cantitate mai mică de produs/periaj). Tubul are capac prin înșurubare. Eu l-aș fi preferat cu sistem click.

Pasta de dinți se folosește ca orice altă pastă, de două ori pe zi. Nu face multă spumă, nu este foarte mentolată să simți că-ți îngheață dinții, dar este fresh (nu foarte, doar fresh). După periaj, dinții se simt curați, nimic de reproșat. Pasta de dinți nu albește instant, da? Ca să ne fie clar și să nu se înțeleagă că acum te-ai spălat și, în secunda 2, dinții tăi strălucesc. 

Bilă albă primește în schimb pentru conținutul de fluor care întărește smalțul dinților. Drept să spun, eu nici nu m-am gândit la asta. Medicul dentist a fost cel care a văzut că dinții soțului meu au un aspect mai mineralizat decât de obicei, a întrebat ce s-a schimbat în obiceiurile alimentare sau în rutina de igienă și au ajuns la concluzia că pasta de dinți iWhite se face vinovată de această îmbunătățire.


Apa de gură iWhite

Descriere

Ca și pasta de dinți, și apa de gură iWhite se recomandă ca produs cu triplă acțiune. Și ea conține PAP (substanța despre care vorbeam mai sus) promițând albire eficientă și în profunzime. Pe lângă PAP, în apa de gură mai găsim hexometafosfat (bun pentru îndepărtarea plăcii bacteriene) și particule blue covarine care promit să formeze o peliculă pe suprafața dinților, peliculă care face ca lumina să se reflecte într-un anumit mod pe dinți și să pară mai albi instantaneu.

 apa de gura pentru albire iwhite-min

Păreri despre produs

Nu este o apă de gură foarte tare. Mie chiar mi se pare prea slabă (comparativ cu ce folosesc de obicei). Asta sigur pentru că nu conține alcool. Pentru soțul meu a fost foarte ok pentru că el nu suportă apele de gură prea agresive. Se poate clăti lejer gura cu ea timp de 30 de secunde, nu ai senzație de arsură la nivelul gingiilor sau alte senzații neplăcute. N-aș zice că e genul de produs care reîmprospătează foarte tare respirația. Bilă albă primește pentru că nu ți se face sete după ce o folosești. La alte produse, fiind mai dulci, e greu să reziști jumătate de oră fără să bei apă după utilizare.

Albește sau nu? Pe moment  chiar are efectul pe care îl promite. M-am uitat în fiecare seară la dinții soțului meu și, da, după ce o folosește, într-adevăr lumina face dinții să pară mai albi. Partea proastă este că efectul nu persistă. Adică, după vreo oră de la utilizare, efectul nu mai este același.

Despre protecția anti-tartru nu știu ce să spun încă. Soțul meu oricum nu avea probleme cu placa bacteriană de când folosește periuța de dinți electrică.


Benzile pentru albire iWhite Instant 2

Descriere

Benzile sunt de fapt niște gutiere, din material transparent, moale, umplute cu gel pentru albire. Din câte am înțeles de la prieteni, alte produse sunt greu de utilizat, trebuie să aplici gelul cu o seringă sau se folosesc benzi care nu sunt deloc comode. Și gelul folosit în benzile pentru albire este tot cu triplă acțiune. Conține PAP, dar și un complex de calciu și fluor și complexul MOHA inovator. Acest complex special este compus din microcristale mici de hidroxiapatită de un alb pur care sunt eliberate pe smalț. Hidroxiapatita este o componentă naturală importantă a dinților și, prin eliberarea acestor cristale de hidroxiapatită, acest ingredient va reface smalțul. Datorită acestui complex MOHA, dinții își recapătă culoarea albă naturală. (sursa iwhiteinstant.com). 

benzi albire cu gel

Păreri despre produs

Benzile sunt simplu de utilizat. Nu ai altceva de făcut decât să deschizi ambalajul și să le fixezi pe dinți, mușcând ușor pentru a ajuta gelul să ajungă pe toată suprafața lor. Se pot albi și dinții de sus și cei de jos simultan și toată treaba durează 20 de minute.

gutiere albire iwhite

La primul contact, nu par foarte comode pentru că practic nu mai simți suprafețele dinților făcând contact și ai un ușor reflex de vomă (doar cei care au sensibilitate aparte în acest sens). Stai destul de încordat ca să nu te trezești mușcând pe gutiere și împrăștiind gelul în cavitatea bucală (nu e ok să fie înghițit). După 20 de minute benzile se scot, se aruncă și se clătește bine gura pentru a îndepărta orice urmă de gel.

utilizare benzi albire iwhite

După prima utilizare eu nu am văzut rezultate. Undeva după a patra, a cincea seară de folosire a benzilor, dinții au dat ceva semne că s-ar albi. Am căutat explicații și ne-am dat seama că soțul meu a continuat să bea lichide care colorează dinții. De acolo credem că noi că se trag rezultatele mai slabe pe care le-a obținut el.

N-am obținut o albire WOW, e clar, dar rezultate sunt. Probabil că, dacă nu ar fi consumat Cola și cafea, dinții ar fi fost chiar mai albi. iWhite promite albirea dinților cu până la 8 nuanțe. Eu nu știu să apreciez treaba asta, dar vă las poză cu dinții înainte și după utilizarea produselor (stânga – înainte, dreapta – după, în caz că nu se văd deosebiri). Am încercat să fac poză în același moment al zilei, aceeași poziție, cu același telefon și aceleași setări pentru a face o comparație corectă.

albirea dintilor poza inante si dupa


Concluzii

  • produsele sunt sigure pentru dantură. După cum spuneam și în materialul video, medicul stomatolog și-a dat acordul pentru utilizarea lor.
  • au efect benefic și vizibil (de către stomatolog) asupra mineralizării smalțului dentar
  • albesc (rezultate mult mai vizibile la gutiere), dar gradul de albire este diferit de la un utilizator la altul.
  • nu au fost probleme speciale în utilizarea lor (e drept că soțul meu nu are probleme cu dinții sau gingiile.

Dacă aveți întrebări, postați-le în comentarii și veți avea parte de răspunsuri sincere. Promit.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Amy
    • 22/03/2017
    Răspunde

    Felicitari pentru clip, te-ai descurcat foarte bine! 🙂
    Mi-ar placea si mie sa-mi albesc dintii, dar am citit ca produsele folosite acasa n-ar fi tocmai ok. Nu pot sa-mi dau cu parerea, n-am incercat, insa asta am citit pe diferite site-uri de specialitate. In prezent merg la stomatolog pentru a-mi rezolva niste probleme, iar apoi intentionez sa ma interesez si eu mai mult despre albirea dintilor.

    1. Am citit si eu mult inainte sa ii dau produsele sotului. Am inteles ca peroxidul cel mai pacatos si cum cele de la iwhite nu au asa ceva, am trecut la testat, daca tot a zis si medicul ca sunt ok.

  1. Răspunde

    Intrebari nu mai am pentru ca articolul este foarte complet! Dar am observat ca nu este pentru cine se pregateste(pentru tine), ci pentru cine se nimereste (sotul tau) :))))))

    1. e un norocos, nu?

    • Dana Lalici
    • 22/03/2017
    Răspunde

    Sotul tau are dinti foarte frumosi. M-ar fi tentat si pe mine produsele de albire, dar, in afara de faptul ca am dintii foarte sensibili, tocmai in perioada aceea m-am dus sa imi scot o masea si a fost e extractie dificila, asa ca abia am indraznit sa si mananc ( nu ca asta mi-ar fi facut rau la greutatea mea). Ai reusit sa faci un review extrem de bun, cred ca ai rapuns la toate intrebarile posibile, cu video cu tot.

    1. Multumesc, Dana. Sper ca esti bine dupa extractie.

    • Valeria Chertes
    • 22/03/2017
    Răspunde

    Mie mi-a placut clipul foarte mult.

    1. Multumesc mult.

  2. nu am avut norocul sa testez acest kit, dar tare l-as vrea, asa ca ma gandesc serios sa il achizitionez din farmacie. tinand cont ca o albire la salon sau la dentist este minim 400 lei, zic eu ca fac afacere mult mai buna cu iwhite!

    1. nu pot face o comparatie pentru ca nu stiu ce presupune albirea la cabinet.

    • nicolae claudia
    • 22/03/2017
    Răspunde

    produse eficiente. ma bucur ca am citit si opinia ta, pentru ca sunt convinsa acum, ca aceste produse ar fi bune si pentru mine

  3. Răspunde

    Sunt tentata si eu sa incerc acest Kit. Imi este teama si mie ca nu voi putea sta departe de cafea si Cola, ca si sotul tau, si ca rezultatul nu va fi spectaculos. Oare aceasta albire cat dureaza? Banuiesc ca nu este permanenta

    1. sigur nu e permanenta, nu stiu sa iti spun insa cat de des poti folosi produsele.

    • ghelbere elena
    • 23/03/2017
    Răspunde

    Cred ca este al doilea clip in care te vad de cand te-am descoperit. Te-ai descurcat foarte bine si esti tare draguta. Folosesc in prezent aceasta pasta si apa de gura. Ma impac foarte bine cu ele si nu-mi pot da seama daca mi-a albit sau nu dintii.

    1. am emotii in fata camerei si ma feresc de ea, mai ales ca nici nu sunt prea telegenica si frumoasa.

  4. Răspunde

    Si eu te-am admirat pentru review-ul complet si foarte bine realizat. Keep up the good work!

    1. multumesc, Iulia.

  5. Răspunde

    Si mie mi-a placut acest kit, mai ales pasta de dinti si apa de gura. A reusit sa imi albeasca dintii cam cu 2-3 nuante. Nu cred ca se putea mai mult decat atat, nu ii am foarte galbeni, la fel cum ai zis si tu in materialul video, nu am renuntat nici la consumul de cafea. Sincer, l-as recumpara in viitor!

  6. Si mie imi plac rezultatele obtinute in urma testelor pe care le-am facut. Sincer eu ma impac foarte bine cu acest kit si te sustin in toate cele spuse, atat redactate, cat si in filmulet. Esti o scumpa Cristina! Mult succes sa rezolvi cu dintisorii cat mai repede. Din punctul meu de vedere esti o eroina. Abia astept si eu sa ajung la stomatolog, dar pentru moment mai am un oftalmolog care ma asteapta.

    1. of, la oftalmolog cred ca si eu ar trebui sa merg dar tot aman ca sigur imi pune ochelari.

    • Lamiita Petre
    • 23/03/2017
    Răspunde

    Din pacate eu nu mai am dintii mei originali, altfel m-ar fi tentat foarte tare sa incerc acest kit. Norocs sot cu o asa purtatoare de cuvant. Ai prezentat tot ce era de prezentat in descriere si in clipul prezentat. Chiar se vede o diferenta intre cele doua imagini si cu siguranta ca daca ar fi respectat recomandarile rezultatele ar fi fost mult mai vizibile.

  7. O descriere completă și corectă. Eu am găsit acum o pastă de dinți cu apă de gură încorporată. Impreuna cu periuta de dinti electrica face minuni. La albire, pot doar sa visez, dantura nu imi permite, eu am doi dinti de portelan si stiu ca nu e voie.

    1. Banuiesc ca ti-ai putea face albire la stomatolog. Cred ca acolo exista procedura care se aplica pe fiecare dinte. Nu sunt sigura.

  8. Răspunde

    A fost un review extrem de bine pus la punct, am aflat toate raspunsurile la intrebarile referitoare la acest kit doar urmarind clipul si citind parerile pe care le-ai tras dupa folosirea lui. Si…chiar se vad diferentele. Bravo! Foarte noroc dl Dragomir cu o asa sotie grijulie!

    1. Multumim, Diana.

    • Cris Tina
    • 24/03/2017
    Răspunde

    Foarte bine ai punctat totul! Pana la urma urmelor, nimic nu se obtine peste noapte, trebuie perseverat pentru a ajunge la rezultatele dorite. Desi sotul tau nu a respectat cu strictete recomandarile, sa stii ca se vede o diferenta la dantura lui, dintii au o nuanta de alb mult mai bine definit.

    1. Noi n-am vazut diferetele pana nu am facut poza.

    • Tatiana Sorina
    • 24/03/2017
    Răspunde

    Super video clipul,ce fain l-ai prezentat si ce noroc ca ai un sot asa bun si intelegator. Al meu sincer,puteam sa fac tumbe si nu se poza cu experimentele mele. :))

    1. daca a vrut albire, trebuia sa si pozeze. Asa era intelegerea.

  9. Si eu le-am testat si mi-au placut mult! Eu am apreciat apa de gura ca este mild, si ca nu contine alcool.

    1. Probabil ca asta folosesti si de obicei. Mie mi s-a parut slaba.

  10. Eu nu am folosit astfel de kit dar se vad ceva rezultate ok, zic eu.

    1. Prea putin, parerea mea.

    • Horatiu
    • 02/12/2018
    Răspunde

    Eu am folosit-o acum un an, apa de gura impreuna cu pasta de dinti. Au fost efecte vizibile din a 3a zi de utilizare, si nuanta a ramas mai alba cam 2-3 luni dupa ce am incetat sa folosesc produsele. Acum am facut un detartraj, ceea ce este necesar, pentru ca el este marele motiv pentru care dintii revin la o culoare mai inchisa. Am trecut si la o periuta electrica, iar, dupa detartraj si periat cu ea, au devenit cu 2 nuante mai albi. Acum ma gandesc sa cumpar din nou produsele, pentru ca am scapat de cafea si stiu ca efectele vor fi vizibile. Le recomand cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares