Ati vazut noua colectie miniPRIX de ghete din piele naturala?

botine maro din piele

Din ciclul activitati de weekend incepute de vineri seara spre sambata de dimineata, azi-noapte ma apucasem sa fac ordine prin mail. Mai deschid unul, mai sterg altul si apoi zaresc mailul buclucas, pe care nu stiu cum de l-am omis alaltaieri, newsletterul de la miniPRIX. Nu ca mi-ar fi trebuit ceva dar e genul de site pe care arunc ochii odata la cateva zile pentru ca imi si pot permite sa cumpar mai des de pe el si nu raman cu frustrarea de a fi poftit la ceva si a ma fi uitat lung la pret in timp ce inchideam pagina. Dar asta imi scapase. Si intru…

N-am stat mult. Maxim o ora(un fleac). M-am uitat pe la hainute si gentute si nu stiu ce mi-a venit sa intru la incaltaminte. Am gasit acolo o colectie nou-nouta de botine si ghete din piele naturala pentru doamne si am ramas cu gura cascata la ele si cu mintea zburdand la tinute la care imi imaginam ca le-as putea asorta. Sunt ghete pe care nu le gasesti in orice magazin sau, daca le gasesti, pretul sigur nu e asa accesibil. Sunt din piele 100%, (material pe care mama m-a invatat sa il apreciez, de mica, pentru rezistenta si eleganta sa), mesterita cu grija pentru a da nastere unor incaltari care amintesc de cele ale domnitelor si actritelor de odinioara. Aspect ca in povesti, de care nu ai cum sa nu te indragostesti.

ghete rosii din pieleIn primul rand mi-au sarit in ochi ghetele astea rosii care mi se par perfecte pentru cumnata mea care are cununia civila pe 4 martie. Tocmai ma intreba ea, acum cateva zile, ce ar putea sa incalte la rochita neagra pe care si-a ales-o. Cizmele ar fi fost prea mult, pantofii parca nu prea merg pe timp de iarna. In schimb, ghetutele astea rosii cu perforatii decorative si doua decupaje laterale, cu design largut si putin cazut pe glezna, cu toc gros si inchidere cu fermoar rosu care si arata foarte bine, mi se par pur si simplu perfecte. Nici macar n-am mai putut astepta. la ora aceea din noapte, i-am trantit poza cu ele pe Whatsapp. Raspunsul de dimineata de la ora 7 a fost „faci tu comanda?” .

ghete cowboy din pieleNu-s prea multe produse in colectie(cel putin pentru moment) dar, in calitatea de fan incaltaminte din piele, era imposibil sa nu ochesc si eu ceva. Aceste ghete din piele naturala, stil cowboy(nu stiu daca au o alta denumire, eu asa le spun de cand ma stiu) chiar ma tenteaza foarte tare. Ganditi-va ca o astfel de pereche de ghete din piele naturala, poate rezista si cativa ani, daca sunt ingrijite in mod corect! In plus, ele se preteaza si la mai multe tinute. Poti alege sa le porti cu jeansi skinny si cu o jacheta biker, cu o rochie din tricot si geaca din piele sau cu fusta midi si o bluza cu franjuri.  Unde mai pui ca si pretul e unul destul de bun, avand in vedere ca sunt realizate integral din piele.

Ceea ce imi place mie cel mai mult la aceasta colectie, pe langa material(piele de foarte buna calitate) este ca sunt modelele inedite, demne de femei indraznete, puternice, independente, cu un stil bine definit. Sunt si vreo doua modele dedicate fetelor mai sfioase(le gasiti voi pe site, ca am cititori dibaci) dar cele cu adevarat fericite vor fi doamnele si domnisoarele indraznete, amatoare de incaltaminte de senzatie, fie ea din piele sau piele intoarsa, cu detalii care fac diferenta.

Iubitoarele de incaltaminte stil vintage se vor indragosti de botinele decupate cu aspect de piele tocita, in vreme ce „sufletele rebele” vor face senzatie in cluburi si la concerte cu ghetele lor tip cowboy, cu design unic. Le va fi mai usor de acum inainte sa gaseasca incaltaminte adecvata stilului lor dar potrivita si vremii de afara si accesibila ca pret.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • dumitrescu elena
    • 06/02/2016
    Răspunde

    si eu sunt fan incaltaminte ,dar in general pantofi ,imi place miniprix/ul ,mi/am cumparat si eu o pereche de pantofi mai de toamana ,ii am si acum ,produse bune

    • stoica claudia
    • 06/02/2016
    Răspunde

    Superbe,imi plac ghetutele rosii.

    • SandaSandita Sandita
    • 06/02/2016
    Răspunde

    Arata bine ghetutele..raport bun calitate pret..chiar pt dre indraznete 😉

  1. MiniPrix are preturi foarte ok si lucruri de calitate. :p

    • Dodoi Daniela
    • 06/02/2016
    Răspunde

    Acele ghete negre sunt pe gustul meu.Super.

    • ghelbere elena
    • 07/02/2016
    Răspunde

    Pana acum vreo cinci ani nu puteam concepe sa port altceva decat incaltaminte din piele. Acum imi cumpar ghidandu-ma dupa principiul sa ma simt bine cu ce sunt incaltata. Port marimea 40-41 si am laba piciorului lata si imi gasesc greu ceva in care piciorul meu sa stea comod.

  2. Răspunde

    De la Miniprix comand foarte putine lucruri. De cele mai multe ori imi iau incaltaminte la reducere. Am prins reduceri de 40-50% la incaltaminte de iarna sau vara si le-am luat la preturi bune. Calitatea este buna. Nu acelasi lucrru il pot spune despre haine. Hainele sunt ciudate rau si nu am gasit nimic sa ma multumeasca sau poate ca de vina este si faptul ca vin ciudat pe acele manechine.

    • Hacman Mariana
    • 15/02/2016
    Răspunde

    Ghetele negre imi plac mai mult..si pretul e bun…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares