Vreme calda, vreme rece, Climatico e de zece

climatico

Sunt nascuta la sfarsit de mai. Daca m-as lua dupa de ce se spune din popor, ar trebui sa imi placa vara, sa imi priasca. Dar, zau, in contextul actualelor schimbari climatice, cu verile tot mai toride care ne lovesc direct in crestetul capului, inca de prin luna mai, nu stiu catora dintre noi le mai place vara 100%. Da, e frumoasa vara, daca nu trebuie sa muncesti si iti permiti sa stai la plaja, la umbreluta si sezlong, sa te recoresti in apa marii sau a piscinei sau daca stai toata ziua in casa, la „umbra” unui aer conditionat. V-ati prins, nu suport canicula. Nici cu frigul iernii nu ma impac prea bine. Nu ca as fi eu batrana si ramolita(desi al meu sot asa ma alinta), dar am probleme cu circulatia periferica si nu imi prieste gerul.

Anotimpul meu preferat este primavara si din considerente de imagine(campuri inverzite si pomi infloriti) dar si pentru ca atunci e temperatura perfecta pentru mine, undeva la vreo 25ºC, Atunci simt ca pot sa fac orice, creierasul functioneaza la capacitate maxima si corpul se simte in largul lui. Din pacate, vestea proasta e ca, la noi in tara, primavara nu prea mai e anotimp. A devenit un episod scurt(de maximum 2-3 saptamani). Vestea buna e ca, pentru mine si cei asemeni mie, carora pe timp de iarna le ingheata mainile si picioarele si vara nu mai stiu unde sa se ascunda de canicula, exista Climatico.

Nu stii cine e Climatico? E bine ca afli acum. E un fel de Zeus al furnizorilor de produse si servicii de climatizare, e magazinul din care Gerila isi poate comanda un sistem de incalzire si Transpirila isi poate achizitiona un aparat de aer conditionat, astfel incat fiecare sa traiasca fericit si sa se bucure de confort in anotimpul pe care nu il suporta. De ce Climatico si nu alt furnizor? De ce i-am dat zece si, implicit, premiul Oscar pentru cel mai serios furnizor de confort termic? Haideti sa vedem motivele!

atelierulfamiliei.ro
  • La Climatico gasesti aparate de aer conditionat de la toti marii
    aer_conditionat_osaka_inverter_ohw09s4_9000_btu
    producatori(Daikin, Fujitsu, LG, Mitshubishi, Panasonic, Toshiba, Hyundai, Inventor, NordStar, Ariston, Hitachi, DeLonghi, Samsung, Sharp)
    pentru orice tip de spatiu(de la cele casnice, cu capacitate cuprinsa intre 7000 BTU si 28000 BTU, pana la cele comerciale, de capacitati impresionante de pana la 60000 de BTU, in diverse forme – de plafon, de perete, tip coloana, tip caseta, tip consola). Nu lipsesc din oferta impresionanta nici apartele de aer conditionat tip multi-split(internet si externe), tot mai cautate pe piata din Romania.
  • centrala_termica_ariston_cu_tiraj_fortat_genus_evo_24-ff
    La capitolul incalzire, Climatico este la fel de bine dotat si pune la dispozitia clientilor sute de aparate pentru incalzirea locuintei sau a apei in gospodarie. De la instanturile ieftine(electrice sau pe gaz), boilerele de diverse tipuri(electrice, mixte termoelectrice, pe gaz, pe lemne, solare, tank in tank sau cu pompa de caldura), de capacitate mai mare sau mai mica, pana la centrale termice si sisteme de incalzire electrica(aeroterme, convectoare, radiatoare si sobe electrice). Nu stiu cate magazine se pot lauda ca pot satisface nevoile oricarui client, ca au in depozit orice tip de centrala termica(pe lemne, pe peleti, pe combustibil solid mixt, in condensatie, electrice, cu tiraj fortat sau tiraj natural). Nu conteaza ce cauti, la ei sigur gasesti!
  • E foarte simplu sa gasesti produsul de care ai nevoie, folosind filtrele de selectie de pe site. Nu trebuie sa dai sute de pagini ca sa gasesti un aparat de aer conditionat Panasonic, de 18000 BTU, clasa energetica A++. E foarte simplu sa intri la aere conditionate si sa selectezi aceste trei criterii si site-ul iti va afisa automat toate modelele care corespund criteriilor tale de cautare. Le poti sorta in functie de producator, de clasa energetica, de capacitate sau de pret.
    climatico
  • Ai transport gratuit in toata tara pentru aparatele de aer conditionat. Nu cred ca trebuie sa va spun eu ca un astfel de produs este si voluminos si greu si alte firme va taxeaza foarte tare la transport. In unele cazuri costurile de transport pot depasi lejer suma de 100 de lei.
  • Indiferent ca vrei un aer conditionat care sa asigure racoare in zilele cu temperaturi de peste 40º C sau o centrala care sa ridice temperatura din calorifere, Climatico nu doar ti le vinde. Asta poate face oricine, sa ti le livreze si sa iti scrie un certificat de garantie despre care afli, peste cateva luni, ca nu mai e valabil pentru ca nu ai montat aparatul cu o firma autorizata(am patit-o eu). Climatico asigura, prin personalul sau specializat, montaj si service acreditat, profesional pentru toate produsele comercializate. Trebuie doar sa adaugi si serviciul de montaj in cos si sa stabiliti de comun acord o zi in care sa vina echipa sa se ocupe de asta. Pe pagina fiecarui produs, gasesti pretul pentru montarea lui. Climatico detine certificate de acreditare ca importator montator si depanator autorizat pentru majoritatea marcilor vandute.
  • La produsele vandute de Climatico, ai optiune de garantie extinsa. Astfel, daca iti cumperi un aparat de aer conditionat, poti plati o suma in plus pentru a creste perioada de garantie acordata de producator cu unul sau doi ani de garantie acordata de distribuitor. Partea buna e ca nu costa mult si mai castigi doi ani in care nu te doare capul daca se strica ceva la aparatul care a fost montat si utilizat conform instructiunilor transmise de producator dar a beneficiat si de lucrari de mentenanta realizate de Climatico.
  • Pe langa metodele de plata cu cardul online sau cash la livrare, Climatico vine in intampinarea nevoilor clientilor si permite si achitarea produselor in sistem de rate egale fara dobanda pentru posesorii de Card Avantaj, Card Star BT sau card de cumparaturi Raiffeisen Bank.

Eu am si centrala si aer conditionat. Cu centrala am comis-o. Am cumparat-o dintr-un magazin si am montat-o cu o firma pe care producatorul nu o accepta si am pierdut garantia. Aerul conditionat e de la Climatico, montat de ei, si nu am grija lui. Ma rog doar sa nu se strice centrala prea curand. Cand s-o strica, se stie la cine apelez ca sa nu imi mai iau vreo teapa.

Concluzia e ca acum stiti si voi cu cine trebuie sa lucrati ca sa aveti mereu confortul termic dorit in locuinta, la locul de munca sau in spatiul comercial pe care il detineti. Vremurile s-au schimbat si vremea la fel. E drept ca iarna nu-i ca vara dar si mai drept e ca unii nu sunt prieteni nici cu vara nici cu iarna. Aici intervine Climatico. Cui ii mai pasa de prognoza meteo, cand are un asemenea aliat? Nu exagerez cand spun ca, fie vreme calda, fie vreme rece, Climatico e de zece!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tatiana Sorina
    • 14/02/2016
    Răspunde

    Si anotimpul meu preferat e primavara,nu ma mai satur de privit pomii infloriti! Aer conditionat nu imi trebuie ptr ca stau la casa si fie ca e vara sau iarna tot rece e . Centrala mi-ar placea ,e perfecta,eu am pe lemne,poate in viitor o sa imi pun si eu.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      la casa stau si eu dar tot ma topesc fara aer conditionat 😀

    • Mara
    • 14/02/2016
    Răspunde

    Luna asta mi-au instalat si mie un AC si sunt multumita ,
    In vara voi vedea daca am fost inspirata si cu aparatul achizitionat.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Sunt sigura ca vara viitoare nu vei avea nici un stres si vei sta la racorica.

    • stoica claudia
    • 14/02/2016
    Răspunde

    Frumos articol ,multumim

    • ghelbere elena
    • 14/02/2016
    Răspunde

    Am si centrala termica si aparat de aer conditionat si sunt cativa ani buni de cand le am si multumesc lui Dumnezeu inca sunt bune si nu am avut nici o problema cu ele.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      sa te tina ani buni de acum incolo ca fara ele nu prea ne este bine!

    • Dodoi Daniela
    • 14/02/2016
    Răspunde

    Cui nu-i place primavara si tind sa cred ca tuturor.Acum avem doua anotimpuri la cum ae prezinta vremea si vara era anotimpul meu dar de cand e si torida o urasc din plin.Aparatele de aer conditionat ne mai scapa dar si ele ne fac putin rau.?

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      sa stii ca sunt si persoane lesinate dupa canicula si eu le invidiez. Eu nu as supravietui vara fara aer conditionat.

    • Nicu
    • 14/02/2016
    Răspunde

    Iarna îmi place, dar de la vară nu mă dau în lături! Însă, de mulţi ani încoace, verile sunt foarte calde.
    Chiar şi la casă dacă locuieşti, temperatura este sufocantă.
    Un aparat de aer condiţionat ar fi o soluţie excelentă pentru această problemă, numai că în cazul meu, „mătuşa” nu mi-a lăsat moştenire ceva mărunţiş, că de……aveam şi eu răcoare în casă!
    Succes!

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      Nicu, bagi niste rate si ai rezolvat; faci racoare in sufragerie!

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Si eu iubesc primavara!Cat de trist..ai fi cand vezi asemenea minunatii daruite de natura nu ai cum sa te bucuri..Primavara intreaga natura se trezeste la viata!Sincera sa fiu pentru ca locuiesc la casa as avea nevoie atat de centrala cat si de aparatul de aer conditionat!…

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      La casa sau la bloc, confortul termic e foarte important.

    • dumittrescu raluca
    • 16/02/2016
    Răspunde

    ce bun ar fi un aer conditionat si de calitate,stau la bloc ,iar vara cu toata izolatia este ingrozitor de cald ,iar eu nici nu support caldura

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      ar trebui sa faci tot posibilul sa montezi un astfel de aparat. El poate fi setata la temperatura mai mare sau mai mica(dupa cum iti place) si daca e curatat la timp nu e asa periculos cum zic unii

    • George
    • 17/02/2016
    Răspunde

    Imi place chestia cu garantia extinsa pentru ca de cele mai multe ori, un lucru se defecteaza dupa ce iese din perioada de garantie normala. Si eu am luat centrala dintr0un m,agazin dar am montat-o cu o firma pe care producatorul o accepta, deci sunt acoperit daca e sa am probleme.

      • cristina
      • 20/02/2016
      Răspunde

      si eu optez pentru garantie extinsa in special la aparate si produse scumpe. Mai bine dau ceva in plus si stiu ca ma bucur mai mult timp de el fara sa am probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares