Și cititorii testează – Șampon și balsam cu lapte de capră

În urmă cu ceva timp, am început eu un mini-program de testare pentru cititori. Am promis ca, din când în când, și ei să aibă șansa de a primi un produs cosmetic, două sau trei (evident noi), pe care să le poată testa pentru o perioadă apoi, dacă au amabilitatea, să scrie câteva rânduri cu ale lor concluzii despre produsul/produsele respective. Momentan nu am vești de la prima cititoare care a intrat în acest program dar am primit câteva impresii, despre unele din produsele primite ca premii de la mine, de la doamna Claudia Nicolae.

Printre produsele de la Lady’s.ro primite de dânsa, au fost și un șampon și un balsam cu lapte de capră, ambele recomandate ca regenerante.  Dintre șampoanele de la această firmă eu am încercat doar Herbal Time și Camil antimătreață. Camil n-a avut nici un efect și nici nu mi s-a părut a curăța părul la fel de bine ca alte șampoane; cu Herbal Time m-am înțeles bine câteva luni apoi a dispărut câteva săptămâni din stoc și am renunțat la el. Claudia a povestit următoarele despre cele două produse pentru îngrijirea părului pe bază de lapte de capră:

produse-ladys-sampon-balsam-lapte-de-capra
credit foto Claudia Nicolae

Cred că mi-am făcut o părere despre șamponul și balsamul cu lapte de capră. Imediat ce am primit coletul de la tine, am zis să le încerc. Vreau să menționez că am un păr gras, aspru și cu tendință de îngrășare.

Încă de la prima aplicare a șamponului, am rămas woww.. îmi simțeam părul plăcut la atingere, mai moale și mai ușor.. Știi senzația aia, atunci când vii de la tuns și îți speli părul, parcă e mai ușor, mai catifelat? Senzația asta am avut-o eu după ce m-am spălat cu acest șampon. După ce mi-am clătit părul de șampon, am aplicat balsamul de păr și l-am lăsat să acționeze cam 3-4 minute, după care am clătit părul. După uscare m-am simțit bine: părul era fin, mătăsos, plin de viață și foarte ușor.. n-am mai simțit de mult senzația asta.

Ideea e că am rămas puțin dezamăgită de faptul că această senzație ține doar o zi. Eu de obicei îmi fac baie seara, iar a doua zi, seara, dacă vrei să ai din nou această senzație a părului curat și ușor, trebuie să îți faci baie iar. Dar parcă părul nu mai este atât de gras cum era înainte și nu face mătreață. În principiu, sunt mulțumită de acest șampon – miroase bine și este un răsfăț pentru păr. Chiar îl recomand.

Vreau să precizez că doamna Claudia n-a avut pistolul pus la tâmplă atunci când a vorbit despre aceste produse. Ba, mai mult, chiar am insistat de două ori să îmi spună părerea ei sinceră despre ele pentru că pe mine asta mă interesează. Nici nu pierd, nici nu câștig nimic, indiferent de opinia cuiva despre un produs. Dacă era o sponsorizare, poate se supăra sponsorul că i-am demontat produsul dar, atâta vreme cât premiile vin de la mine, apreciez părerile sincere, indiferent dacă-s de bine sau nu.

apa termala avene si sampon batiste originalPentru că mi-a plăcut experiența aceasta, de a primi impresii de la cititori și a le reda pe blog, vă provoc să lăsați un comentariu la acest articol și să-mi spuneți de ce v-ați dori să testați apa termala de la Avene și șamponul uscat Batiste. Vineri seara voi trage la sorți o norocoasă (din cele care au lăsat comentariu aici, pe blog) care va primi o Apă Termală Avene 300 ml și un șampon uscat Batiste Original 200 ml. Marea mea rugăminte este ca persoana care va câștiga să revină cu păreri despre cele două produse. Nu este o obligație, este o rugăminte.

Dacă nici de data asta nu primesc feedback-ul solicitat, nu voi mai continua acest mini-program de testare.

Succes și mulțumesc Claudia Nicolae pentru că ți-ai făcut timp să scrii despre produse.

Update 24 septembrie – Câștigătoarea este Dumitrescu Raluca. Felicitări! Aștept datele tale poștale. Aveți mai jos și extragerea filmată.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Elena Alexandra
    • 21/09/2016
    Răspunde

    Recomand ,Cristina! Sunt bune produsele. Eu sunt reprezentant Ladys. Apreciez foartemulte produse de la ei.

  1. Răspunde

    Apa termala de la Avene nu-mi lipseste din casa deoarece este foarte buna in cazul iritatiilor! O iau in special primavara la oferta de la Sensiblu. Sampon uscat de la Batiste am incercat alte sortimente si mi-au placut!

    • Daniela Dodoi
    • 21/09/2016
    Răspunde

    Daca iti plac si sunt eficiente cu drag le-as incerca.

    • Kamy camelia
    • 21/09/2016
    Răspunde

    Miar place sa le incerc pentru da nu am folosit aceste produse niciodata si chiar sunt foarte curioasa de samponul uscat

    • Pusa Raisa
    • 21/09/2016
    Răspunde

    Din punctul meu de vedere acest procedeu de testare e bine venit doar daca se potriveste tipului de piele ,ten sau par , Daca eu am parul sau tenul uscat degeaba primesc la testare produse pentru ten sau par gras . E drept avem in familie cui sa dam produsele pentru testare ,dar nu siu……nu mi se pare Ok. Asta este parerea mea, oricum apreciez mult tot ceea ce faci !

    • Iorga Daniela Ionela
    • 21/09/2016
    Răspunde

    As fi tare bucuroasa daca as testa cele doua produse,pt mine ar fi o noutate sa le folosesc.De ce apa termala Avenè? Pentru ca lucrez in conditii de praf si mi-au aparut cosuri si alergii pe ten si corp,despre ea am citit numai pareri bune,insa nu am folosit-o.
    Samponul uscat cred ca m-ar salva atunci cand sunt pe fuga si nu am timp sa imi spal parul.Parul meu se ingrasa greu,nu necesita spalare zilnica,el se aspreste si nu il mai pot aranja daca e des spalat.
    Multumim pt oportunitatea de a testa produsele!

  2. Răspunde

    Eu am încercat acum ceva timp șampon si balsam cu lapte de capra de la o alta firma. Au mers deși nu M-au dat pe spate. Asta poate si din cauza faptului ca le-am cumpărat la recomandarea a doua tipe care au zis ca nu-mi mai cade parul neam. Cred ca am avut așteptări mult prea mari.
    Apa de la Avene nu am încercat si nici șamponul de la Batiste. Am încercat niște șampoane uscate dar de la alte firme

    • Naty Mihaela GreenEyes
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Intentia este de laudat ;multe dintre noi suntem dornice de testari diverse produse .Stiu despre acest sampon Batiste de pe siteurile sociale dar nu mi-am permis deocamdata sa il testez .

    • Barbalata Mirela
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Apa termala Avene eu o folosesc de mult timp, atat vara cat si iarna. Este un produs excelent. Eu o folosesc dupa demachiere, pentru fixare machiaj iar vara pentru racorire. Samponul Batiste nu l-am incercat pana acum desi am fost mereu tentata 🙂

    • dumittrescu raluca
    • 22/09/2016
    Răspunde

    o idee super ,as testa produse ,mi-as fi dorit sa testez acel sampon Batiste dar nu am avut ocazia

    • Rox
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Imi doresc sa testez aceste produse deoarece, de cand sunt mămica, timpul parca nu mai are rabdare. Sunt zile in care „uit” sa ma pieptan, zile in care nu gasesc crema de fata. Cred ca aceste produse m-ar ajuta mult sa dau cate un refresh parului si tenului cand este nevoie fara sa pierd mult timp.

    • Albu Georgiana Steluta
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Batiste folosesc si eu când n.am timp sau am senzația că părul s.a îngrășat doar la rădăcină iar în rest arata foarte bine…Apa termala…ei…Avene….e Avene?

  3. n-am mai incercat apa termala pana acum si chiar as vrea sa vad ce efect are asupra tenului. cat despre samponul batiste, am avut doar o versiune mini a variantei xxl volume, care chiar mi-a placut, dar as vrea sa vad cum se comporta si cel original

    • HOSSU CLAUDIA
    • 22/09/2016
    Răspunde

    șamponul și balsamul cu lapte de capră perita incercat mai ales ca lasa parul matasos si usor de descurcat

    • ghelbere elena
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Despe ambele produse am citit numai cuvinte foarte frumoase. De mult imi doream sa incerc samponul Batiste si cand m-am hotarat sa-l cumpar farmacia Sensiblu din cartier s-a desfiintat si nu l-am mai cumparat. Imi pare rau ca luna trecuta tragerea la sorti nu m-a ales pe mine pentru ca imi doream foarte mult sa testez produse pentru ingrijirea parului.

    • Cristina Popescu
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Samponul Batsite l-am testat, dar nu m-a incantat. As vrea s aincerc Apa termala Avene, pentru ca am un ten cu imperfectiuni si cred ca m-ar ajuta

    • victorita
    • 22/09/2016
    Răspunde

    E prima dată când aud de asemenea produse. E bună ideea să testeze şi alte persoane anumite produse, dar e normal cine testează să ne spună si nouă cum sunt. Felicitări, Cristina pentru iniţiativă!! 🙂 :*

    • Nicolae Claudia
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Deja ma simt o mica vedeta..parerea mea a aparut in articolul tau. Banuiesc ca ti-ai facut o parere despre mine in tot aceasta perioada de cand ne cunoastem, si stiu ca ma crezi atunci cand iti spun ca nu am mintit cu nimic. A fost si este parerea mea sincera.
    Da..imi doresc sa testez aceste produse pentru ca 1..BuzzStore nu m-a ales sa particip si eu la campanie sa testez acest produs de la Batiste..si am citit numai rewiuri bune despre el..si 2.. apa de la Avene mi-o doresc clar..

    • Gheorghe Madalina Georgiana
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Sincer as fi curioasa sa vad daca sunt chiar asa de bune pe cat am auzit, am citit zeci poate sute de pareri despre samponul Batiste, iar la apa termala de la Avene vreau sa vad daca are acelasi efect pe care l-am observat acum un an.
    De ce as vrea sa testez samponul Batiste? Simplu, am un par extrem de ciudat, ma spal acum si daca diseara vreau sa ma duc la vrun eveniment are tendinte extrem de mari de ingrasare si are aspectul unui par lipsit de vitalitate, din cate am auzit iti mentine cofura dorita pe intreaga durata a zilei si sincer chiar mi-as dori sa pot iesi si eu odata in oras cu parul desfacut ,nu tot timpul cu el prin in coada.
    De ce imi doresc apa termala Avene?
    Apa termala Avene sincer o doresc pentru baietelul meu, am mai avut acum un an o mostra micuta de apa termala. Motivul pentru care am utilizat-o pe pielea lui Alex ar fi faptul ca are un tip de piele care mereu se inroseste chiar din orice, apoi incepe sa se cojasca ramand o suprafata extrem de rosie (precum pielea celor care se ard), iar apoi se transforma in maroniu.De ce am constat ca acesta apa termala este buna pentru el? Fix 6 zile am folosit-o si deja incepuse sa dispara petele acelea maronii de pe corpul lui (efectul disparitiei petelor au tinut 6 luni).

    • stoica claudia
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Eu am incercat apa termala ,chiar este buna ,am castigato la un concurs,dar samponul nu l-am incercat.

    • Nenciu Mirela
    • 22/09/2016
    Răspunde

    Buna!Apa termala as dorii sa o incerc pt ca am un ten gras care necesita o curatare mai profunda.Despre samponul uscat Batiste am auzit doar cuvinte de lauda dar nu am avut ocazia sa-l testez pana acum.Cred ca mi-ar fi de ajutor un astfel de sampon,avand in vedere ca parul meu se ingrasa extrem de repede.Imi doresc si sper sa am ocazia de a testa aceste produse!Felicitari pt aceasta minunata idee!

  4. Răspunde

    Mi se pare super interesanta ideea aceasta cu programul de testare. Pacat ca unele sunt neserioase si nu mai dau niciun semn… Si eu am oferit intr-o vreme niste produse, chiar unor bloggerite care ma contactau, si le lasam sa isi aleaga ele produsele pe care le vor. In majoritatea cazurilor n-am mai primit niciun semn, doua dintre ele chiar m-au blocat pe facebook dupa ce au primit coletele. Ma bucur sa vad ca tu ai si oameni cu bun simt, care iti ofera feedback dupa expedierea produselor. :*

    1. Răspunde

      Intentionam sa scriu un comentariu, dar m-ai socat cu al tau. Oooooommmmmmmgggggg! 😀 Acum mi-au disparut cuvintele cu totul.

      1. Răspunde

        Poate aveam bad karma in perioada aia. IDK :))

    • enache nicoleta
    • 23/09/2016
    Răspunde

    buna! as dori sa incerc cele doua produse pentru ca sunt de calitate si nu le am folosit pana acum.

  5. Apa termala mi-as dori s-o incerc fiindca stiu ce poate Avene, este minunat brandul si am incredere in produsele care stau sub egida lui.
    Cat despre Batiste, desi sceptica la inceput, am constatat pe pielea, pardon!! parul meu ca face minuni atunci cand pur si simplu trebuie sa fugi undeva iar parul nu arata tocmai perfect.

  6. Răspunde

    Revin in aceasta seara cu extragerea. Momentan nu am acces la laptop-ul meu pe care am programul de captura video.

  7. Felicitari castigatoarei!! Sa aiba o testare placuta si asteptam primele impresii!!

    • Duru Valentina
    • 25/09/2016
    Răspunde

    Eu folosesc samponul uscat de la dm si e superb inafara de mirosul oribil care te face sa te ineci, dar asta doar daca folosesti in exces. Felicitari castigatoarei

  8. Răspunde

    am avut si eu o crema cu lapte de capra, pentru fata si-a fost preferata mea!

    • Aniela
    • 29/09/2016
    Răspunde

    Interesanta actiunea de testare si sunt curioasa ce o sa zica fetele care au testat produse cu lapte de capra!

  9. Răspunde

    Eu am primit produsele cu lapte de capra tot de la tine ca premiu si cel putin cremele imi plac foarte mult. Samponul si balsamul abia acum au ajuns in baia mea asa ca nu am ce sa spun despre ele inca dar daca sunt macar pe jumatate la fel de bune ca si cremele, o sa le ador. Iar sampon Batiste folosesc de vreo 3-4 ani si nu-mi lipseste niciodata din baie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares