Care e scopul concursurilor de la TV?

reclama TV

In urma cu mai bine de o saptamana, m-am inscris la un concurs de la TV, din cadrul emisiunii Mireasa pentru Fiul meu, pentru un Express Cooker oferit de TopShop. De obicei nu ma bag in astfel de concursuri, dar fiind vorba de un sms cu tarif normal am vrut sa imi incerc norocul. Nu ma asteptam sa castig si deja uitasem de concurs pana acum cateva zile, cand m-a sunat cineva de la Top-Shop.

In momentul in care te suna cineva si te felicita si iti spune ca e de la departamentul de premiere, te si intrebi in gandul tau daca ai fost atat de norocos. Discutia continua si te felicita din nou pentru ca urmaresti emisiunea. Ti se adreseaza si o intrebare din emisiune si esti intrebat ce anume iti place la aparatul oferit ca premiu de ei. Felicitarile curg lant dar incep sa imi dau seama ca de fapt nu am castigat nimic. Am intuit corect. Dupa cateva minute, tipa decide sa imi spuna ca am fost selectata pentru o mega-oferta. Cred ca stiti ca ma aprind repede. Am facut-o si nesimtita pentru toate felicitarile pe care mi le adresase si, cand i-am cerut sa intrerupem convorbirea, mi-a dovedit ca e cu adevarat nesimtita, spununndu-mi ca nu intelege care e problema ca doar ea m-a sunat si nu vorbesc pe banii mei.

Dupa alte cateva vorbe „de dulce” i-am inchis telefonul. Asta ca sa vedeti si voi cum fac marii mincinosi concursuri la care, foarte probabil, nu castiga nimeni dar ei isi faca baze de date ca sa aiba pe cine felicita si minti ca a castigat o super-reducere.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares