Grand Arena mai are Kiabi?

Eu am fost mare fan al magazinelor Kiabi si am suferit mult cand au plecat din tara. Acolo imi gaseam si eu haine masuri mari, care aratau cat de cat mai tineresti, puteai sa probezi in voie fara sa se uite vreo vanzatoare urat la tine. Nici preturile nu erau foarte mari, erau mai ieftine decat la magazinul de haine pentru grasi. Acum nu mai am magazin deloc, pot doar sa comand online si o fac rar pentru ca e urat sa comanzi din alta tara, sa te trezesti ca nu se potriveste sau nu iti place cum iti vine si costa si transportul 10 euro de fiecare data.
Desi magazinele Kiabi nu mai exista de vreo 2-3 ani pe piata din Romania, pe site-ul Grand Arena, inca exista trecut un magazin Kiabi. Ba chiar au si numar de telefon. Chiar am intrebat despre treaba asta si in trei saptamani nu s-a sinchisit nimeni sa modifice sectiunea magazine de pe site. Nu e de mirare ca bate mereu vantul in Grand Arena. La cat de multa atentie ne acorda ei, noi de ce le-am oferi banii nostri. Carrefour-ul e singurul care face putina treaba pe acolo, in rest, nu pot sa imi imaginez de ce se mai plateste curentul si mai au vanzatori ca nu e rentabil.
Eu inteleg ca nu se actualizeaza site-ul zilnic dar nici o data pe an? Cum sa ai Kiabi cand Kiabi e plecat de mult? Dezinteres si lipsa de profesionalism!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares