Unde îți poți face un logo gratuit

Pentru că multe fete și-au trecut blogurile pe domeniu propriu, în ultima vreme, și poate chiar mai multe au decis să își facă un blog, m-am gândit că v-ar fi util acest articol. Eu însămi am căutat, multă vreme, un site pe care să îmi pot crea și downloada un logo gratuit. Majoritatea sunt cu plata și prețul este destul de mare, mai ales dacă ești la început, cât încă nu câștigi nimic din blogging și nici nu îți permiți să faci prea multe investiții.

logo-gratuitȘi eu mi-am făcut logo-ul tot pe acest site și, chiar dacă nu cel mai frumos logo, eu mă bucur că îl am și pe acesta și că nu a trebuit să plătesc pentru el. Probabil că se putea mai bine dar eu nu sunt foarte creativă și atâta m-a dus capul să fac din elementele puse la dispoziție de site. Ca să nu ne mai lungim, este vorba despre acest site. Găsiți acolo și un tutorial în limba engleză (pentru realizarea unui logo) dar meniul este destul de simplu și intuitiv.

De îndată ce intri în meniul de realizate a logo-urilor, ai opțiunea de a selecta culoarea fundalului, de a adăuga poze proprii sau de a insera în design anumite simboluri puse pe categorii. Culorile se pot schimba, atât pentru text, cât și pentru simbolurile folosite, deci te poți juca mult și bine până să faci un logo pe placul tău.

Am pregătit și un material video pentru a vă fi și mau ușor să folosiți acest site. Veți observa că, la final, pentru a downloada logo-ul creat, va trebui să vă logați și că există și o variantă plătită (pentru un logo cu rezoluție mai mare și posibilitate de editare) sau varianta free, cu imposibilitate de editare ulterioară. Logo-ul se descarcă în format .png, imagine transparentă care se poate aplica în orice header fără prea mari bătăi de cap.

Sper să vă placă prezentarea și să vă fie de folos în realizarea unui logo pentru blogul vostru. Filmulețul este fără sonor pentru că varianta cu sonor se auzea jalnic (cred ca îmi face microfonul căștilor figuri) dar am pus câteva subtitrări care zic eu că sunt suficiente. Cine vrea să învețe, învață și pe mutește 😛 .

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Nicolae Claudia
    • 15/09/2016
    Răspunde

    Ma batea gandul sa imi fac si eu un blog..dar am batut eu gandul si gata..a trecut. Stiu ca e mult de munca si cand voi incepe serviciul nu as mai putea scrie asa cum ar trebui..zilnic. Articolul e de mare ajutor celor care au nevoie de un logo.

  1. Răspunde

    Great article! thanks a lot 🙂

    • stoica claudia
    • 15/09/2016
    Răspunde

    Nu ma tenteaza sa imi fac blog ,stau in banca mea ,nu ma pricep la scris.

  2. Răspunde

    Ma jucasem si eu putin prin el pt site-ul cu NF dar nu am facut nimic concret. Oricum fentasem oarecum aplicatia. Deoarece il descarca la o rezolutie foarte mica, dupa ce l-am creat am dat print screen la ecran si am decupat striclt logo… neah sunt inventiva, stiu! 😀

    1. Răspunde

      da dar cu prin screen pierzi transparenta imaginii.

    • ghelbere elena
    • 16/09/2016
    Răspunde

    Nu am timp de experimente mai ales acum cand a inceput scoala. Poate intr-o zi mai linistita am sa incerc de curiozitate.

  3. Răspunde

    Cris, iti super multumesc pentru recomandarea asta! De ceva vreme iau in calcul realizarea unui logo, dar nu stiam de unde sa incep 😀 foarte util tutorialul!

  4. Răspunde

    Aveam pana sa trec pe domeniu unu dragute, dar cu mutarea l-am pierdut, poate îl găsesc aici

    • Lamiita Petre
    • 16/09/2016
    Răspunde

    Bine ca-mi dadusi de lucru de la prima ora, imi plac chestiile astea si cand intru pe un astfel de site uit de mine. Dar de data asta nu ma voi lasa uitata, am facut o incercare si am pus site-ul la favorite cu promisiunea ca voi reveni cand ma voi mai elibera ca sunt tare „ingramadita” acum.

    • Kamy camelia
    • 16/09/2016
    Răspunde

    Pentru voi cei care aveti un blog e sigur e util,eu nu am blog dar am sai zic varului meu sa dea o ocheata ceva poate il intereseaza ca el are blog

    • enache nicoleta
    • 17/09/2016
    Răspunde

    interesant pentru cei care detin un blog. poate ne vorbiti intr un articol si despre inceputuri, ca blogger.

    • Barbalata Mirela
    • 17/09/2016
    Răspunde

    Multumim Cristina. Ajuta foarte mult prezentarea ta. Personal nu am nevoie dar nu se stie niciodata.
    Apreciez bunavointa ta si modestia. Te imbratisez 🙂

    • Rox
    • 17/09/2016
    Răspunde

    Mereu ne impartasesti informatii folositoare. Chiar daca nu le pun in practica imediat, la un moment dat, sigur imi vor fi de folos.

  5. Răspunde

    Ce fain! Uite cine zice că nu se pricepe la chestii tehnice! 😀

  6. Eu dea mi-am facut acolo, tot la recomandarea ta :*

    • lazar ramona
    • 18/09/2016
    Răspunde

    gata, am rezolvat 😀 am gasit o pisica soarece 😛 dar imi place muuult. sper sa nu o/il mai foloseasca nimeni 😛

  7. Răspunde

    Cand am vrut prima oara sa imi fac un logo am gasit si eu cateva site-uri iar cand am vazut pretul am zis ca renunt la logo! Am vorbit si cu un programator. I-am zis ca vreau si eu un logo dar nu i-am dat nici un fel de detaliu iar pretul a fost 200 lei?!
    Ulterior am colaborat cu cei de la TheCon si ei mi-au facut un logo si ma bucur ca au reusit ei sa imi citeasca gandurile. Pacat ca am aflat abia acum de acest program dar cu siguranta imi bag mustatile si eu pe acolo

  8. am deja un logo, dar as putea sa mai fac ceva mai micut pentru poze. multumim pentru pont!

  9. Răspunde

    Multumesc Cris! Chiar e o informatie utila. Eu de multe ori am avut nevoie de un logo dar nu mi-am permis sa platesc unul.

  10. Răspunde

    Eu m-am jucat cu el cand am trecut pe domeniu propriu, dar nu am avut rabdare sa prelucrez prea mult.
    Sau mai bine spus nu gaseam un logo potrivit pentru ca nu aveam ideile clare despre ce as vrea sa fie 😛

    • victorita
    • 19/09/2016
    Răspunde

    Multumim pentru pont, Cristina! Dacă este si gratuit cu atât mai bine. Poate ne este de folos cândva 🙂

    • Laura
    • 06/04/2017
    Răspunde

    Multumesc mult pentru oportunitatea asta ! Foarte buna explicatia , filmuletul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares