Urmeaza sa va uniti destinele? Vezi aici cat de important este modul in care alegi tortul de nunta, pentru un eveniment de poveste

torturi nunta

Ceasul a inceput sa ticaie, iar ceremonia de casatorie se apropie din ce in ce mai mult? Incercati sa nu va lasati cuprinsi prea mult de emotii si organizati cea mai frumoasa zi din viata voastra de cuplu cu mare atentie. Iar pentru ca o petrecere sa fie cu adevarat reusita, orice detaliu este absolut esential. De la alegerea rochiei de mireasa, pana la invitatii, cadouri pentru invitati si aranjamentele pentru sala de bal, toate acestea sunt accesorii foarte importante, care bine puse la punct, pot transforma un eveniment.

Nu uitati, insa, de atractia serii, adica tortul de nunta, cel pe care toti invitatii il asteapta cu nerabdare si care poate sa se transforme un simplu desert, intr-o opera de arta culinara.

Nu ai nici o idee despre cum trebuie sa arate un tort de nunta perfect? Tine cont de urmatorii pasi:

1.Rabdare! Ati ajuns intr-un punct critic in organizarea nuntii, cel de alegere al desertului central? Incercati sa nu va pierdeti rabdarea si sa puneti cap la cap cateva detalii de luat in considerare atunci cand pregatiti tortul de nunta. Cand spunem rabdare, spunem atentie la detalii, timp acordat pentru degustarea aromelor si optarea pentru niste maestri cofetari priceputi in arta patiseriei.

atelierulfamiliei.ro
torturi nunta

2.Nici un compromis! Daca nu va place aroma respectiva, insa va incanta forma tortului de nunta pe care il realizeaza cofetaria respectiva, nu faceti niciun compromis si alegeti alt laborator de cofetarie, pana cand veti obtine desertul dorit!

3.Atentie la forma si detaliile tortului! Forma pe care o are tortul de nunta si mai ales detaliile acestuia, precum florile sau fundele de zahar care imbraca tortul trebuie sa fie in acord cu tema petrecerii voastre, restul aranjamentelor, personalitatea viitoarei familii, dar si cu preferintele voastre in materie de deserturi. Daca tie iti place aroma puternica de vanilie, iar el e innebunit dupa ciocolata neagra amaruie, atunci faceti o combinatie intre cele doua arome si creati un tort de nunta care sa va placa amandurora.

3.Alegeti cu atentie cofetaria unde urmeaza sa dati comanda! Fiindca foarte multe dintre torturile prezentate in albumul cofetariei nu se potrivesc cu realitatea, incercati sa cautati si recomandari ale cofetariei respective, venite de la persoane care deja au apelat la serviciile cofetaria cu pricina, pentru a fi siguri ca nu intampinati surprize. De exemplu, apeland la serviciile cofetariei online Armonia, vei fi sigur ca tortul comandat va fi atat aspectuos, cat si absolut delicios la gust. Asta pentru ca maestrii cofetari de la Armonia isi pun toata pasiunea pentru arta culinara la dispozitia voastra, pentru a putea crea niste torturi de poveste. Fie ca le vreti etajate, fie sub forma de mini-torturi, torturile de nunta de la Armonia vor fi o incantare pentru invitati, nasi, parinti, pentru voi si cei mai apropiati prieteni.

Alegeti Armonia, pentru torturi de nunta de poveste!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roxana Timocel
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Ma incanta astfel de articole!!! 🙂 Tortul perfect este chiar o provocare!! ;))

  1. sunt delicioaseeeeee, imi aduc aminte cu drag de al meu 😀

    • Daniela Stingaciu
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Eu mi l am facut singura,alb cu trandafiri rosii:D Pentru ca,costurile unui tort de 100 persoane depasea cateva milioane bune.Asa am si economisit banuti si in plus toti au ramas masca ,cand au aflat ca este facut de manutele miresei 🙂

    • Luminita Tudosa
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Intotdeauna va fi o provocare alegeea tortului, foarte util articolul

    • Cristina Sece
    • 03/06/2015
    Răspunde

    Slavă Domnului că am trecut cu bine peste nuntă. Multă bătaie de cap am avut și cu tortul și cu toate celelalte pregătiri!

    • Mariana Cioranu
    • 04/06/2015
    Răspunde

    Acum 25 de ani nu am avut tort la nunta dar acum cind imi fac nunta de argint cu siguranta voi avea tort .

    • Hacman Mariana
    • 04/06/2015
    Răspunde

    Momente unice din viata !Asemenea unui basm cu printi si printese,un vis din carenu mai vrei sa te trezesti!In ziua de azi sunt fel si fel de inventii,idei..de ramai cu gura cascata!…Pot spune ca cunosc pe cineva care face torturi minunate,aspectoase,de calitate si foarte delicioase,fel si fel de modele…

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Criss sa sti ca si eu m-am interesat de mai multe modele de tort pentru nunta mea de la anul…am vazut modele faine si la un pret destul de avantajos.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Inca nu le-am gustat si nici nu am intrebat ce pun exact in el, insa dupa forma aratau bine mai toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares