Ane Brun vine pentru prima dată în România

Ane-S-OMVa place muzica folk? Nu mă refer aici doar la muzica folk românească, ci și la cea internațională. Pentru mine, muzica folk, indiferent de limba în care e cântată, e prilej de relaxare, de visare, de gândit la mine și la sufletul meu. Acordurile de chitară mă liniștesc și îmi dau o stare de bine. Totuși, nu sunt chiar o împătimită a genului, pe care îl ascult doar ocazional. Mă gândesc că poate printre voi, cititorii, mai sunt și alții cărora le place acest gen de muzică și vă anunț că pe 10 mai, vine la București, în concert, Ane Brun, cântăreață de muzică folk de origine norvegiană, posesoare a trei trofee Spellemannprisen, un fel de Grammy norvegian. Ane Brun este așteptată la București împreună cu a ei chitară, pentru ale cărei acorduri pline de emoție și iubire, este mereu apreciată.

Artista este  de mult timp așteptată de publicul din Romania. Poate că ești printre cei care îi cunosc deja piesele sau poate că vei descoperi abia acum, ascultând piesa de mai jos, că îți place și vei decide ca pe 10 mai ai motive să mergi la Sala Radio la concert. Se anunță un eveniment de la care nu ai cum să pleci decât încărcat de energie pozitivă. Mai multe detalii despre concertul Ane Brun, despre program, ora de început, durată, despre prețul biletelor și despre locațiile din care le puteți achiziționa, găsiți aici pe pagina dedicată de pe Twin Arts. Cine e Twin Arts? Un organizator de evenimente/concerte de rock, jazz și blues. Până acum, au adus pe scenă pentru publicul din România nume mari de artiști internaționali: Hiromi, Simon Phillips, Anthony Jackson, Avishai Cohen, Dhafer Youssef, Youn Sun Nah, Paolo Fresu, Victor Wooten, Ulf Wakenius, Vijay Iyer Trio. Prin urmare, daca vă plac genurile muzicale mai sus amintite,  vă invit să dați curs invitației la concertul Ane Brun, organizat cu sprijinul Ambasadei Regatului Norvegiei în România dar și să urmăriți pagina de evenimente Twin Arts pentru a afla din timp despre următoarele concerte organizate.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Nu am auzit de ea, dar ascultand melodia pot spune ca imi place,in tinerete ascultam folk,mai ascult si acum din cand in cand.

    • Mariana Cioranu
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Da imi place muzica folk.Cine este din Bucuresti au ocazia sa mearga la spectacol .

    • Mihaica Iuliana
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Da, imi place acest gen de muzica. O ascult atunci cand vreau sa ma linistesc, sa ma destresez. Si mereu imi pune imaginatia la incercare, ducandu-ma cu gandul la o viata mai usoara si linistita.

    • Hacman Mariana
    • 28/04/2015
    Răspunde

    Imi place muzica Folk,pot spune ca o ador,…Ascultand acest gen de muzica oricat de obositi,tensionati,agitati.am fi parca suntem vrajiti ….ne da o stare de bine …Norocosi sunt cei care locuiesc in Bucuresti!

  1. Răspunde

    Eu vibrez la fiecare acord de chitara pe care il aud, indiferent ca e folk sau electrica. Adica pot sa ascult la fel de bine un solo de chitara folk cum la fel de bine pot asculta cu mare drag si un solo de chitara electrica ale lui Joe Satriani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares