Cum alegi buchetele de flori in functie de personalitatea ei?

cumpara flori online

Unul dintre cele mai populare si mai placute cadouri pe care le poti oferi oricarei femei sunt buchetele de flori. Acesta este printre putinele daruri prin care nu poti da gres si care vor fi mereu o incantare pentru cea care le primeste. Insa, ca in cazul oricarui cadou, buchetul de flori trebuie ales cu grija, astfel incat persoana draga tie sa se regaseasca in aranjamentul floral ales. Pentru a veni in sprijinul celor care nu stiu ce sa aleaga in materie de flori, iata ce tip de buchete pot avea un corespondent in personalitatea iubitei, mamei, surorii sau colegei voastre. Fiindca foarte multi dintre barbati opteaza mai mult pe coloristica aranjamentelor decat pe mesajul pe care fiecare buchet il transmite, e bine sa spargem aceste stereotipii si sa mizam mai mult pe forma, parfumul si ce spune o floare, decat pe coloristica acesteia.

Lalele pentru femeile delicate, bujori pentru o fire vesela

Anotimpul cald este momentul prielnic cand putem oferi cele mai variate tipuri de buchete de flori. Asta pentru ca in sezonul de vara, gasim cele mai multe tipuri de flori, astfel incat aranjamentele finale sa fie pline de culoare si de parfum. Insa cum fiecare femeie este diferita, asa si florile au o semnificatie si un mesaj diferit de transmis. De aceea, luand in considerare personalitatea fiecarei persoane dragi din viata noastra, putem opta pentru flori care sa se potriveasca firii fiecareia.

aranjamente floraleAstfel, daca urmeaza sa oferi un buchet unei femei vesele, atunci opteaza pentru florile de camp, intr-un aranjament bogat cromatic si in care sa predomine plantele pe care le gaseam in livada bunicii. De preferat este atunci cand alegi acest tip de aranajament, sa mizezi foarte mult pe impactul lui vizual.

In schimb, daca este vorba despre o persoana sobra si mai degraba pretentioasa, atunci un buchet de crini sau niste flori exotice pot fi aranajamentul floral care sa i se potriveasca cel mai bine. Oferi lacramioare atunci cand buchetul de flori este destinat unei doamne sau domnisoare tinere si gratioase, care inspira bucurie si mereu o stare pozitiva. Daca personalitatea celei careia vrei sa ii oferi un buchet de flori este una calda, placuta si in acelasi timp mereu pozitiva, atunci opteaza pentru delicatele lalele.

Desigur, atunci cand alegi buchetele de flori, de luat in considerare sunt si relatiile pe care le ai cu respectiva persoana. Pentru mama, sora sau colega de birou, alege niste flori de primavara, precum freziile, lalelele si narcisele, perfecte si atunci cand este ziua de nume a unei persoane dragi. Daca relatia este una mai degraba profesionala si vrei sa ii oferi sefei tale un buchet de flori, atunci e bine sa alegi culorile neutre, precum portocaliu, roz, galben, iar ca flori, opteaza pentru trandafiri.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Radu
    • 29/05/2015
    Răspunde

    Multumesc de sfat!Sotia mea adora florile !Prin casa nu stiu daca exista vreun coltisor liber!Parca as fi la florarie!)))

      • cristina
      • 29/05/2015
      Răspunde

      asa e frumos; decat sa gasesti praf, mai bine flori :))

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 29/05/2015
    Răspunde

    Bune sfaturi,multumim draga Cristina,e bine de stiut si pentru femei,si pentru barbati ce flori sa ofere diverselor persoane cu care se intalnesc,comunica,la ocazii speciale.

    • Hacman Mariana
    • 29/05/2015
    Răspunde

    Multumesc Cristina de informatii!Asa imi mai extind si eu floraria))))Ei …noroc ca-i plac si sotului florile si nu ezita sa-mi cumpere florile care -mi plac !Pedeapsa ca s-a vaitat))) vreaU UN BUCHET MARE,MARE DE FLORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))

    • Mariana Cioranu
    • 29/05/2015
    Răspunde

    Imi place ce citesc mereu pew blogul tau.Am mai invatat ceva util .Este bine de stiut ce flori sa ofer cind am vreo ocazie speciala sau si cu alte ocazii .

    • Mihaica Iuliana
    • 30/05/2015
    Răspunde

    Nu stiu cum ma vede sotul meu, ce fire crede el ca am insa stiu un singur lucru…iubesc florile insa cel mai mult imi plac trandafirii.

  1. Răspunde

    Iubesc trandafirii dar nu am supar cand primesc orice floare. Nepotelul meu imi da zilnic flori: narcise, galbenele, bumbisori…orice. Imi zice „mamaie, iti dau flori pentru ca esti mamaia mea si te iubesc” 🙂
    E bine de stiut ce flori sa oferim, dar important e sa cunoastem cat de cat si persoana la care le oferim. Sa stim ce flori prefera…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares