Ce cadou să-i iau copilului meu de ziua lui?

hoverboard cadou cool copil

Orice părinte vrea ca, de ziua copilului, să-i ofere acestuia un cadou de care să se bucure cu adevărat. Dacă ești în până de idei, iată la câteva lucruri la care m-am gândit eu:

Jucării de exterior
Sunt pe piață o mulțime de jucării de exterior minunate. Mai nou au apărut și hoverboard-urile, scutere electrice inteligente cu balansare. La Rombiz găsești ușor un hoverboard de vânzare , astfel încât să-i faci copilului tău cea mai frumoasă surpriză. Sunt totodată perfecte și alte jucării de exterior, chiar dacă nu sunt electrice. Copiii sunt încântați de role, biciclete, trotinete, etc. Fă-i puiului tău cel mai cool cadou. Nu uită însă de echipamentul de protecție care nu trebuie să lipsească sub nici o formă.

Jucării educative
Cine a spus că jucăriile educative nu pot fi cool? Chiar pot fi și îl pot face pe cel mic să petreacă un timp de calitate cu familia și/sau prietenii. Totodată sunt jucării educative cu care se poate juca și singur în momentele în care tu ai puțină treabă. În felul ăsta se va distra și va învăța în același timp.

Cărți
Cărțile pot părea pentru unii un cadou nu prea potrivit, însă ele chiar pot fi cool. Cel mic are cu siguranță tot felul de preferințe. Încearcă să-i stârnești pasiunea pentru cărți încă de mic, cumpărând ceea ce vezi că îl atrage, aducându-i cărți interesante pentru vârsta lui și pentru nivelul intelectual la care el se află. Cărțile sunt și foarte ieftine.

În magazine sunt o mulțime de jucării absolut minunate. Uneori parcă nici nu știi ce să mai alegi. Ca părinte însă, trebuie să ai înțelepciunea de a alege cadoul potrivit, la momentul potrivit.

Bucură-ți puiul și fă-i cel mai frumos cadou și cel mai potrivit pentru el! Ai grijă să cumperi doar jucării de calitate, astfel încât să reduci riscul apariției unor evenimente mai puțin plăcute.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 15/06/2016
    Răspunde

    Cand era mai mic jocurile educative ii placeau foarte mult. Acum la 12 ani prefera sa se joace pe calculator cand ii permite timpul sau sa citeasca cartile primite cadou sau cumparate de el. Il bucura enorm o carte.

      • cristina
      • 16/06/2016
      Răspunde

      inseamna ca ti-ai facut bine treaba ca parinte, daca iubeste cartile si nu sta doar pe PC.

    • Teodora
    • 15/06/2016
    Răspunde

    Pfoaaaaa! Cele mai mari probleme le am atunci cand trebuie sa cumpar cadouri nepotilor mei si de fiecare data apelez la sisters pentru indicatii.

      • cristina
      • 16/06/2016
      Răspunde

      la mine singura problema e ca nu am destui bani ca sa le cumpar toate chestiile care imi trec prin cap 😀

    • Cristina
    • 16/06/2016
    Răspunde

    Asa e trebuie sa tinem cont si de gusturile lor. Imi plac ideile de jucarii educative. Asa impusti 2 iepuri deodata

    • Rox
    • 16/06/2016
    Răspunde

    Noi suntem inca la stadiul de jucarii educative. Dar, mai presus de acestea, eu i-as cumpara un animal. Imi doresc foarte mult sa indrageasca animalutele si sa le vada ca pe cei mai buni prieteni.:)

    • Barbalata Mirela
    • 16/06/2016
    Răspunde

    In ziua de astazi este bine sa alegi cu grija cadourile pentru copii. Mult mai bine sa fie educative 😉
    Nu am copii asa ca, sincer nu prea ma preocupa 🙂

  1. Nu si al meu. 🙂 Nu-i place bicicleta, trotineta, nici rolele si mie mi-e ciuda pentru ca eu daca as fi putut ma dadeam cu toate. Cat despre „dracovenia” asta pe care stai si merge, cred ca si-o doreste tatal lui, ca ma tot bate la cap cu ea. 🙂

    • Hacman Mariana
    • 20/06/2016
    Răspunde

    Lavinia de la varsta de 5 ani a invatat sa citeasca singura,adora sa citeasca deaceea la orice aniversare de-a ei in cadou pregatit trebuie sa existe macar o carte.Are si laptop,tableta,telefon dar nu o tenteaza,prefera sa citeasca sau sa se joace cu catelul.Are si jocuri educative si se mai joaca cu ele din cand in cand…Are si un program incarcat,ia lectii de chitara,(canta la chitara si ii place foarte mult) joaca handbal,inot…Are si bicicleta,trotineta,role …cam tot ce si-ar dori un copil…De pe la varsta de 5 ani visa sa aiba o vioara,i-a cumparat Radu una de jucarie din Anglia si canta toata ziua la ea..dupa incepuse sa-i placa si sa-si doreasca o chitara,i-am cumparat ,…adora sa cante…de vreo 2 sapt. a inceput din nou ca si-ar dori si o vioara..luni am fost anuntata ca am castigat o vioara veste ce a bucurat-o enorm ,nu-si lua ochii de la ea in momentul cand a adus-o curierul era atat de emotionanta…Pe 28 iunie este ziua ei ,sincera sa fiu pe langa o carte nu stiu ce i-as mai putea cumpara sa o incante.Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit un copil minunat!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 20/06/2016
    Răspunde

    Fiecare copil are anumite preferinte chiar daca este mic,unul vrea masini,altul papusi,fete si baieti toti isi doresc cate ceva si fiecare parinte incearca dupa posibilitati sa-i ofere acel mic dar care-i bucura sufletul.Aceasta bucurie este si bucuria noastra,aceea de a-i vedea bucurosi,fericiti in lumea copilariei care trece repede si nu se mai intoarce.

    • Gabryelle's Blog
    • 26/06/2016
    Răspunde

    Prima idee merge si pentru „copiii” mai mari! 😀

    • Gadgeturi
    • 15/09/2016
    Răspunde

    Foarte bune, ca si cadouri pentru copii, sunt gadgeturile educative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares