In piata la mine nu da nimeni bon si mie mi-e frica sa cer

imagesANAF-ul e hotarat sa faca treaba in tara asta si sa inlature frauda fiscala cu orice pret. Dar numai acolo unde poate si unde nu se teme…Am asteptat si iar am asteptat, crezand ca intr-o zi o sa ma duc in piata si o sa am surpriza ca, un comerciant de la taraba, sa imi dea si mie bon pentru rosiile sau vinetele pe care le cumpar. Am ramas cu asteptarea pentru ca asa ceva nu se intampla in piata Rahova. In cazul asta, in care astia din piata nu imi dau hartiuta minune care sa arate ca au inregistrat vanzarea facuta si ca platesc impozit pentru venitul ala, de ce nu liber sa se vanda si pe trotuar? De ce bunicile care aduc acolo o rosie sau un castravete nu au voie sa le vanda pentru ca devin infractoare periculoase care baga toti banii aia de pe legumele muncite in buzunar, fara sa plateasca impozit? Unde mai pui ca nemernicele mai vand si cu 1 leu kilogramul de rosii si le strica afacerea cioroilor samsari de la taraba. Ar trebui impuscate pentru treaba asta!

Cica eu, ca cetatean cinstit, ar trebui sa le cer eu bon cetatenilor cinstiti care vand marfa in piata. De parca am curaj! Acolo daca indraznesti sa il intrebi pe unul de ce iti pune cartofi stricati din spate, jumatate din piata sare in apararea lui. SI politia nu e acolo, Nu e nici in spatele pietei, la ghetto-uri, acolo unde e raiul drogatilor care vand tigari fara timbru. E ocupata sa urmareasca babutele cu patrunjel. Si nici daca ar fi vreun politist in piata nu m-as simti mai in siguranta pentru ca, de atata vreme de cand ii vad cum trateaza cu tiganii, m-am cam lamurit care e relatia dintre ei. Pe sistemul, vezi ca eu pe la ora doua trec pe aici, sa nu te gasesc in zona ca o sa fiu nevoit sa iti confisc tigarile!  Alo, ANAF-ul? Pana la urma astia sunt scutiti cumva de la plata impozitului?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 23/07/2015
    Răspunde

    Ai dreptate Cris ,mai bine tacem din gura ,e foarte riscant daca spunem ceva impotriva lor…asa e cam peste tot…casele de marcat nu exista)))sunt toti mana-n mana))))

    • Mihaica Iuliana
    • 27/07/2015
    Răspunde

    Cand este vorba de bon toi se fac ca ploua si mai au putin si te ia la bataie.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/07/2015
    Răspunde

    eu am patit asta intr-un magazin de cartier, desi avea casa de marcat si cum eu stang banurile pt loteria bonurilor, i-am cerut bon.
    Raspunsul stiti care a fost…nu vezi ca nu este conectat aparatul….? Deci nu mai comentam

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Si nici nu o sa dea cineva bon, mai ales in piata.

    • Hacman Radu
    • 30/07/2015
    Răspunde

    cale lunga pana vor da bon cei de la piata…mai avem de asteptat..mai bine tacem din gura decat sa mai mancam si bataie in loc de lapte sau legume))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares