Haine de iarna marimi mari

haine marimi mari
Cine ma cunoaste stie ca fac parte din categoria doamnelor XXL. Stiti si ca am probleme mari in a-mi gasi de imbracat haine pe masura mea si care sa imi si placa din punct de vedere al croielii si sa ma avantajeze. Am renuntat de mult sa mai caut in magazine ca sa nu mai vad vreo vanzatoare cum se stramba ca nu are marimea mea. M-am mutat pe online si bine am facut. Rar am dat gres si atunci am returnat produsul fara sa mi se strambe nimeni din nas.
 
Zilele astea vad ca s-a racorit si de acum ma astept sa vina iarna, pe care eu o iubesc. Dar iarna nu e ca vara si nu pot purta aceleasi haine, asa ca musai sa ma echipez pentru sezonul rece. Mai ales ca se anunta o iarna cum nu a mai fost de 100 de ani.
 
blugi masuri mari
Imi plac pantalonii. Rar port fusta sau rochie. Caut o pereche de pantaloni dar sa nu fie negri. Vreau sa aiba o croiala drepta si tinereasca, nu model de babe cum vazusem eu undeva, sa aiba ceva elastan in compozitie ca sa fie liber la miscare fara sa pocneasca vreu cusatura(se mai intampla la noi astia grasi). Trebuie sa se inchida cu fermoar nu cu nasturi sau capse pentru ca sunt alergica la metale si nu pot lua nimic la care vreo capsa sau bucatica metalica sa imi atinga pielea. Si, acum e acum, imi trebuie masura 54. Stiu ca suntem multe cele care cautam haine masuri mari asa ca o sa va arat si voua ce blugi draguti mi-am gasit. Ii ador pentru ca sunt drepti si nu am mai gasit de mult culoarea asta. Stiu de pe acum ca vor deveni preferatii mei. Toate avem haine preferate pe care le purtam mai des. Sper sa nu ajung sa ii port doar p-astia. Parca ma bate gandul sa imi iau pe doua culori dar ma mai gandesc.
 
 
bluze marimi mari
Musai sa imi pun pe mine un pulover. P-asta, sa nu va suparati pe mine, dar il iau pe negru. Stiu ca nu slabeste (am purtat multa vreme numai negru si nu am slabit un gram) dar parca mai ascunde o sunculita pe ici pe colo. E drept ca am mai imbatranit si ma pregatesc sa trec pragul psihologic de 30 de ani dar inca nu-s babuta asa ca nu vreau ceva negru simplu, trebuie sa aiba si ceva tineresc in peisaj ca sa imi placa. Nu trebuie sa fie prea gros, gen pulover de lana ca eu de felul meu am calduri(invelisul propriu tine de cald) si musai sa aibe manecile 3/4 ca altfel simt ca ma sufoc. Nici sa nu aud de pulover pe gat dar nici sa nu fie prea „golas” cum ii zice mama. Cred ca tocmai mi-am gasit si pulover. Nu va plac tintele de pe umeri? Mie imi plac; ii dau o nota aparte fara sa scoata ochii cuiva.
 
 
Mai imi trebuie ceva si sunt gata sa ies din casa. Ma uitasem dupa un palton dar ma gandesc ca mai am unul si parca nici nu prea l-am imbracat. Am senzatia ca ma tine, ca imi limiteaza miscarile si ma face si mai mare decat sunt deja. Am gasit altceva, foarte tineresc, un cardigan din tricot, cu un model impletit aplicat pe fata, lung cum imi place mie. Are nasturi mici auriu discret, buzunare foarte utile sa imi ascund prin ele guma de mestecat si cordon. Imi plac hainutele care au cordon pentru ca le poti purta dupa cum vrei fie largute fie stranse pe corp. Are putin guler ca sa tina de adapost (sa nu uitam ca mi-am ales pulover cu decolteu in V).
 

Ia uite cum m-am imbracat eu in zece minute, fara batai de cap si inghesuili prin cabine de proba facute doar pentru posesoarele de corpuri 90-60-90. Le pun in cos, plasez comanda, le primesc acasa, le probez la mine in sufragerie, ma consult cu mama daca pica bine si daca va fi cazul sa schimb ceva se rezolva si asta la fel de simplu. V-am zis ca am si reducere? Si voi puteti avea 30 de lei reducere daca va abonati la newsletter. Mai simplu nu exista!

Mai jos am facut o lista a magazinelor online in care se gasesc haine masuri mari, atat penntru femei cat si pentru barbati:

BonPrix – aici gasesti de toate, de la lenjerie intima pana la cele mai frumoase rochii, tricouri si bluze. De aici chiar am comandat si am fost multumita de calitatea materialelor iar masurile se potrivesc. Daca veti cauta pe blog veti gasi mai multe articole in care chiar m-am pozat cu hainele de la Bonprix, de care eu sunt foarte multumita. Pentru orice intrebare, puteti sa folositi formularul de contact de pe blog.

Maxine – locul in care gasesti multe tinute elegante, inclusiv costume office si rochii de ocazie marimi mari.

inpuff.ro

DeClub.ro – multe rochii foarte ieftine in masuri disponibile pana la masura XXL.

Quick24.ro – masuri mari pana la masura 58; preturi destul de piperate.

FashionUp – aici gasiti la orice categorie de produse haine masuri pana la 52. Au foarte multe reduceri si promotii.

 
Mi-ar mai trebuie ceva de incaltat si o geanta dar despre asta vorbim alta data ca ma grabesc sa finalizez comanda. Sunt super fericita pentru ca rar gasesc haine masuri mari care sa imi placa atat de mult. Dar, nu au haine doar pe pentru grasi.
 

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ramona Violeta Barascu
    • 01/11/2013
    Răspunde

    Wow vreau si eu pentru mama niste hainute de iarna sincer nu am stiut pana acum ca se pot gasi asta de usor pe acest site!

    • Elena Mindrila
    • 29/11/2013
    Răspunde

    IN SFIRSIT,POT SA-MI ALEG SI EU HAINE PE MASURA MEA SI SA FIU SI ELEGANTA IN ACELASI TIMP,FARA SACRIFICII FINANCIARE PREA MARI.

    • Lamiita P
    • 12/04/2016
    Răspunde

    Unele chiar foarte dragute si accesibile ca pret.

      • cristina
      • 15/04/2016
      Răspunde

      mai ales daca le cumperi primavara, sigur le iei mai ieftin

    • Mara
    • 13/04/2016
    Răspunde

    Super! Acum intru sa cumpar ceva…am pus ochii pe o rochita din dantela de la DeClub!

      • cristina
      • 15/04/2016
      Răspunde

      Eu sunt din ce in ce mai convinsa ca anul asta ai planuri mari 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares