Facebook imi vede blogul ca spam

blog
Cred ca am mai mult de o luna de cand facebook nu ma lasa sa dau share la nimic de pe blog fara sa imi ceara sa bag codurile acelea captcha atat de urate si enervante. Chiar nu stiu de unde mi se trage. M-am trezit din senin ca nu am voie sa pun link cu blogul meu nici pe wall-ul propriu nici pe chat, nicaieri pe facebook. De fiecare data cere cod si spune ca linkul meu poate fi periculos desi google nu a detectat nimic necurat. Si daca pun linkul pe facebook si il acceseaza cineva, ii spune ca e posibil sa fie spam site-ul spre care se indreapta. Pierd mult vizite si nu stiu nici din ce cauza se intampla nici cum pot sa repar asta.
Am crezut ca se rezolva treaba in cateva zile ca cineva m-a raportat sau cine stie. Dar deja m-am saturat sa astept. Mi se pare penibil sa fiu luata drept spam, cand altii organizeaza concursuri false si o tin numai in tampenii ba chiar incarca si poze care incalca regulile facebook si nu li se intampla nimic. Chiar nu stiu cum ar trebui sa procedez ca sa scap de problema asta. Daca sunt printre noi oameni care au patit asa cu blogul lor sa il vada facebook ca spam, si au gasit vreo solutie, va rog sa ma ajutati si pe mine!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Am patit si eu, 2 saptamani m-a tinut asa 🙁 iti apare pe acolo pe undeva ceva de genu ” daca e o gresala sa ii contactezi”… le-am lasat cateva mesaje in care le-am spus ca nu am postat nimic rau pe blogul meu, sa intre pe el sa verifice… m-au iertat pana la urma :)))

    • Cristina
    • 29/04/2016
    Răspunde

    Eu am patit acum o chestie din asta si mi-au inchis contul! Le-am cerut explicatii dar nu-mi ofera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares