Zi libera – jocuri cu dinozauri

jocuri cu dinozauri

Azi, m-am simtit ca si cum ar fi week-end. Toata lumea libera, dormit pana tarziu si program de duminica la TV… adica n-ai la ce te uita. Cum nu aveam deloc chef de treaba, mi-am facut o cafea si m-am asezat in fata laptopului, cautand sa ma relaxez cu  joculetele mele dragi, inainte de a ataca emailul in care trebuie facut curat si proiectul care care asteapta sa fie predat.

Da, ce daca sunt baba? Mie imi place inca sa ma joc, Poate si din cauza ca am descoperit jocurile pe calculator, de fapt calculatorul in sine, foarte tarziu. Partea buna e ca eu si sotul meu avem calculatoare diferite si nu ne scoatem ochii, care si ce sa se joace primul, ca altfel, am fi mai rau decat cei mici.  Dupa ce am zabovit putin pe un joc la nu reusesc sa trec peste un anumit nivel, desi ma chinuiesc de mai bine da o saptamana, cred ca mai mult din greseala, am ajuns pe un site cu jocuri cu dinozauri.

De cand imi plac dinozaurii? De cand eram mica. Poate si pentru ca nu am vazut nici unul in realitate, mi se par mult mai putin infricosatori decat un paianjen. Ma atrage orice e cu dinozauri: filme, documentare, expozitii. De ce nu m-ar atrage si un joc cu dinozauri, in care eu sa ma simt stapana, sa ii impusc, sa nu ii las sa invadeze orasul. Pe http://www.xjocuri.com/jocuri-cu-dinozauri.html mi-am petrecut cam toata ziua, relaxandu-ma sau enervandu-ma(cand nu reuseam sa duc jocul la final) cu dinozauri de tot felul: unii haiosi si prietenosi, altii fiorosi. Sunt jocuri captivante, colorate, menite sa ne mai descreteasca fruntile si pe mine chiar ma inspira cateva zeci de minute de joaca, atunci cand ceva de scris sau un proiect de terminat.

Jocurile mele cu dinozauri sunt pentru orice varsta. In fond, majoritatea avem inca suflet de copil. Si, daca tot vorbim de copii, va garantez ca si ei vor adora acest tip de joculete online pe calculator. Daca imi plac mie, ca sunt mare, sigur le plac si celor mici astfel de jocuri, mai ales ca, la un moment dat, pot fi educative, cei mici invatand din ele in ce perioada au trait, cu ce se hraneau si cum aratau unele specii de dinozauri.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 01/12/2014
    Răspunde

    Adevarat,jocurile te destind,intri din nou in lumea celor mici,si mie imi place sa joc fel de fel de jocuri,joc cu prietenii ori singura depinde de tipul de joc.

    • Balaban Violeta
    • 01/12/2014
    Răspunde

    nu e o rusine ,daca inca si acum ne mai jucam…eu ma joc de cate ori prind ocazia

  1. Răspunde

    Citind articolul tau mi-am adus aminte de desenele mele preferate:Denver, ultimul dinozaur.

  2. Cu totii cateodata simtim nevoia sa ne jucam :wink:uneori ne relaxam ,cateodata ne suparam cand nivelul nu-l trecem 😥 am patit-o de f multe ori,avem zile si zile…Si mie imi inspira frica paianjenii nu-mi plac deloc 🙁 dinozaurii putem spune ca sunt chiar simpatici! 😛 Minunat articolul!

    • Fairytale
    • 01/12/2014
    Răspunde

    Uneori e bine sa mai fim copiii chiar si pentru o zi. Interesant joc.Pupici!

    • Irina Calistru
    • 02/12/2014
    Răspunde

    Intru si eu sa caut poate gasesc unul cu masini pt barbata-miu sa ma lase sa stau si eu linistita pe FB

    • Maria Agurita Ignat
    • 02/12/2014
    Răspunde

    😛 😛 Bhuahahha şi mie îmi plac joculeţele pt copilaşii 😀 Mă amuză teribil 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares