Serial de văzut – Resurrection

L-am terminat astăzi de vizionat. Singurul regret vizavi de acest film este că nu s-a continuat seria și americanii au decis să îl anuleze după sezonul doi.

resurrectionSerialul debutează cu imaginea unui puști de 7-8 ani, trezit brusc pe un câmp, ca și cum ar fi dormit și ar fi visat ceva urât. Puștiul își amintește foarte puține lucruri. Nu știe cum a ajuns acolo. Este undeva în orient, prin China sau zona aceea. Se dovedește că ar fi de cetățenie americană și este repatriat.

Unui agent de culoare, pe nume Martin Bellamy. îi revine sarcina de a vedea ce este cu acest băiat. Reușește să afle că ar fi dintr-un orășel numit Arcadia dar, atunci când sună la biroul șerifului de acolo, i se spune că nu este dat dispărut nici un băiețel pe nume Jacob în zonă. Agentul se încăpățânează să meargă cu puștiul în Arcadia și acesta din urmă își recunoaște casa. Agentul se prezintă la ușa la care Jacob îi indicase că locuiește și află că familia care locuia acolo își pierduse un băiat pe nume Jacob dar asta cu… 32 de ani în urmă.

Jacob se folosește de amintirile sale pentru a-i convinge pe cei doi (Henry și Lucille că el este fiul lor). Agentul Marty decide să mai rămână în zonă pentru a încerca să deslușească tainele acestei povești în care un puști se reîntoarce după 32 de ani, deși murise. Jacob este ceea ce de acum vom numi ”un revenit”.

Lucrurile devin și mai complicate pe măsură ce alți morți din acest ținut se reîntorc. Unii se bucură de reîntoarcerea lor, chiar dacă nu înțeleg cum este posibilă, alții nu sunt dispuși să îi accepte pe reveniți. Apare în peisaj și Guvernul care preia o parte din reveniți pentru a-i duce într-un centru unde să poată colecta mai multe date despre ei, în speranța că se vor putea face niște predicții privind numărul total al celor care mai aveau să revină și perioada aproximativă.

Un revenit ucis va reveni mereu. Asta știu toți. Ceea ce nu știu ei este că tot în Arcadia, o altă revenită, Margaret, bunica lui Jacob, știe exact cum să procedeze pentru ca un semen de-al ei să dispară pentru totdeauna. E ceva interesant de văzut aici.

Printre reveniți din Resurrection este și o sinucigașă pe nume Rachel. Rachel este specială pentru că ea se întoarce (nimeni nu spun de unde se întorc acești oameni) însărcinată. Un predicator, reîntors și el, caută să afle secretul știut doar de bunica lui Jacob pentru a o face pe Rachel să dispară. Motivează că a venit cu o misiune și că nu poate permite ca acel copil să se nască, fiind un copil diferit de ei, de restul, el neputând fi considerat revenit, ci mai degrabă conceput în moarte. Încercările pastorului și ale armatei sale de reveniți de a opri nașterea acelui copil eșuează. Sezonul 2 se încheie destul de înfricoșător, cu imaginea copilului lui Rachel având deja vârsta de un an și reușind să adune la fereastra lui insectele care bântuiseră viziunile pastorului. Semn că demonul este printre noi…

Filmul mi s-a părut superb. Am văzut cele două sezoane în doar câteva zile. Nu mai aveam răbdare să îmi fac timp să văd ce se mai petrece. Nu este horror, dacă la asta vă gândiți când auziți de reînviați. Sunt oameni care arată normal. Sunt unele momente de suspans dar nimic mai mult. În schimb, misterele și poveștile care ies la iveală sunt de-a dreptul captivante.

Acesta este trailerul serialului Resurrection, poate mai place și altora genul. Și, dacă mai știți seriale de tipul ăsta, let me know! Momentan mai am ceva de urmărit din Under the Dome și din Stalker dar le termin repede 😀 .

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Daniela Dodoi
    • 25/07/2016
    Răspunde

    Mi-ar place sa vad un film bun ,sa-mi atragă atenția si sa il vad cap-coada.

    • Claudia Mt
    • 25/07/2016
    Răspunde

    O sa il vizionez si eu m-ai facut curioasa

    • dumittrescu raluca
    • 25/07/2016
    Răspunde

    interesant ,m-ai facut curioasa,de vazut la un sfarsit de saptamana linistit cu o cana de ceai

    • Anda Stanciu
    • 25/07/2016
    Răspunde

    Mulțumim de recomandare,o sa îl vad și eu

    • Nicolae Claudia
    • 25/07/2016
    Răspunde

    Interesant filmul. Poate am sa-l vad si eu

    • ghelbere elena
    • 25/07/2016
    Răspunde

    Urmaresc si eu unele seriale pe net dar pe acesta nu l-am avut in vizor. Daca nu e horror am sa-mi fac timpa pentru al vedea.

    • Rox
    • 25/07/2016
    Răspunde

    M-am pierdut un pic printre atâtea detalii, dar subiectul filmului mi se pare super interesant. Trebuie sa-l vad! Multumesc pentru sugestie!

    • Catalina Dumbrava
    • 25/07/2016
    Răspunde

    Pe gustul meu! Numai ca ma oftic cand incep sa vad un film, imi place si se decid altii sa-l anuleze. Ca si la carti, numai ca acolo pana scot urmatorul volum imi creste par in palma!

    1. Răspunde

      stiu excat ce simti 😀

    • Tatiana Sorina
    • 25/07/2016
    Răspunde

    Wawww super fain,am sa il vizionez si eu .Multumim.

    • stoica claudia
    • 25/07/2016
    Răspunde

    INTERESANT FILM ,MULTUMIM PENTRU RECOMANDARE

  1. Eu prefer serialele politiste gen: CSI, Cititorii de oase, Medium. Asta atunci cand am timp sa ma uit la seriale.

    • Barbalata Mirela
    • 27/07/2016
    Răspunde

    Nu cred ca am sa ma uit la acest serial. Nu este genul meu. Dar mi s-a mai intamplat sa ma razgandesc 😉

    1. Răspunde

      potae ne recomanzi si tu ceva ce iti place tie?

  2. Este cotat cu 7.4 pe imdb, deci asta spune ceva. M-as uita la el, dar nu prea imi plac filmele cu prea putine sezoane, ca mai apoi sa nu mai scoata si sa lase actiunea in aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares