Sanatatea poarta un nume nou – Organic Baby devine Rangali

rangali produse bio

Acum un an, cand mi s-a nascut nepotica, eram satula de cate lucruri negative citisem pe internet despre scutecele clasice pentru bebelusi si mi-am tot batut verisoara la cap pana am facut-o sa inteleaga care sunt beneficiile utilizarii unor scutece bio.

Dupa minute bune de discutii in contradictoriu despre cat rau poate face plasticul, dioxina si clorul din scutecele minune din magazine, menite sa aiba grija de pielea delicata a bebeilor, Valentina m-a pus pe mine sa aleg scutecele bio potrivite pentru minunea noastra cu ochi albastri. Asa am ajuns sa fac cunostinta cu Organic Baby. Pe atunci avea doar cinci ani dar era la fel de hotarat, ca si acum, sa ofere tuturor prietenilor sai produse naturale pentru ingrijire si infrumusetare. In prima faza, am achizitionat un singur pachet de scutece eco  din bumbac si hartie din amidon de porumb, fara organisme modificate genetic.

Dovlecelul s-a simtit minunat purtandu-le asa ca, ne-am intors curand pe Organic Baby pentru mai multe scutece. Pentru ca bebe mai purta si hainute pe langa scutece, hainute care trebuiau spalate cu detergenti de calitate, fara agenti chimici periculosi chiar si pentru noi, oamenii mari, la pachetele cu scutece am mai adaugat un detergent bio. La asta chiar am avut emotii pentru ca ma gandeam ca nu o sa spele la fel de bine ca detergentii clasici sau ca va avea miros neplacut. S-a dovedit ca nu aveam de ce ne teme pentru ca detergentul nostru natural de la Earts Friendly Products, nu numai ca a spalat foarte bine hainele micutei si le-a lasat mult mai moi, dar avea si miros placut de lavanda, un miros foarte linistitor.

atelierulfamiliei.ro

Eu, vazand cat de bine se simte o piele de bebelus cu produse naturale de ingrijire si curatenie, doar nu era sa ma las mai prejos si sa imi privez pielea sensibila de ingrijirea delicata a unor cosmetice bio? Primul lucru achizitionat pentru mine a fost un fond de ten natural. Da, e drept ca nu e cel mai ieftin fond de ten dar nu vreti sa stiti cat trebuia sa dau pe lotiuni si creme calmante pentru a-mi linisti pielea „enevata” de fondurile de ten din comert, pline de ingredienti nocivi!rangali produse bio

Asta e doar o mica parte din produsele pe care le gasiti pe Oganic Baby. Pardon, pe Rangali. Il chema Organic Baby cand era mic. Acum a devenit Rangali. De ce? Pentru ca, daca la inceput si-a dorit sa aduca mai aproape de noi produse bio pentru bebelusi, acum si-a dat seama ca si noi, cei mari, avem nevoie de ingrijire delicata si naturala si nu i se mai potrivea numele Baby. Ramane fidel sanatatii si confortului bebelusilor dar va oferi produse de aceeasi calitate si celor mari, indiferent de sex, varsta sau nevoi. O mamica va gasi aici cele mai bune produse eco pentru ingrijirea bebelusului. O adolescenta isi va putea pune in cos produse eco de machiaj, doamnele isi vor ingriji tenul cu cremele naturale din portofoliu, domnii vor fi rasfatati de cosmeticele bio cumparate de aici, bunicii isi vor trata afectiunile cu ajutorul remediilor bio puse la dispozitie de Rangali. In plus, o categorie intreaga de alimente bio ne sta la dispozitie pentru a ne ajuta sa mancam sanatos si natural si sa beneficiem de toate avantajele unei astfel de alimentatii. Si-a schimbat doar numele, produsele si seriozitatea raman aceleasi.

Sloganul Rangali, Be naturally beautiful, e un indemn la un mod de viata natural, la ingrijire si alimentatie naturale care sa se reflecte intr-un chip frumos si o stare buna de sanatate. Adio SLS, paraben, derivate petrol si uleiuri minerale, parfumuri si coloranti sintetici, uree. Bebelusi, mamici, tatici, bunici, aflati ca, de astazi, sanatatea poarta numele Rangali!

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Irina Sima
    • 12/06/2015
    Răspunde

    Si eu am descoperit acest magazin. Doresc ce e mai bun pentru copilul meu.

  1. Sincer inca nu l-am descoperit, dar sunt o persoana deschisa si trebuie neaparat sa ma pun in tema, multumesc 😀

    • Hacman Mariana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Super magazin ,numai produse Bio..trebuie sa alegem ce este mai bun pentru bebelusi nostri,aceste scutece sunt exact ce le trebuie bebelusilor pentru a fi protejati de iritatii…sau altfel de alergii…

    • Hacman Radu
    • 21/06/2015
    Răspunde

    aici nu ma prea pricep…Mary stie mai multe…acum depinde si de pigmentul de piele…cunosc persoane care folosesc scutece ieftine si n au nici un fel de probleme iar altii se plang de scutecele scumpe ca provoaca iritatii…depinde de la caz la caz…dar intodeauna tot ce e Bio este ideal!

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    presupun ca este un magazin, sau si un site. O informatie de care orice mamica ar avea nevoie . Fiecare mamica in general cauta ceea ce este mai bun si mai de palitate pentru puiul ei, asa voi fi si eu cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares