Cum organizam petreceri perfecte pentru copii?

siguranța financiară a copiilor economisire și asigurare de viață

Ati zice ca a trecut perioada petrecerilor si ca de acum e musai sa ne reintram in ritm si sa o lasam mai moale cu tot ce inseamna party si distractie? N-avem cum! Eu, cu atat mai putin! Peste doua saptamani e ziua nepotelului meu preferat(ce e drept, e si singurul). Anul asta implineste cinci ani si nu mai tine vrajeala cu petreceri organizate de familie pentru ca s-a ridicat deja cu pretentii: vrea o petrecere tematica anul asta, o petrecere cu pirati la care sa se distreze cu toti prietenii lui de pe strada si cei de la gradinita.

S-a facut consiliu de familie pe tema petrecerii cu pirati si am ajuns la concluzia ca nu ne putem ocupa noi de ea, riscand sa o stricam: i-am fi cumparat noi un costum de pirat si cateva accesorii dar ce ne facem cu restul copiilor, cine se ocupa de tot ce e nevoie pentru petrecere, cine ii supravegheaza sa nu isi bage cate-o sabie de platic in ochi, cine sa-i struneasca si in acelasi timp sa animeze petrecerea in asa fel incat sa ramana toti, si mai cu seama Mariusica cu o amintire mai mult decat frumoasa? O data-n viata o sa fie si el Jack Sparrow si e musai sa iasa o petrecere perfecta.

Daca va imaginati cumva ca organizarea unei petreceri pentru copii e floare la ureche, va anunt eu ca va inselati. Anul trecut am fost la un pas de dezastru: ne-am trezit cu invitati lipsa pentru ca ii invitasem si uitasera, cu un tort care n-a fost pe gustul celor mici, cu un sarbatorit trist ca invitatii lui ai venit imbracati in blugi in loc sa vina in costume de cowboy. Asa ca, pentru anul acesta, dorindu-ne o petrecere reusita pentru cel mic si ceva mai multa liniste pentru noi, am decis sa apelam la niste profesionisti in materie de organizare de petreceri pentru copii.
logo                                                                 Petreceri pentru copii – Oaki Junior

Ei au de-a face tot timpul cu cei mici: stiu ce-si doresc si ce le face placere, stiu sa anime petrecerile in asa fel incat copiii sa se distreze la maxim. Una e sa ii indemni tu, ca parinte, sa se joace, alta e sa ii antreneze intr-un joc simpatic un animator specializat cu care ai stabilit din timp un program pentru petrecere. Tot la ei vom apela si pentru toate accesoriile pentru o petrecere reusita. Ce ar fi o petrecere pentru copii fara baloane, confetti, costume tematice(cum e cazul nostru cu petrecerea tematica cu pirati)? Prea multe drumuri, prea mult timp pierdut si bani in plus ca sa faci singur rost de toate. Poti sa te imbraci in zana, daca vrei si sa incerci sa fii tu insuti animator. S-ar putea sa se lase cu dureri de cap si la propriu si la figurat, provocate de tipetele copiilor si de sabii de plastic primite in cap de la cei mici care te recunosc ca tu esti tatal sarbatoritului.

Asa ca, daca vrei o petrecere reusita pentru copii, e mai bine sa apelezi la o firma care sa se ocupe de organizare si sa asigure voia buna. Tu faci petreceri o data pe an de trei ani incoace. Ei fac mii de petreceri anual, de mai bine de zece ani!

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mara
    • 06/01/2015
    Răspunde

    O da, asta e de retinut musai cand ai prichindei in familie…si cine n-are? :)))

      • cristina
      • 06/01/2015
      Răspunde

      Ii pregatesti lui Alex o petrecere cu zane? :))

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/01/2015
    Răspunde

    Da,cunoastem astfel de zile,cel mai bine apelati la o astfel de firma care se ocupa de tot si la final ies toti fericiti.Ziua iese perfect fara batai de cap,fara alergatura,fara mofturi,si fara lacrimi.

    • Balaban Violeta
    • 07/01/2015
    Răspunde

    Un articol de unde putem gasi persoanele perefecte pentru organizarea petreceri micutilor…

    • Fedeles Liliana
    • 07/01/2015
    Răspunde

    O petrecere cu zane as vrea si eu.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 07/01/2015
    Răspunde

    frumos…petrecere reusita si la multi anisori nepotelului tau!

  1. Un articol util pt toti!La multi ani nepotelului!

  2. Răspunde

    Aoleu..anul asta e prima zi a lui Bibi (a Biancai adica). Bine ca nu are pretentii, ne intalnim, taiem un motz, mancam si niste tort si plecam acasa ca cea mica vrea sa doarma 😀

      • cristina
      • 14/01/2015
      Răspunde

      Lasa ca mai vedem peste un an-doi daca tot asa zambareata o sa fii :))

      1. Răspunde

        🙂 Eu sunt optimista 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares