Cum te poate ajuta o baza de date cu lista firmelor din Romania sa vinzi mai mult?

lista firme

Reclama e sufletul comertului, asta o stie fiecare dintre noi. Indiferent ce ai vinde(produse, servicii, vise), nu te poti astepta sa vinzi, atata vreme cat lumea nu te cunoaste, nu stie de existenta ta si a produselor tale. De asta ar trebui sa se ocupe departamentul de marketing din firma ta(presupunand ca ai unul). Strategiile de marketing sunt multiple si treaba departamentului este sa le aleaga pe cele care implica cele mai scazute costuri si dau rezultate bune. Ai un rezultat bun in momentul in care vanzarile tale incep sa creasca.

Una din cele mai ieftine si la indemana strategii de marketing este cea care se refera la campanii de marketing direct. Pentru a putea demara o astfel de campanie, ai nevoie de un plan bun de afaceri, de o prezentare succinta si cuprinzatoare a profilului firmei si produselor tale si de o baza de date cu lista firmelor din Romania, carora sa le trimiti oferta ta. Principiul de functionare este acelasi ca la campaniile de marketing targetate pe persoane. Se pot trimite mesaje prin e-mail, prin SMS, apeluri voce. Poti trimite informatii despre o oferta sau simple mesaje de felicitare cu anumite ocazii(spre exemplu, 1 Martie) pentru o reclama mai putin agresiva.

Prin aceste metode SMS marketing, email Marketing, telemarketing sau fax marketing, puteti capta atentia viitorilor clienti sau colaboratori. Asta nu poate aduce decat avantaje afacerii.

atelierulfamiliei.ro

Ramane doar sa gasiti o lista firme si sa treceti la treaba. In scurt timp, veti culege roadele unei astfel de campanii de promovare. Pe masura sa firmele incep sa va cunoasca, sa colaboreze cu dumneavoastra, cifra de afaceri va creste si implicit si profilul firmei.

Toate companiile ar trebui sa isi asigure accesul la astfel de baze de date cu informatii firme. Imaginati-va ca tocmai v-ati lansat o companie de curierat. Nu puteti astepta sa apara cate doi clienti pe luna. Aveti salarii de platit si cheltuieli pe care trebuie sa le amortizati rapid. Printr-o campanie de marketing direct(mailuri sau SMS-uri), adresata firmelor care vand produse pe internet, in doar cateva zile, telefoanele vor incepe sa sune pentru comenzi. E important ca firmele din lista sa poate fi usor sortate in functie de domeniu(profil de activitate), locatie, cifra de afaceri pentru a va fi mult mai usor sa le identificati si sa le contactati pe cele care corespund targetului firmei dumneavoastra.

Te-ai hotarat sa cumperi o baza de date cu lista firmelor din Romania? Asigura-te ca apelezi la un furnizor serios care poate oferi si suport(la nevoie) departamentului tau de marketing, care iti ofera solutii personalizate, care isi aloca timp sa te cunoasca si sa iti cunoasca nevoile pentru a putea sa iti recomande cele mai bune solutii de marketing.

Nu vrei doar sa te promovezi, vrei sa vinzi mai mult in urma acestei promovari. Ai nevoie de oameni seriosi si dedicati, oameni care cunosc o multime de secrete(precum secretul trecerii de filtrele anti-spam) si le vor folosi in favoarea ta. Ai in vedere si faptul ca o firma serioasa de marketing, publicitate si promovare online iti va oferi si un demo gratuit, o versiune test a solutiei bazei de date. Testeaza gratuit si abia apoi comanda baza de date care te va ajuta sa ajungi in top mai repede decat ai sperat!

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 23/02/2016
    Răspunde

    Interesant articol

    • Dodoi Daniela
    • 23/02/2016
    Răspunde

    La mine firma datează din 1996 si e renumita in oras su cei care fac afaceri cu noi se stiu….?

      • cristina
      • 23/02/2016
      Răspunde

      asta e de bine, Succes!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 23/02/2016
    Răspunde

    Interesante informatii despre cei ce vor sa lucreze in acest domeniu,de a promova produse,servicii.

    • ghelbere elena
    • 23/02/2016
    Răspunde

    Iti trebuie un pic de agresivitate ca sa poti reusi, Iti mai trebuie oameni bine pregatiti in care sa ai incredere, si incetul cu incetul incepi sa culegi roadele.

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Acum sunt tot felul de strategii pentru a atrage clientii..sloganurile sunt si ele de mare folos…ideea este sa-ti mearga putin si motorasul..sa gasesti mereu ceva nou sa atragi clientii…

  1. cred ca treaba asta e destul de utila, ma gandesc ca nici eu n-as fi avut cum sa incep in vanzari fara o baza minima de date

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares