Cadoul perfect pentru un barbat – o lanterna tactica

lanterna

Daca tot va povesteam mai devreme cum m-am imprietenit eu cu magazinul TotalMag, m-am gandit sa va arat ce am ales sa ii cumpar sotului meu cadou de la ei. Parfumurile nu l-au incantat niciodata, hainele prefera sa si le cumpere singur asa ca m-am gandit tot la ceva echipament care sa ii foloseasca in escapadele lui de cate 2-3 zile la pescuit sau vanatoare si nu numai. M-am gandit la o lanterna, dar nu orice fel de lanterna. Merita una mai speciala asa am ales o lanterna tactica TLN2 cu LED CREE XP-E 250lm 200m Li-ion, cu performante deosebite in domeniul iluminarii. E un model de lanterna pe care il folosesc cu succes inclusiv agentii de politie si militarii. Cred ca va dati si singuri seama ca nu poate fi altfel decat de buna calitate si ca lumineaza foarte bine chiar si pe distante lungi. Nu e el politist, desi stiu ca si-ar fi dorit sa fie, dar nu ii da nimeni interzis sa foloseasca lanterna la urmaritul bambinelor si al ramelor pe balta, in locul urmaririi infractorilor.

reducere

Partea si mai buna e ca lanterna functioneaza pe baza unui acumulator si astfel scutim banii de baterii. Acumulatorul de 2800mAh ii permite o functionare continua de pana la patru ore. Ceea ce altii folosesc in patrulare, el va folosi in drumetii sau la pescuit. Eventual isi poate imagina ca e politist. Nu cred ca pestii se vor preda in fata unui „agent” atat de bine pregatit dar macar se vor bucura de lumina puternica atunci cand sunt prinsi. Pretul acestei lanterne de pe TotalMag.ro, mi s-a parut foarte bun, comparativ cu specificatiile sale si avantajele pe care le ofera. E o lanterna usoara pe care o poti lua cu tine oriunde(cu tot cu acumulator are doar 177grame), este echipata cu un LED cu durata mare de viata si capacitate mare de iluminare, este robusta datorita invelisului din aluminiu anodizat si are cinci moduri de iluminare care pot fi folosite in diferite situatii care cer lumina mai slaba sau mai puternica, cu faza mai lunga sau mai scurta. E rezistenta la jeturi de apa, praf si intemperii. E perfecta, ieftina, usoara si extrem de utila in orice rucsac al oricarui barbat caruia ii place sa isi dedice timpul liber diverselor activitati in aer liber.

Daca si tu ai un vanator, un pescar sau un pasionat de excursii, mizeaza pe o astfel de lanterna drept cadou de ziua lui si sigur va fi mai incantat decat daca ii oferi un tricou sau un set de cosmetice! Acum ii poti oferi un cadou perfect la un pret mai mic pentru ca pana pe 29 august, puteti folosi codul CAIET84C pentru a obtine 10% reducere la orice comanda pe TotalMag.ro. Codul se introduce in campul observatii de la sfarsitul procesului de comandare, inainte de finalizarea si expedierea comenzii.

atelierulfamiliei.ro
Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mihaela
    • 12/05/2015
    Răspunde

    Asa e, barbatii iubesc lanternele pentru ca mereu sunt in cautarea luminitei de la capatul tunelului.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 12/05/2015
    Răspunde

    Si sotul meu ar avea nevoie de asa ceva ,lanterna cea veche s-a stricat si in meseria lui i-ar prinde bine una .Multumesc de idee.

    • Hacman Mariana
    • 12/05/2015
    Răspunde

    Din cand in cand merita si cavalerii nostri sa le mai facem cate-un mic cadou…aceasta lanterna este potrivita!Super idee!Multumim!

    • Mariana Cioranu
    • 13/05/2015
    Răspunde

    Si sotul meu merita sa ii fac cadou aceasta lanterna .O idee buna !

    • Irina Sima
    • 13/05/2015
    Răspunde

    Sotul meu are colectie de lanterne, dar una in plus parca e mereu necesara. Lanternele cu led sunt foarte eficiente.

    • ghizdavu iuliana simona
    • 14/05/2015
    Răspunde

    O astfel de lanterna ar fi ideala sotului meu ,este pescar ,merge noaptea la munca ii va fi foarte utila

  1. Răspunde

    super idee mi-ar face mare placere sa o ofer tatalui meu care e un pescar inrait,sotul e columbofil asa ca nu are nevoie 🙂

    • Hacman Radu
    • 18/05/2015
    Răspunde

    Mai,mai ..se mai gandesc si doamnele din cand in cand la noi…))))))meritam mult mai mult))))))))))cred ca te frica sa nu ramana la vreo ora tarzie fara curent…in caz ca se arde vreo siguranta ..e nevoie de asemenea lanterna..)))))

  2. Răspunde

    Draga mea, nu cred ca numai barbatii au nevoie de o lanterna 🙂 de ex. eu stau la curte si as avea si eu nevoie de una, cand ma duc sa inchid pasarile, porcii sau ce mai am pe langa casa 😉
    Nepotelul meu, Denys, ia lanterna si merge inaintea mea ca un adevarat barbat <3

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Ooooo, super tare. Imi place lanterna insa ce m-a incantat la ea este faptul ca merge pe acumulatori, ceea ce iubesc la orice produs. O inovatie gandita pentru orice produs.

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    Oare ce o sa gasesc eu pentru sotul meu….o sa va spun imediat ce ma documentez si eu de pe site…sa fie ceva util, mai ales la masina deoarece este mare bagaret la masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares