In curand se deschide primul magazin PPT din Bucuresti

PPT magazin

Cui nu-i plac hainele ieftine? Celor care sunt plini de fite si prefera mall-ul, va spun eu. Noi, restul muritorilor, am invatat sa alegem magazinele cu preturi mici, in care sa cautam bine si sa gasim acele produse care sa ne placa din punct de vedere al aspectului si sa ne dea o stare de bine. Pentru mine nu e importanta eticheta si firma sub care vine un produs. Trebuie doar sa mi se potriveasca masura, sa fie fabricat din materiale moi si cat mai naturale(prefer bumbacul) si sa aiba cusaturile cat de cat ok, sa nu para genul de produs care se desira in doua zile. Eu port masuri mai mari la haine si mi-e ciuda ca nu imi gasesc si eu haine in magazinele cu haine ieftine. In schimb, sotul meu, isi permite sa se inoiasca mai des.

Magazinul PPT.ro este unul din magazinele cu cele mai mici preturi la haine, fie ca sunt de dama, barbatesti sau pentru copii. Insusi numele sau, PPT este acronimul de la preturi pentru tine. Pantaloni, va spun drept, nu i-am comandat niciodata sotului de pe acest site pentru ca are piciorul ceva mai gros si nu stiam daca i se porivesc. In schimb, am comandat de vreo doua ori tricouri si bluze. Prima data ne-am cam pacalit cu masurile si le-am nimerit prea mici dar a doua oara am nimerit-o. La 100 de lei am cumparat vreo 5 tricouri, vara trecuta. E mai mult decat bine!

Acum tocmai ochisem niste hanorace dragute si ma gandeam sa plasez o noua comanda. Apoi am vazut un afis mare in magazinul in care imi fac cumparaturile in week-end. Se pare ca suntem chiar norocosi pentru ca de acum vom putea cumpara produsele preferate direct din magazin, avand posibilitatea sa le probam si sa beneficiem de aceleasi preturi mici. Vitrina primului magazin PPT din Bucuresti, este aproape gata. Chiar si azi, duminica, se muncea de zor. Nu am retinut exact data deschiderii dar sigur va fi inainte de sfarsitul lunii. PPT deschide primul sau magazin fizic in Bucuresti, la zece minute de casa mea, la Cora Alexandriei. Asa ca, recomand amatorilor de chilipiruri in materie de vestimentatie, din Bucuresti, sa il viziteze cat mai des! Imi amintesc si acum, cand am fost la Satu Mare, magazinul PPT era chiar langa pensiune dar, pentru ca am ajuns tarziu, era inchis si tare ciuda mi-a fost. E genul de magazin in care mereu gasesti cate ceva de cumparat: lenjerie intima si articole vestimentare pentru orice varsta, pentru femei, barbati si copii plus incaltaminte la cele mai mici preturi.

inpuff.ro

Pentru cei care nu sunt din Bucuresti, puteti verifica online daca aveti cumva magazin PPT in oras sau in apropiere(exista peste 160 de magazine in Romania si Republica Moldova) sau puteti opta pentru comanda online. Partea buna e ca, intre timp, au scazut sansele sa gresiti masura pentru ca fiecare produs e masurat individual si gasiti pe pagina sa un tabel in care se precizeaza dimensiunile exacte, in functie de marime.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Vasile Rotaru
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Au lucruri bune si ieftine si eu cumpar de la PPT si chiar sunt mai bune ca cele de fite!

    • Catalina Dumbrava
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Eu de ce nu stiu de magazinul asta si nu sunt fitoasa. Habar n-aveam de el. :*

    • Dodoi Daniela
    • 26/10/2015
    Răspunde

    La noi sunt de ceva vreme si spun ca au lucruri ieftine si bune (nu toate), pt cei cu venituri mici sunt preturi acceptabile.

  1. Avem si noi in Suceava si chiar am intrat de cateva ori. Daca ai rabdare sa cauti, gasesti lucruri chiar foarte bune.

    • Ardeleanu Anamaria
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Si noi avem magazin PPT in oras. este deschis de mai multa vreme si uneori, daca ai rabdare sa cauti, gasesti chiar produse ok, la bani putin in comparatie cu alte magazine care vand aceleasi produse la un pret de 2 ori mai mare, doar ca produsul este asezat altfel.

  2. eu tot timpul cand merg la ppt plec cu un lucru dragut,! daca ai rabdare sa cauti , preturile sunt ieftine si gasesec si lucruri faine! 🙂

    • Hacman Mariana
    • 27/10/2015
    Răspunde

    Avem si la noi in oras un magazin,dar de cate ori am intrat nu am gasit nimic de calitate,acum nu stiu probabil e nevoie sa merg cand primesc ei marfa sau poate ca nu aduc ei aceeasi marfa ca in restul magazinelor din tara…si eu prefer bumbacul da din pacate nu am gasit la ei asa ceva doar sintetice…

    • Andreea
    • 27/10/2015
    Răspunde

    N-am auzit despre acest magazin inainte insa o sa arunc un ochi pe la ei.

    • Ficea Adina
    • 28/10/2015
    Răspunde

    Nici nu mă gândeam ca nu e pot în București… Sunt în toată țara…până și în Rovinari , un oraș mic este…Mai nou Mireasa pentru fiul meu il promoveaza mascat…are un concurest fost fotomodel si angajat….

    • Gabriela
    • 30/10/2015
    Răspunde

    Este prima data cand aud de magazinul asta.

    • Hacman Radu
    • 30/10/2015
    Răspunde

    Sincer sa fiu nu prea ai ce cumpara din astfel de magazine,acu nu stiu poate in orasele mai mari aduc marfa de calitate?nu vreau sa par rautacios,dar la noi chiar nu ai ce cumpara,majoritatea lucrurilor sunt sintetice si de proasta calitate.

    • Daniela
    • 31/10/2015
    Răspunde

    Am si eu un magazin in oras. Mi-am cumparat o pereche de adidasi si 2 perechi de pantofi. Sunt rezistenti.

    • rodica
    • 10/03/2016
    Răspunde

    unde e aces magazin in..bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares