Trei motive sa alegi pantofiori de ocazie din material textil pentru fetita ta

Fie ca tocmai te pregatesti sa il crestinezi pe bebelusul tau sau ati primit o invitatie la un eveniment, la care nici macar bebelusii nu sunt scutiti de tinuta obligatorie eleganta, una din intrebarile care te macina este cu siguranta „ce sa ii cumpar de incaltat?”. Optiunile sunt multe dar tu vrei ce e mai bun, mai frumos, mai stilat. Presupun ca ti-ai dori, sau poate ca i-ai cumparat deja, o rochita de ocazie de printesa, de tipul celor de pe www,byartizan.com. Asa cum, la rochia ta neagra din catifea, ai nevoie de un anumit tip de pantof, cred ca banuiesti si tu ca, la o rochita din dantela, organza sau alte materiale fine, nu poti asorta orice pantofior. Cei mai potriviti pantofiori, atat prin prisma varstei cat si a importantei evenimentului, sunt pantofiorii textili. Care sunt argumentele care imi sprijina opinia? Le gasesti mai jos.

Designul deosebit

Priviti cat de frumosi sunt pantofiorii si papuceii din aceste imagini!

pantofiori de ocazie textiliEu n-am vazut altii mai frumosi. Ei pot fi facuti din diferite materiale, pe diverse culori, pentru a se potrivi cel mai bine rochitei de ceremonie. Daca alegeti sa le cumparati la pachet(rochita si pantofiorii) de la Ceremony By Artizan, atunci e chiar mai simplu pentru ca acolo gasiti pantofiori special ganditi si creati pentru orice rochita de pe site. In plus, gasiti si seturi pantofiori+bentite asortate. Sunt sigura ca veti fi incantate! Ce sa fie mai potrivit pentru o rochita din catifea, decat o pereche de papucei din acelasi material? Cum ar da o rochita din organza cu pantofiori din panza alba si cum da cu pantofiori din organza si borangic?

atelierulfamiliei.ro

Siguranta si confort

Numai cine nu are bebelus nu stie ca picioarele lui, desi nu stiu inca sa mearga, nu stau o clipa linistite. O incaltaminte putin mai larguta(care te ajuta sa il incalti mai repede) poate sa zboare dupa 2-3 forfecari prin aer. Nu e si cazul pantofiorilor textili pentru printese care participa la primele „baluri” din viata lor. Ei sunt prevazuti cu sireturi din aceleasi materiale pretioase, sireturi care se leaga in jurul gleznei celei mici si evita astfel povestea Cenusaresei care isi pierde pantoful. Nu numai ca sunt imposibil de pierdut, dar sunt si foarte confortabili. Se muleaza perfect pe picior si sunt usori. Practic, micuta nici nu ii simte in picioare. Asta reduce si sansele ca ea sa inceapa sa traga de ei pentru a-i scoate din picioruse.

Miscare sanatoasa

Papuceii de care m-am indragostit eu(ca viitoare matusica de fetita) se adreseaza copilasilor de la trei luni la un an(12 luni). Avand in vedere ca foarte multi bebelusi incep sa isi doreasca sa exploreze lumea pe propriile picioruse inca de pe la varta de 9 luni, ar trebui ca mamicile sa stie ca acest tip de incaltaminte de ocazie este foarte potrivit si pentru exersatul mersului. Ce poate fi mai flexibil decat un material textil? Contactul cu solul este perfect asigurat, piciorusele isi misca libere fiecare muschi si nu resimt nici o greutate in purtarea unor incaltari atat de usoare. Asa ca, daca printesa va primi prima ei invitatie la dans, pantofiorii nu-i vor sta in cale!

In caz ca nu v-ati dat seama, gasiti acesti pantofiori de ocazie pe site-ul Ceremony by Artizan(aveti link catre site mai sus). Daca visati la o anumita rochita sau un anumit pantofior si cautati pe cineva care sa va puna ideea in practica, tot la ei ar trebui sa apelati. Tocmai ati gasit un creator de moda pentru copii de care va veti indragosti! Tocmai pentru ca vorbim de creator si nu de un simplu vanzator, mamicile de baietei nu ar trebui sa intre in panica pentru ca nu au gasit pantofiori pentru printi pe site. Daca va uitati la albumele foto de pe pagina de facebook Ceremony by Artizan, veti vedea ca au creat si asa ceva si cu siguranta vor raspunde oricarei provocari. Preturile mie mi se par foarte bune avand in vedere ca asigura tot confortul si eleganta de care are nevoie micuta invitata.

La o rochita lila se potrivesc perfect pantofiorii din tafta accesorizata cu perlute, la o rochita roz pentru botez, sunt perfecti pantofiorii din matase plise de aceeasi culoare, iar, la o tinuta de ocazie din catifea rosie, nimic nu va arata mai bine decat papuceii confectionati din acelasi tip de material. Sunt usor de incaltat si se leaga foarte simplu, cu panglica-siret, cu o fundita in jurul gleznei. Sunt perfecti pentru orice ocazie speciala: ceremonii de orice fel, petreceri de nunta sau de botez si chiar pentru sedinte foto profesionale.

Bebe nu trebuie sa fie imbracat si incaltat frumos doar pentru a face impresie. Nu uita ca, peste cativa ani, fetita ta se va uita la pozele din albumul dedicat evenimentului, va admira rochita si pantofiorii pe care mami le-a ales pentru ea si va intelege ca mami a iubit-o din prima clipa si si-a dorit intotdeauna tot ce e mai bun si mai frumos pentru ea.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 08/02/2016
    Răspunde

    Frumosi pantofiori

    • dumittrescu raluca
    • 08/02/2016
    Răspunde

    ce dragutzei sunt,desi nu mai am copil mic ,mi-ar place chiar si sa am in sifonier o pereche

    • ghelbere elena
    • 08/02/2016
    Răspunde

    La botezul unui copil el este adevaratul print sau adevarata printesa si prin urmare trebuie sa fie imbracat ca atare. Buna indrumarea ta catre Ceremony by Artizan.

  1. Răspunde

    Toate perechile sunt absolut superbe si chiar m-am uitat cu atentie la modelele alese si cred ca cei cu fundita indigo sunt cei mai chic.
    Sa stii ca este o mare problema in ceea ce priveste incaltamintea bebelusilor pentru ca atunci cand ei incep sa mearga nu calca cum trebuie si imediat ii ies din picioare. Numai eu stiu cati bani am dat pe incaltaminte si nu a purtat-o decat o singura data

    • Ana Ardeleanu
    • 09/02/2016
    Răspunde

    Sunt superbi! Am cumparat si eu o 2 perechi de astfel de pantofiori pentru cele 2 nepotele. Nu stiu cat au fost ele de incantate, insa cei din jur, au apreciat foarte mult. Si intr-adevar, rochitele, se asorteaza mult mai bine cu astfel de pantofiori.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 10/02/2016
    Răspunde

    Foarte frumosi pantofiori,ai mare dreptate,dupa timp mai indelungat pozele vor deveni amintiri frumoase admirate cu drag.

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Adorabili pantofiorii!Imi aduc aminte de cand era printesa mea mica!Frumoase amintiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares