La reducerea laudata sa nu te duci cu sacul

Vezi-ți de treaba ta!
Joi, vineri si sambata au fost zile agitata la magazinul Obi din Berceni. Pentru cine nu stie, Obi e un magazin cu materiale de constructie si articole pentru casa si gradina. Nu stiu ce se intampla, cred ca il inchid asa ca trebuia sa scape de marfa si au pus super reduceri. Supe reduceri doar pe hartie pentru ca in realitate reducerile au fost cat se poate de false, asa cum obinuiesc sa faca majoritatea comerciantilor romani. Joi au fost reduceri de 25%, vineri de 50% si pentru sambata, daca mai ramanea ceva, erau reduceri de 80%. Am fost si noi sa cautam niste materiale de constructii si niste vopsea lavabila si nu ne-a incantat nimic. In schimb, am luat putin seama la preturi.
Un aer conditionat de 12.000 BTU, de la Vortex, spuneai ei ca avea pret intreg la 1599 de lei si acum era redus 50% la 700 si ceva de lei, ca nu am stat sa fac socoteala. Ma gandeam eu ca aerul ala conditionat nu costa atat si am cautat pe internet cand am ajuns acasa. L-am gasit in oferta altui magazin cu pretul de 899 de lei redus de la 1100. Asta a fost doar o reducere mincinoasa. Partea cea mai proasta e ca nimic nu prea mai avea pret la raft si te trezeai la casa sa ti se cere pe un covoras de intrare aproape pretul intreg din alte magazine. Culmea e ca oamenii cumparau carucioare pline si coada la casa cuprindea un raion si se intorcea pe un altul. Am inteles ca timpul de asteptare la casa era de 2-3 ore. Mi se pare ca oamenii astia nu se informeaza deloc si se lasa tepuiti prea repede.
A fost intr-adevar zi productiva dar pentru cetatenii aceia de o anumita culoare, carora nu mai am voie sa le spun pe nume. Ei au ajuns chiar sa dezmembreze anumite aparate si sa bage in buzunare ce le trebuia de la ele. In invalmaseala de acolo nimeni nu mai vedea si nu mai stia nimic. Cetatenii cinstiti s-au ales cu tepe si tepuitorii patriei s-au ales cu reduceri de 100% la ce le trebuia.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Romanul cand aude cuvantul reduceri se activeaza. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares