Stiai de cardul Lyoness?

card de debit avantajos

Te-ai gandit vreodata ca exista o metoda care te poate ajuta sa economisesti bani, intr-un mod rapid si eficient? Probabil nu. De-a lungul timpului, economia nu s-a indreptate spre o cale avantajoasa clientului. Probabil nici nu exista, insa s-a lansat un serviciu care te ajuta sa economisesti fix asa cum iti doresti tu. Serviciul se numeste Lyoness, iar de-a lungul timpului a cardul Lyoness si sistemul CashBack a evoluat enorm in domeniul marketingului.card lyoness

Serviciile lor au facut inconjurul lumii, iar acum, sistemul Lyoness CashBack poate fi folosit in intreaga lume, iar partenerii Lyoness se strang din ce in ce mai multi. Ce trebuie sa faci pentru a economisi? Simplu. Intri pe site-ul oficial Lyoness si aplici pentru un card Lyoness CashBack. Cardul il vei folosi la fiecare achizitie pe care o vei face dintr-un partener Lyoness. De exemplu, daca ma duc in Carrefour, la casierie arat cardul Lyoness care va fi scanat, iar in functie de suma pentru care o platesc la casierie, o parte din bani se intorc pe card.

Destul de interesant, nu-i asa? Ba mai mult de atat, daca iti inviti prietenii sa participe la acest “maraton”, vei primi si mai multe beneficii, ca de exemplu, cota parte la fiecare achizitie pe care prietenul tau o face prin intermediul cartului sau Lyoness, primit prin intermediul tau. Va invit sa intrati si pe pagina de fani a Lyoness Romania si sa aflati mai multe detalii acolo. Astept parerile voastre!

atelierulfamiliei.ro
Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Nu am stiut de acest card. O sa ma uit sa vad despre ce este vorba 🙂

  2. Răspunde

    Stiam de cardul asta…cred ca e util in orase mai mari unde sunt multi parteneri unde il poti folosi.

    • Hacman Radu
    • 18/05/2015
    Răspunde

    bine de stiu,mai util cred ca este in orasele mai mari.

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Criss de acest card chiar nu am auzit, tare interesant, insa eu am si eu unul de la SCNet.Insa aici in Craiova la mine nu prea am unde sa il folosesc.

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Nu il pot folosii deoarece pana acum in craiova a intrat in parteneria doar cu Hotele si cu o benzinarie care este cam scumpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares