Din dragoste pentru catei

dragoste catei

Pentru prietenii mei nu mai e un secret faptul ca distribui zilnic o multime de mesaje despre catei pierduti sau abandonati sau imagini cu astfel de suflete chinuite de oameni fara Dumnezeu. Presupun ca pe unii ii deranjeaza ceea ce share-uiesc eu si cu ocazia asta ii rog sa imi dea unfriend. Cu riscul de a ma repeta, va spun ca acum 5 ani, daca  as fi vazut aceleasi imagini, nu cred ca as fi fost la fel de impresionata. Ce s-a schimbat intre timp? Mi-am luat catel. Il stiti. Nu e de rasa. E de talie medie. Am descoperit ce inseamna dragostea unui catel si cate zambete iti poate oferi.

Al meu e un razgaiat pentru ca, locuind cu mama, nu imi permit sa mai adopt si alti catei si sa investesc si in ei. Prin urmare, il cam rasfat. Insa, nu trebuie sa va ganditi ca daca adoptati un catel trebuie sa ii cumparati batoane si boabe scumpe sau accesorii si jucarii nu stiu de care. Nu e chiar scump sa cresti si sa ingrijesti un catel. Da, sunt de acord ca ar trebui un anumit tip de alimentatie insa, credeti-ma ca un caine va sti ca l-ati salvat de la moarte cand l-ati luat din adapost si va trai fericit, lingandu-va mana dupa fiecare bucata de paine pe care o primeste. Si sunt sigura ca aruncati zilnic paine la ghena. Da, puteti salva un suflet! Nu vreau sa judec pe nimeni, vreau doar, daca simtiti ca nu puteti sa le faceti un bine, sa nu incercati sa le faceti nici rau.

Dupa zeci de poze si filmulete din adaposturi in care cainii sunt speriati, infometati si chinuiti in cele mai cumplite moduri, am avut astazi surpriza sa dau peste o postare pe facebook, facuta se asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola. Va atasez si voua cateva poze cu proiectul in curs. Dragostea lor pentru animale si dragostea cateilor pentru acesti oameni deosebiti e mai mult decat evidenta in materialul video de mai sus.  Acesti oameni ofera cateilor mai mult decat paine. Le ofera dragoste si isi dau toata silinta sa le asigure un minimum de confort.

Iata ca se construiesc aceste casute din lemn, in cadrul adapostului; in ele cateii vor putea fi cazati pe timp de iarna in conditii bune. Mai este nevoie de materiale de constructii sau de banuti. Nu va cer mult. Nici eu nu am donat o suma mare. Poate aveti materiale de constructii ramase si le puteti dona. Poate ajutati macar cu un share. Nu putem salva toti cateii dar ii putem ajuta pe acesti oameni, iubitori de caini, sa asigure un trai cat mai apropiat de normal sufletelelor pe care le au in grija. Nu doar noi meritam sa stam la caldurica si sa mancam cozonaci! Vremea rece s-a instalat deja. Nu va mai dura mult pana vor incepe sa apara stiri si imagini cu patrupede inghetate si inzapezite in adaposturi. Noi le-am bagat acolo. Desi le era greu pe strada, macar acolo isi gaseau caldura pe o gura de canal si adapost sub vreo masina din parcare.

Va las adresa www.asociatiakolakariola.com. Gasiti acolo detalii despre activitatea acestei asociatii. Acolo gasiti si modalitatile prin care puteti dona o suma cat de mica sau puteti adopta un catel, accesand pagina speciala pentru adoptii. Va rog nu ramaneti nepasatori. Chiar si un share poate face diferenta!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 26/11/2015
    Răspunde

    frumos din partea ta

    • Amy
    • 26/11/2015
    Răspunde

    Si mie mi-ar fi placut sa am un catel, dar din pacate spatiul nu-mi permite, nu pot sa-l tin in casa. 🙁

    • Tudor Alexandra
    • 26/11/2015
    Răspunde

    Eu iubesc animalele in general, am avut 2 catei pe care i-am pierdut si dupa care inca mai sufar, dar din pacate anumite conditii nu imi permit sa adopt un alt catel, desi as vrea…

  1. Răspunde

    Ma bucur mult ca exista asemenea oameni! Iubesc caini, am avut si eu un canish cand eram mai tanara, dar nu am putut sa-l pastram pentru ca stau la bloc, la etajul 4 si nu avea cine sa-l plimbe. Acum nici atat nu mai pot pentru ca suntem multi intr-un apartament si nu e ok. Chiar azi ma gandeam sa adopt virtual un urs, dar cred ca o sa adopt si un catel(adica sa donez o suma ca sa aiba si ei sarbatori). Nu e o suma mare pentru ca nu sunt bogata, dar fac tot ce pot atat pentru oameni, cat si pentru natura sau animale. Daca aveam spatiu il luam pe Pluto acasa, maine. 🙂

    • Hacman Mariana
    • 26/11/2015
    Răspunde

    Eu cred ca ar fi un deranj doar pentru cei lipsiti de suflet,nu ai cum sa nu iubesti aceste fiinte,sunt mai credincioase si devotate decat oamenii…ele cu adevarat nu ne tradeaza!

    • ghelbere elena
    • 27/11/2015
    Răspunde

    Iubesc cateii dar stau la bloc, insa impreuna cu o vecina mergem o data pe saptamana la un adapost unde ducem resturile de mancare sau daca nu avem cumparam oase si le facem o supa exact ca pentru noi in care la adapost punem si paine. Noroc cu personalul de acolo care ne ajuta la descarcat oalele.

    • Vanda
    • 28/11/2015
    Răspunde

    Iubesc mult animalele. De-a lungul timpului, chiar daca nu am avut conditii, am crescut pisici, care imi erau lasate la usa apartamentului, apoi le gaseam stapan. Niciodata nu am facut rau unui animal. Stiti cum se spune „Cu ce mana dai cu aia primesti!” Si acum ma duc cu punga cu mancare la serviciu, unde hranesc cateva pisici abandonate. Orice fiinta de pe pamant, are dreptul la VIATA.

    • Ficea Adina
    • 29/11/2015
    Răspunde

    Știu ca ești o mare iubitoare de căței.
    Eu nu pot ține de răul copiilor. Am avut și îl chinuiau mai mult cu iubirea lor exagerată.
    Numai păr pe mânuțe în guriță pentru ca erau numai cu mâinile pe ei…
    Dar am un unchi care are peste 10 căței , având stână are de toate rasele.
    Cine poate și vrea poate adopta la cati sunt pe toate drumurile….

    • Gabriela
    • 30/11/2015
    Răspunde

    Ador animalele si de multe ori ii hranesc pe cei de la munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares