De Black Friday, ma gasiti la garaj

baterie-laptop-acer

Update: 18 noiembrie: Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul Laptop Garage in saptamana 21 – 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!

Nu mai e mult pana la Black Friday. Mi-am facut o lista cu magazinele al caror prag virtual am de gand sa il trec in ziua cu pricina pentru ca, daca tot am nevoie de anumite produse, prefer sa le cumpar atunci, la super reduceri. Printre opririle pentru care economisesc de ceva timp se numara si garajul. Sper ca nu va ganditi ca am castigat la Loto si imi iau masina de Black Friday ca nu e asa; e vorba de alt garaj: Laptop Garage.

Prima data cand am intrat in contact cu Laptop Garage, i-am cunoscut ca si service de laptop in Bucuresti. Am senzatia ca v-am mai povestit cum am prins o casca intre display si tastatura laptopului si, cand am trantit nervoasa capacul, am nenorocit displayul si a trebuit sa il schimb. Ei bine, la ei l-am reparat. Cu ocazia aceea, am aflat ca garajul pentru laptop nu insemna doar un service ci si un magazin online dedicat domeniului IT in general si componentelor si accesoriilor pentru laptopuri in special.

atelierulfamiliei.ro

La nici o jumatate de an, ne-am intalnit din nou. Al meu sot luase laptopul meu cu el intr-o deplasare si, la intoarcere, mi l-a adus fara incarcator. El stie ce-a facut cu el; a sunat si la pensiunea unde fusese cazat si nu gasise nimeni nici un incarcator de laptop. De unde era sa imi cumpar altul daca nu din garajul in care stiam sigur ca gasesc incarcator si cablu de alimentare pentru modelul meu si ca mi-l pot livra in aceeasi zi? Aveam nevoie urgent de el; nu puteam astepta pana a doua zi asa ca am optat pentru serviciul special de livrare Same Day si, pentru suma de 25 de lei, mi-am primit incarcatorul in doar patru ore. Daca nu ar fi fost urgenta, l-as fi primit cu transportul gratuit a doua zi(majoritatea magazinelor de profil percep taxe de livrare pentru comenzile mai mici de 100 de lei).

Da, stiu ca nu am cel mai cuminte laptop din lume si nu-si poarta singur de grija, dar ce sa-i fac? Eu il iubesc asa cum e pentru ca are o configuratie buna si e destul de nou ca sa renunt la el cu una cu doua. Eu ii dau ce are nevoie si el face ce ii cer. Avem relatia perfecta. Cel putin, asa era pana acum vreo doua saptamani.

De atunci, imi da tot soiul de rateuri din cauza bateriei. Ba refuza sa incarce, ba refuza sa porneasca. Bine, nu e vina lui. Eu i-am zapacit bateria, tinandu-l numai conectat la priza si acum trag ponoasele. Imi trebuie o baterie pentru laptop dar de data asta nu ma mai grabesc.  Astept Vinerea Neagra a preturilor la Laptop Garage ca sigur o sa prind niste reduceri „marfa” atunci. Oricum au preturi bune la baterii ca tot de aici si-a cumparat si varul meu pentru Asus-ul lui. Unde mai pui ca, la achizitia bateriei de laptop, a primit si un cod pentru o reducere de 10% pe care sa il foloseasca la o viitoare comanda personala sau sa il daruiasca unui prieten care va avea nevoie de o componenta sau un accesoriu de laptop.

M-am gandit bine si, daca tot fac investitia, vreau sa imi cumpar o baterie noua, buna, originala pentru ca sigur ma va tine mai mult decat o baterie care e doar compatibila cu modelul meu de laptop. Pe de alta parte, m-ar incanta o baterie extinsa la sase celule ca sa reziste mai mult. O sa vad si in functie de ce oferte gasesc pe site de Black Friday. Poate chiar imi raman bani sa imi cumpar si o geanta pentru laptop ca la cea veche mi s-a stricat fermoarul. Da, parca va si aud ca ma bombaniti, cum face si sotul meu, si va spuneti in sinea voastra ca eu stric tot. Soarta….

Daca mai sunt amarati ca mine pe receptie, care au nevoie de o tastatura sau un incarcator pentru laptop, sa se aboneze la newsletter-ul Laptop Garage ca sa fie siguri ca primesc ofertele de Vinerea Neagra a reducerilor! Iar daca aveti nevoie de accesorii sau chestii mai scumpe si nu faceti fata sa le cumparati cu banii jos nici la reducere, aflati ca veti putea cumpara produsul de care aveti nevoie si in rate( 3 rate fara dobanda prin Bonus Card, Card Avantaj si BR Star).

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Roxana Timocel
    • 07/11/2014
    Răspunde

    Nu mi-am achizitiont nimic de Black Friday.Mi-ar trebui si mie o geanta pt laptop! :>:> Arunc si eu un ochi. Shopping placut!!:*

      • cristina
      • 07/11/2014
      Răspunde

      mai e pana pe 21 de BF, poate gasesti ceva atunci. Multumesc 😀

    • Balaban Violeta
    • 07/11/2014
    Răspunde

    o alegere buna,,

    • Iorga Daniela
    • 07/11/2014
    Răspunde

    Multumesc pentru informatie! Desi nu am laptop ii voi spune nasei mele de acest site,are mare nevoie de o baterie noua. 😎

  1. Succes ,poate iti vei achizitiona si o noua masina sau o vei castiga!Putem spune ca avem un mare noroc cu asemenea garaj!In caz ca avem nevoie de gazduire pentru anumite produse ce s-au defectat stim unde sa parcam!Am fost la un service pentru a schimba windows-ul si cand am ajuns acasa era sa mor….nu mai aveam nimic in calculator,imi stersese totul fara sa-mi salveze,am plans de ciuda,aveam multe amintiri frumoase ,fotografii si filmulete ,pe care nu am mai avut de unde sa le recuperez,de atunci nu am mai fost la nici un service pentru a-mi instala sau repara ceva.Iti multumesc pentru informatiile oferite,in caz ca voi avea vreodata nevoie de ajutor,stiu unde sa-l caut,voi apela la acest garaj si sigur nu voi fi dezamagita!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 07/11/2014
    Răspunde

    Multumim de informatii,voi arunca si eu o privire ,mai este ceva timp pana pe 21,dar o privire nu strica!

    • Yonela Mihaela
    • 08/11/2014
    Răspunde

    Laptopul meu deja mi-a realizat o lista cu ce are nevoie de acolo si nu pot sa-l refuz deci poate ne intalnim pe acolo.

  2. m-ai prins super la faza asta , chiar mi-a murit bateria la laptop, am nevoie neaparat de una noua.

    • Liliana Fedeles
    • 11/11/2014
    Răspunde

    Si eu ma bucur de cumparaturi de Black Friday. Imi place sa profit de preturile bune , de oferte si sa pot cumpara cat mai multe produse cu un bughet de bun simt.

  3. Răspunde

    Vad ca abia astepti BF mai ceva ca pe ziua ta :)abia astept un post cu cumparaturile care ti le vei face, sunt sigura ca vor fi la preturi foarte bune. Si eu planuiesc sa fac niste cumparaturi anul asta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares