Poarta tocuri fara sa ai dureri de picioare!

sfaturi cand cumperi pantofi
De cate ori nu te-au durut picioarele dupa numai o ora de stat in pantofi cu toc? S-ar putea sa nu fie vina pantofilor si sa fie vina ta. Sau, si daca e vina lor, tu poti folosi niste sfaturi si trucuri care te pot scapa de durerile de picioare.
1. Asigura-te ca alegi marimea potrivita de pantofi. Pantoful nu trebuie nici sa te stranga nici sa joace in picior. Nu faceti niciodata greseala sa cumparati un pantof care va strange, in ideea ca se lasa el in timp!
2. Afla ce tip de talpa ai. Cand iti alegi pantofii, conteaza foarte mult daca talpa ta este plata sau formeaza un arc intr-o parte.
3. Alege pantofii cu toc mai gros, atunci cand rochia nu cere neaparat un toc stilleto. Un toc mai gros, confera mai multa stabilitate, stabilitatea atrage comoditatea si comoditatea nu da dureri de picioare.
 4. Mizeaza mai degraba pe platforme decat pe pantofii cu talpa subtire. Un pantof cu talpa mai groasa te ajuta sa mai eliberezi din tensiune in timpul mersului. De asemenea, o talpa din material cauciucat este mult mai comoda si mai placuta piciorului.
 5. Ia pauze de la tocuri! In timpul zilei, scoate-ti pantofii si relaxeaza-ti picioarele.
 6. Intinde-ti talpile cand ajungi acasa si te descalti. Ca orice alta parte a corpului, si talpa piciorului are nevoie de intindere si relaxare.
 7. Alege pantofi care sa acopere o bucata mai mare din picior, asa cum sunt botinele sau, pentru vara, sandalele cu barete mai groase care acopera o suprafata mai mare din picior.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mara
    • 16/09/2015
    Răspunde

    Multe informatii noi si foarte folositoare! Multumesc!

    • Catalina Dumbrava
    • 17/09/2015
    Răspunde

    Adevarul este ca daca as merge si eu pe tocuri mai des poate nuci nu m-ar durea asa de tare, dar dehhh comoditatea asta.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/09/2015
    Răspunde

    Bune informatii ,mersul pe tocuri facut cu moderatie scapa picioarele de durere asa cred eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares