Alegerea costumului pentru serbare

costume pentru serbare

Deși mai este ceva timp până va începe perioada serbărilor, unii părinți au început deja sa achiziționeze costume pentru serbarea copiilor. Chiar dacă, în momentul de față, sunt foarte multe magazine de unde poți achiziționa un costum de acest gen, este mai bine să achiziționezi din timp decât să ajungi în situația în care, fie să nu mai găsești costumul dorit, fie să fii nevoit să plătești un preț mult mai mare pentru achiziționarea acestuia.

Carnaval24.ro reprezintă, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune variante pentru achiziționarea costumului de serbare pentru cei mici. Acesta părere se bazează pe varietatea de costume de serbare care se regăsește pe acest site precum și pe raportul preț/calitate foarte bun. Pentru că atunci când se achiziționează un costum de acest gen trebuie să se țină cont de anumite criterii, în cele ce urmează o să prezint câteva sfaturi care, din punctul meu de vedere, sunt utile atunci când se achiziționează costumul de serbare.

În primul rând trebuie să se țină cont de dorință copilului cu privire la tipul de costum de serbare. Numărul personajelor apreciate de către copii s-a mărit considerabil în ultima perioadă motiv pentru care achiziționarea unui costum pentru serbare nu mai poate fi făcut fără acordul celui care îl va purta. costume pentru serbare

Prețul de achiziție reprezintă un alt criteriu de care trebuie să se țină cont din punctul meu de vedere. Așa cum am mai menționat, în momentul de față, pe piață există multe magazine care comercializează costume pentru serbare motiv pentru care și prețul acestora diferă. Pentru a nu plăti mai mult decât este cazul, cercetează în detaliu ofertă înainte de a lua o decizie.

Nu în ultimul rând, calitatea costumului și gradul gradul de siguranță pe care îl oferă copilului sunt alte două aspecte de care trebuie să se țină cont. Chiar dacă, la prima vedere, purtarea unui articol vestimentar nu poate pune în pericol viața sau sănătatea unui copil, în realitate lucrurile pot sta cu totul și cu totul altfel dacă vorbim despre materiale neconforme cu standardele în domeniu sau accesorii care nu sunt cusute bine, care pot fi înghițite de cei mici. Din acest motiv recomand atenție mare la aceste detalii!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Daniela
    • 05/02/2017
    Răspunde

    Tare sunt drăguți copiii și costumele lor.Cu cat înaintăm în timp cresc și pretențiile copiilor ,asa ca ne conformam.

    • nicolae claudia
    • 05/02/2017
    Răspunde

    sunt nerabdatoare sa cumparam si noi astfel de costume 🙂

    • stoica claudia
    • 05/02/2017
    Răspunde

    Multumim de recomandare,acu stiu unde sa caut ,ce ma chinuiam ca nu gaseam fetitei mele costum de serbare .

    • Hacman Mariana
    • 05/02/2017
    Răspunde

    Am avut si noi batai de cap ))) in aceasta privinta….acum e mai simplu,se gasesc fel si fel de costume de inchiriat….

    • Tatiana Sorina
    • 06/02/2017
    Răspunde

    Cât noroc au mămicile din ziua de azi,pot cumpăra,pot închiria tot felul de costumase pentru serbări. Doamne cat mai ne chinuiam noi să le facem costumase,îmi aduc aminte că Luisa mea când era la grădiniță juca intr-o sceneta sa era zâna fulgilor de nea,am fost nevoita sa ii fac costumația din rochia mea de mireasa,am lucrat la ea câteva zile,doar cu ac și ață. A fost chiar că o zâna din povesti. Apoi a fost căpșuni că,am stricat o rochie roșie sa pot sa ii fac. :))) Amintiri!

  1. Răspunde

    Ce dragalas este micul elf ^_^. Am vazut ca au pe site inclusv costum pentru pirat, chirurg si ninja. Mi-aduc aminte cand eram eu la gradinita si, dintre toate personajele care as fi putut fi, eu am ales sa fiu un urs :)). Mi-a placut tare mult costumul respectiv, mi-l amintesc chiar si in ziua de azi si nu uit nici faptul ca transpiram in el ca la sauna :))

  2. Răspunde

    La toamna incepe cea mica gradinita. Nu stiu cand a trecut timpul. Am sa incerc si eu cu costumase si chestii pentru serbari. Stiu de la prietenele mele ca aceste costume se pot cumpara sau inchiria. Am vazut pe site-ul celor de la carnaval niste modele foarte frumoase si preturile sunt pentru toate buzunarele. Mi-am notat siteul

  3. Răspunde

    yep, costumul de serbare, o mare problema 😀 . Pana acum m-am descurcat onorabil cu acul si foarfecul! dar mereu am avut emotii.

    1. wow, mai exista mamici care fac singure costumele? Felicitari. Mie nu mi-ar iesi nimic.

    • Barbalata Mirela
    • 08/02/2017
    Răspunde

    Nu am copii dar ma bucur cand vad copilasiii cunostintelor la serbari….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares