Super Sweet Crush pe Windows Phone

Super Sweet Crush
Cand am trecut dupa telefonul meu Cosmote cu Android pe Nokia Lumia cu Windows Phone, mi-a placut mult. Camera e mai buna, calitatea pozelor e mai buna, telefonul raspunde rapid dar am avut si o nemultumire. Pe Windows Phone nu avem Candy Crush. Eu, care eram pasionata de spart bomboane seara inainte de culcare, a trebuit sa renunt la placerea asta pentru ca inca nu exista jocul pentru acest sistem de operare.
 
Zilele trecute am gasit un joculet care seamana oarecum, ca interfata cu Candy Crush. Se numeste Super Sweet Crush si merge asa de plictiseala dar nu se ridica la nivelul lui Candy. In primul rand, ma enerveaza ca nu are nici o optiune de a opri sau seta nivelul sonorului. Apoi, vin reclamele care se deschid din doua in doua jocuri si orice ai face nu le poti evita si te duc in browser de unde trebuie sa dai back pentru a reveni in joc. Nu ai cui sa ceri vieti, nu esti in competitie cu nimeni pentru ca nu este conectat cu facebook ca sa ai drept tinta obtinerea unui scor mai mare decat prietenii tai, sa socializezi prin intermediul jocului. Ca si idee de joc este aceeasi, fiind nimic mai mult decat o clona a indragitului joc Candy Crush.
 
Dupa cum am spus, in lipsa de altceva, pentru utilizatorii de Windows Phone, e acceptabil. Insa, daca ai instalat Android pe telefon si ai acces la Candy Crush, sigur nu o sa dedici acestui joc mai mult de 10 minute.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares