Cumparam si economisim: lenjeriile de pat de pe CumparaMisim.ro

lenjerii de pat 1+1 gratis

Caldura mare. Prea mare. Si lenjeria mea de pat parca tine cu ursul si nu face altceva decat sa incinga patul. Mi-am zis ca nu mai tine si ca e musai sa imi cumpar lenjerie noua de pat, din bumbac d-ala racoros, cum imi punea mamaie pe pat cand veneam sleita de puteri de la garla. Si da-i si cauta, neicusorule, lenjerii bune de pat.

L-am intrebat pe Google unde gasesc lenjerii de pat de calitate la preturi bune si m-a dus pe mai multe site-uri care nu prea m-au convins din diverse motive(lipsa date contact, lipsa informatiilor despre garantia produselor si lipsa informatiilor despre cum as putea returna produsul daca nu va fi pe placul meu). Apoi am nimerit pe Cumparamisim.ro, magazinul depre care vreau sa va vorbesc astazi.  Ma intampina un banner din care aflu din start ca livrarea produselor se face in 24-48 de ore, ca voi primi 100% ceea ce am comandat, adica daca cer bumbac nu primesc poliester, si ca pot returna produsele conform legii in vigoare, daca nu-mi sunt pe plac. Ma duc pe pagina garantii si aflu ca daca produsul e defect cumva, se schimba fara problema sau imi pot solicita banii platiti. Pana aici e de bine asa ca pot sa ma uit dupa lenjerii, scopul pentru care ma aflu aici.

Aici a fost o problema: am stat peste o ora pe site si tot nu am terminat de vazut toate modelele disponibile. Numai daca va enumar categoriile, si tot o sa va dati seama de cat de vasta e oferta: lenjerii de pat pentru o persoana, lenjerii de pat uni, lenjerii de pat Lux Jaquard, lenjerii din damasc si din fibra de bambus, lenjerii de pat din bumbac satinat gros(material mai plin), lenjerii din patru sau sase piese, in functie de nevoile tale, lenjerii din bumbac 100% la preturi mai mult decat decente, lenjerii de pat 3D si 3D PREMIUM, lenjerii cu imprimeuri 5D. De asemenea, foarte multe oferte 1+1 gratis pe care le gasiti aici.

atelierulfamiliei.ro
lenjerie de pat romanesti

Nu te mai saturi sa privesti imprimeurile florale, cele cu animale sau cele cu motive geometrice. Ceea ce mi-a placut mie foarte mult este ca pe site gasesti si multe lenjerii romanesti fabricate la Pucioasa si nu e nevoie sa iei fiecare produs la rand ca sa afli daca e productie romaneasca sau nu, pentru ca ele sunt semnalizate de pe pagina principala printr-un steag romanesc. Unde vezi steagul, e clar ca acolo gasesti o lenjerie romaneasca de calitate. Se stie ca produsele romanesti se diferentiaza de restul prin multe detalii: calitatea materialului care este mai plin, calitatea cusaturilor, etc. Aceste lenjerii fabricate din Romania sunt testate in laboratoare recunoscute RENAR, ce garanteaza rezistenta tesaturilor. 

Nu numai ca sunt comercializate produse autohtone dar sunt si promovate frumos prin aceasta semnalizare cu stegulet. Acum sunt convinsa ca vreau sa cumpar o lenjerie de pat de la ei. Dupa alte minute bune de ramas cu ochii cascati la lenjeriile superbe, imi aleg un model si intru pe el pentru detalii. E o lenjerie din bumbac, produsa la Pucioasa in Romania. Le mai dau o bila alba pentru descrierea produselor care e foarte utila. Afli din ea din ce material este facuta lenjeria, care sunt dimensiunile ei, cate piese contine si ce dimensini are fiecare,  cum trebuie sa o speli si sa o calci. Pun lenjeria in cos si abia acum imi dau seama ca nu stiu cat ma costa transportul. Am gasit! 9 lei in Bucuresti si 19 lei in restul tarii. E bine.

Despre preturi n-am sa va spun decat atat; gasiti inclusiv lenjerii la lichidare de stoc, la preturi incepand de la 59 de lei. Restul vas las sa descoperiti singuri. In functie de buget sau nevoi, puteti opta pentru o lenjerie de LUX sau o oferta 1+1 gratis. Aveti de unde alege! Eu vi le recomand pe cele din categoria 1+1 gratis care sunt acum la 159 de lei. Sunt material foarte bun.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Este un magazin online cu foarte multe lenjerii frumoase si de calitate.

    • Hacman Mariana
    • 23/07/2015
    Răspunde

    Multumim de pont draga mea!Esuper !Si taxa de transport in tara este o nimica toata,chiar merita!ideal e ca sunt si la promotii de 1+1 gratis….

    • Catalina Sora
    • 24/07/2015
    Răspunde

    Am aruncat si eu un ochi pe site si sunt multe modele frumoase, in plus eu sunt receptiva la tot ce este 1 plus 1 gratis 🙂

    • Mihaica Iuliana
    • 27/07/2015
    Răspunde

    Criss si eu caut asa ceva…eu acum 7 luni am luat de pe alt site…nu dau nume si nu m-a incantat deloc calitatea.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/07/2015
    Răspunde

    chiar o sa ma uit si eu sa vad daca gasesc ceva pe placul meu ca am nevoie mare de o lenjerie rocoroasa si eu.

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Hai sa ne uitam impreuna…desi stiu ca Iulia va alege singura ce ii place ma uit si eu cu ea.

    • Hacman Radu
    • 30/07/2015
    Răspunde

    Cand vine vorba de promotii Mary e prima)))))))))))si eu prefer lenjeria de calitate,in care sa ma simt bine nu sa mi dea mancarimi de piele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares