Cat minte Blobby?

blobby
Tot ceea ce am scris pe 26 octombrie s-a dovedit a fi o mare minciuna si imi cer scuze daca cineva a decis sa creada in ei in urma acestei postari. Acesti oameni din spatele platformei, la aproape 3 luni de la incheiera primelor campanii, nu au castigatori si nu rapund la mesaje. La inceput s-au multumit sa minta de cateva ori ca inca nu au castigatorii din cauza sponsorilor, ca sa asteptam. Acum, nu mai raspunde nimeni, articolele sunt in continuare inscrise dar nu apar nici refuzate nici acceptate si castigatorii nu exista!
 
Daca sunteti dispusi sa faceti munca patriotica sau voluntariat(cum vreti sa ii spuneti), va invit pe la ei! 
Blobby e baiat bun. Sau, mai bine zis, fata buna. Blobby e o platforma tare prietenoasa. Nu platforma de transport masini, ci platforma dedicata bloggerilor care doresc sa si castige ceva din ceea ce stiu ei sa faca cel mai bine, si anume sa scrie. 
Majoritatea dintre noi ne-am facut un blog din pasiune si apoi am aflat ca exista posibilitatea sa castigam bani, produse, servicii sau vouchere, scriind articole de calitate pe blog. Daca asta va doriti, atunci Blobby e platforma pe care o sa o iubiti. Sloganul prezent si in logo-ul Blobby este „bloggin’ is my hobby” si mi se potriveste manusa. Pentru mine, bloggingul chiar e un hobby dar nu e si mai bine daca hobby-ul aduce si castiguri materiale? Cu atat mai drag iti e sa il intretii.  Blobby iti propune sa te inscrii cu blogul tau pe site si sa participi la campaniile care ti se potrivesc si la care crezi ca ai ceva de spus. Tu scrii pentru partenerul care sponsorizeaza o campanie, o faci in stilul tau, prezentand tema propusa cititorilor. Daca modalitatea de abordare si exprimare va placea juriului si va fi sustinuta si de un impact serios al articolului in mediul online, ai toate sansele sa castigi premiul pe care ti l-ai dorit. 
 
Blobby face legatura intre mediul de afaceri(firme care au nevoie sa se scrie despre ele) si comunitatea bloggerilor. Nu puteam rata ocazia de a ma inscrie si eu. Dupa ce am citit regulamentul general, m-am convins ca, avand la baza ca mecanism de acordare a premiior jurizarea, exista o sansa pentru mine. Poate nu scriu intotdeauna cele mai bune articole dar imi place sa cred ca uneori inspiratia imi trimite o mana salvatoare si scot si articole cu idei bune. In fond, de ce nu as participa? Pana la urma, e vorba de subiecte noi despre care sa scriu pe blog, informatii de care poate cititorii mei au nevoie si eu nu m-am gandit pana acum sa li le ofer.
 
Treaba e cat se poate de simpla: iti creezi cont pe platforma, il activezi, iti completezi datele, inclusiv adresa blogului personal, aplici la campaniile ale caror premii iti fac cu ochiul si, apoi, bloggerul din tine se aseaza pe tastatura si da ce are mai bun. Juriul va decide, la sfarsitul perioadei campaniei, care dintre noi a fost mai bun. Fii unic, creativ dar mai ales coerent! Nu uita de regulile gramaticale! Pentru un blogger adevarat ele sunt esentiale. Juriul va fi nemilos cu cine nu pune cratima unde trebuie. 
 
 

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Gabriela Rotaru
    • 27/10/2014
    Răspunde

    E bine ca exista,asa cei care au talent la scris se pot afirma,pot da informatii utile altora,e bine.

    • Popescu Yonela Mihaela
    • 27/10/2014
    Răspunde

    Multa bafta si sper sa castigi toate premiile pe care ti le doresti :*

    • Paola Paola
    • 31/10/2014
    Răspunde

    De bafta nu ai nevoie ca esti deja norocoasa, iti doresc multa inspiratie si mult timp sa le duci pe toate la capat cu bine. I <3 blobby, thanls :*

    • Hacman Mariana
    • 02/11/2014
    Răspunde

    Sa ai parte de multa inspiratie in momentele cand scrii,norocoasa esti,succes in continoare pentru a obtine si realiza tot ce-ti propui si ce-ti doresti!

    • Liliana Fedeles
    • 04/11/2014
    Răspunde

    Daca premiile se acorda prin jurizare e un lucru foarte bun!
    M-ai convins. Imi place Blobby!

    • Fairytale
    • 04/11/2014
    Răspunde

    Suna tentant, la cate concursuri si campanii m-am inscris in ultima vreme, unul in plus n-ar strica, nu? Pupici!

    • Dorina Dănilă
    • 04/11/2014
    Răspunde

    Eu sunt incepatoare in blogging, asa ca orice apreciez orice informatie utila, venita de la cei cu experienta. Multumesc frumos!

    • Mara
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Eheheeee, ti se potrivste ca o manusa jurizarea articolelor tematice! Iti doresc ca muza sa-ti fie aproape 🙂

  1. E un lucru foarte util pentru noi , cei nu foarte experimentati in blogging. Eu zic ca merita incercat, asta ne ajuta sa fim mai buni in „meseria” noastra.

    • Adrian Rotaru
    • 05/11/2014
    Răspunde

    Mai mult decat blobby imi place cum arata Caietul Cristinei acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares