Invitatie la filme in Herastrau

In Bucuresti nu ne putem plange ca ducem lipsa de modalitati de a ne distra sau relaxa. Unii alegem sa mergem in parc, altii la film, fiecare in functie de ce ii place mai mult: timpul petrecut la aer sau povestile de pe marile ecrane. Am o veste buna. Zilele acestea, in Bucuresti, putem merge in parc ca sa ne uitam la film. Cinefilii din capitala, dornici de a petrece si ceva timp in parc, pot lua parte la a patra editie a CinePark. Evenimentul aduce filmul in aer liber, incepand din data de 3 iulie.

11665527_495173767299941_4331088606434944490_n
sursa foto facebook.com/CineParK.cinematografinaerliber

Vreme de sase week-end-uri, bucurestenii sau turistii din capitala vor putea viziona 30 de filme, intr-o zona special amenajata in Parcul Herastrau. Astfel, in fiecare zi de vineri, sambata si duminica, incepand cu ora 19:30, vor putea sa se bucure de filme de diferite genuri, proiectate pe ecranele amplasate in parcul respectiv. Cam ce filme vor rula? Doar pentru a va starni interesul, am sa amintesc filme precum The November Man, Fury, The Girl Who Played With Fire, The Concert, and The Longest Weekend.

Nici copiii nu au fost neglijatii de catre organizatorii evenimentului asa ca, sambata si duminica, in cele sase week-end-uri de CinePark, acestia vor putea urmari filme de desene animate, incepand cu ora 18:30.  Mai multe detalii despre program aflati daca intrati pe pagina de facebook oficila a CinePark. De pilda, vineri, pe 10 iulie, puteti merge acolo sa vizionati filmul Luptatorul.

Personal, mi se pare o alternativa buna la cinematograful clasic de studio pentru ca te bucuri si de aer curat si de povestea din film. Ce-ar mai trebui sa stiti? Ca accesul la cinematograful din parc este liber asa ca s-ar putea sa se lase cu aglomeratie.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tudor Alexandra
    • 08/07/2015
    Răspunde

    Din păcate nu locuiesc in Bucuresti,dar… imi ocup timpul cu piscina! 😀 Vizionare placuta daca vei merge!

  1. Ar fi bine sa se faca si in Constanta, sa fim la mare si sa ne uitam la un film 😛

    • Hacman Mariana
    • 09/07/2015
    Răspunde

    Vreau si eu)))La Gura Humorului profitam zilele acestea ca ne aflam in mare sarbatoarele:Zilele Orasului…avem si noi parte de cateva zile de rasfat..norocosi sunteti voi acum…ca locuiti in Bucuresti,super idee cu vizionarea filmelor atat pentru copii cat si pentru adulti in aer liber…bine gandit…

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Daca as fi locuit acolo, ieseam si eu cu siguranta. Imi place sa ies la film, iara daca este in aer liber ador.

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Cam odata pe luna , Alex ma scoate la film, stie foarte bine ca asa ma relaxez si ma detensionez.

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Cu alta ocazie, poate cand vom ajunge si noi prin Bucuresti o sa se mai organizeze cate ceva…

    • HOSSU CLAUDIA
    • 18/09/2016
    Răspunde

    un articol superb filme in aer liber minunat este o alternativa buna la cinematograful clasic de studio pentru ca te bucuri si de aer si de un film romantic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares