Cauti pantofi ieftini la moda? Pe Kalapod.ro tendintele si-au dat intalnire cu preturile mici

incaltaminte ieftine

Avertisment! Acest articol contine informatii care pot ajuta pe oricine sa se incalte la moda cu bani putini. Mentionez ca nici o fotografie nu a suferit modificari si ca preturile sunt reale!

Cea mai mare problema a noastra, e femeilor, este ca nu avem niciodata suficienti pantofi. Mai ales ca tendintele in materie de moda sunt hotarate sa ne faca zile grele. Tocmai iti cumperi o pereche de balerini cu fundite sau o pereche de pantofi cu toc stiletto si brusc moda face o manevra si schimba regulile. Daca se cer pantofi cu toc gros si balerini cu varf ascutit, musai sa te aliniezi la standardele mondiale si sa ii ai. Multe dintre voi imi veti sari in cap acum, sa imi spuneti ca nu va permiteti sa va schimbati incaltamintea in fiecare sezon asa ca, la intrebarea „”esti in pas cu moda?”, raspunsul vine sub forma unei linisti adanci si a unei priviri fixate in pamant. Zau asa, fetelor, voi n-ati auzit pana acum de pantofi ieftini?

Vorbesc despre acest magazin din care isi permite absolut oricine sa isi cumpere incaltaminte. Eu l-am descoperit acum cateva luni, cand zarisem intr-un magazin o pereche de espadrile care mi s-au parut a avea un pret cam piperat. Ajunsa acasa, am cautat pe internet espadrile cu imprimeu floral si google, cel mai bun prieten al meu, m-a dus pe un site kalapod.ro si mi-a aratat niste espadrile fix ca cele la care poftisem eu in vitrina, la un pret de trei ori mai mic. Fac comanda si o sun pe cumnata-mea sa ii spun ce am descoperit eu. M-a luat in ras si a zis ca asteapta sa le primesc ca sa ma auda bocind ca nu sunt deloc cum aratau pe site, bla bla, bla. Mi-am zis ca la un pret asa de mic, n-are sens sa imi para rau ca am riscat. Transportul aveam sa il platesc doar 8 lei si, pana la urma, daca nu imi placeau incaltarile, puteam sa le trimit inapoi si sa le cer banii.

atelierulfamiliei.ro
espadrile ieftine
pantofi ieftini kalapod

Dupa ce mi-am primit comanda si i-am aratat noile mele espadrile viperei care luase la misto, singura ei intrebare a fost „Cum ziceai ca ii zice magazinului astuia?”. Poftise si ea la pantofi ieftini. I-am zis sa intre pe kalapod.ro. Asa sunt eu, miloasa cu toata lumea. Peste cateva zile, iar ma suna nebuna ca sa ma intrebe daca am incaltat espadrilele si daca nu cumva s-au rupt la prima purtare. I-am trimis o poza pe whatsapp cu ele puse la uscat pe sarma(ma prinsese  o ploaie teribila cu ele) ca sa vada ca supravietuisera. Abia atunci a plasat comanda: o pereche de pantofi office, o pereche de sandale romane, o pereche de balerini cu imprimeu floral si o pereche de tenisi colorati, toate la un pret total sub 130 de lei. 

Hai sa facem un rezumat a ceea ce puteti cumpara de le kalapod. Ai pantofi office, pantofi de ocazie superbi, pantofi de zi, pantofi cu toc stiletto sau cu toc gros(cum se poarta) si platforma, pantofi cu imprimeuri florale sau leopard, pantofi oxford, sandale cu talpa joasa, sandale cu platforma, sandale cu imprimeu floral, sandale gladiator, sandale comode sau elegante,  balerini cu varf ascutit, balerini cu imprimeuri florale, balerini cu ciucuri, balerini perforati, balerini cu tinte, mocasini comozi,  tenisi si pantofi sport in culori vesele, cu preturi pornind de la 14 lei,  tenisii cu platorma(care sunt si ei la mare cautare), papuci de la 9,90 lei, botine, ghete si cizme. Sa va mai spun ca la asa preturi mici se mai aplica si reduceri? Ai calitate garantata, diversitate mare de produse(atat de mare ca mie mi-a trebuit o ora sa reusesc sa analizez toate modelele de sandale), incaltaminte la moda si cele mai mici preturi.

Prin urmare, nici una dintre voi nu mai are motive sa umble cu pantofii din sezonul trecut sau sa isi faca griji sa va afecta serios bugetul familiei daca isi cumpara pantofi noi. Partea si mai frumoasa e ca nu e un magazin exlusiv cu incaltaminte de dama si gasesti acolo sute de modele de incaltaminte si pentru barbati sau copii, la preturi la fel de mici. Credeai ca nu se gasesc pantofi ieftini la moda? Lumea se mai inseala!

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. o multitudine de incaltari, toate modelele si toate culorile, ce mi-ar place sa ma incalt si eu asa, din pacate parca sunt setata pe culori inchise, trebuie sa ma mai dezmeticesc un pic. multumesc de informatie 😉

      • cristina
      • 19/07/2015
      Răspunde

      Catalina, si eu eram pe sistemul „negru” dar nu ai idee cat de frumos se vad niste tenisi, balerini sau espadrile colorate 🙂

    • Mihaica Iuliana
    • 20/07/2015
    Răspunde

    Super Criss, au chiar si marimea mea pe care asa cum am mai spus mereu, greu o mai gasesc. Chiar imi voi cumpara si eu ceva de acolo.

    • Mihaica Iuliana
    • 20/07/2015
    Răspunde

    Ce nu am gasit , sunt tenesii acestia cu flori postati de tine…o sa ii caut sa vad daca au marimea 35.

    • Tudor Alexandra
    • 21/07/2015
    Răspunde

    Am descoperit si eu site-ul kalapod.ro in urma cu cateva luni, dar nu eram convinsa de calitatea pantofilor la preturi atat de mici. Acum insa, am toate motivele sa cred in calitatea lor si in curand va trebui sa cumpar incaltaminte pentru toata familia, deci cel mai probabil vom apela la ei. 😀

    • Hacman Mariana
    • 23/07/2015
    Răspunde

    super incaltari!Imi plac foarte mult balerinii,sunt mai eleganti,comozi …cei inflorati sunt bestiali,vrea si fiica”mea…multi spun ca e riscant,daca nu sunt ca in reclame…tra..la..la…dar eu ma incred in cuvintele tale si stiu ca nu am cum sa fiu dezamagita..multumim!!!

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Hei, dar de barbati au…vreau si eu la pretul asta…ce norocoase sunteti voi femeile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares