Nu e pacaleala, sunt reduceri adevarate

salopeta neagra
Pe Sheinside.com nu ma plictisesc niciodata. In fiecare zi apar marfuri noi din toate categoriile de hainute de dama ca nu te saturi sa le privesti si sa te imaginezi imbracata cu ele. Fuste, rochii, tricouri, in toate culorile, numai rabdare sa ai sa le cercetezi si sa alegi ce iti place si sa iti vina bine.

Produsele din acest articol poti fi gasite de cumparat AICI.

On Sheinside it’s always a pleasure to shop. Every day they have new arrivals, new clothes for women. You can’t get enough. Skirts, dresses or t-shirts in all colours, you just have to take your time to see them and choose the best clothes for you.
Acum, inca un motiv in plus sa cumperi hainute noi pentru Pasti de pe Sheinside. Doar aici sarbatorim ziua pacalelii cu reduceri pe bune. Dintre produsele noi am poftit si eu la cateva. Prima, ar fi aceasta salopeta neagra cu decolteu in V si maneca lunga. Mi se pare foarte frumoasa si as purta-o. Pretul e de luat in seama.
Now, you have a new reason to buy new Easter clothes from Sheinside. Here, April Fools’ Day is celebrated with amazing discounts and offers. I want some new clothes too. First, would be this black jumpsuit. It’s very beautiful and the price is good.
As cumpara si acest tricou alb, fara maneci cu imprimeu colorat cu animalute. Au inceput sa imi placa hainele vesele. I will also buy this white t-shirt, sleeveless and with animal print. I like happy colors on clothes.
Si tot pentru mine mi-as cumpara si bluza asta alba cu lilieci negri imprimati. Nu ma dau in vant dupa lilieci in general dar chiar arata bine imeprimeul asta si e o bluza casual pe care o pot asorta fara grija si la jeansi si la pantlon negru casual.
Acum ca am terminat cumparaturile, pot sa ma bucur de reducerile de care va vorbeam. Folosesc codul fool15 si am reducere 15% la orice articol sau comanda, indiferent de valoare. Si, daca ma mai chinuiesc putin si mai caut ceva de imbracat, mai pun o rochie si o fusta, ajung la valoarea comenzii de 100$ si atunci pot folosi codul fool20 si reducerea va fi de 20%. Economie sa fie, ca e criza!

 

Let’s celebrate April Fools’Day   🙂
But no joke you guys can use the following coupon code to shop on Sheinside.
15% off for whole site with the code: fool15
20% off on orders over $100 with the code: fool20
Both codes willl be ends 04/01,just shop now!click the following link to check new arrivals

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares