Tonicul capilar Activa Plant – Gerocossen

placa de păr
Acum cateva saptamani, am castigat la un concurs mai multe produse cosmetice si naturiste care sunt de mare folos mie si membrilor familiei mele. Intre ele si tonicul capilar Activa Plant de la Gerocossen. Cea mai mare problema a parului meu e ca se ingrasa rapid si face si o matreata urata. Nu scrie pe el ca e pentru matreata sau pentru par gras dar am zis sa il incerc. Am inceput sa il folosesc dupa prima baie. Ma gandeam sa nu miroasa urat dar chiar lasa un miros placut de iarba proaspata si flori de camp. Dupa baie, am lasat parul sa se usuce cat de cat apoi am aplicat cu tampon de vata aceasta lotiune la radacina firului de par. Am masat putin cu varfurile degetelor pentru ca e si placut si sanatos si am lasat parul sa se usuce in voie.

 

A doua zi, aveam parul cu un volum cum nu mai avusesem de mult. Nu pot sa spun ca am scapat de matreata complet nici acum dupa 3 saptamani dar s-a redus mult ca si arie de raspandire si cantitate. Insa, in privinta aspectului parului, chiar da rezultate. De obicei, ma spalam pe cam la doua zile si acum ma spal la 4 zile. Folosesc tonicul in fiecare seara si parul nu mai are aspectul ala imbacsit de sebum dupa doar doua zile. Nici mirosul specific scalpului care indura exces de sebum nu mai exista. Trebuie sa va spun, insa ca pateaza! Atentie ce purtati cat il aplicati pana se usuca parul.

Complexul fitoterapeutic format din ginseng, mesteacan, urzica, musetel si arnica, bogat in vitamine (B1, B2, B12, C, K) in asociere cu provitamina B5 hraneste radacina parului, stimuleaza circulatia sanguina si diminueaza caderea parului. Parul devine mai viguros si mai sanatos dupa doar cateva utilizari. Il folosesc in continuare zilnic pana la 4 saptamani, apoi il voi folosi mai rar ca tratament de intretinere. Chiar nu am mai avut parul asa lucios si vizibil mai rezistent, din liceu.Inca o data, produsele romanesti isi dovedesc eficienta. Iar pretul, e ca de produs romanesc, din materie prima romaneasca, pentru portofele in care stau salarii romanesti! Daca doriti sa incercati tonicul meu si alte produse cosmetice sau tratamente naturiste, le puteti gasi aici pe Vegis.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Pare interesant acest tonic capilar de la Gerocossen. Eu ma confrunt cu caderea parului de la o vreme si cu ingrasarea excesiva. Anti-cadere am gasit un tratament bunicel, insa produsul recomandat de tine ar fi bun pentru partea a doua de probleme, adica excesul de sebum (sau ce altceva o fi) de pe scalp. Data viitoare cand plasez comanda la Vegis o sa tin cont de recomandarea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares