Karla – rochii care nu dauneaza portofelului

rochie albastra dantela

Acolo unde este o rochie este şi o femeie, dacă nu există femeie, nu există nici rochie.

                                                                                        Coco Chanel

E atata adevar in aceasta afirmatie. Nimic nu de intregeste si nu ne defineste mai bine, ca femei, decat o rochie. Nu degeaba atunci cand cautam haine pentru o ocazie speciala, mizam in 99% din cazuri pe rochie. Eleganta poti fi si intr-un deux-piece cu pantalon dar ceea ce iti doresti de fapt sa obtii e feminitatea. Acel ceva care te face sa te simti frumoasa, te face mai dulce.
Nu cred ca ai sa auzi vreodata o femeie spunand ca are destule rochii si nu mai vrea una. Numarul rochiilor din dulap e si semn de bunastare, pana la urma. Ti-ai mai cumparat o rochie saptamana trecuta si acum vezi alta. Asta sunt eu. Am poftit iar la o rochita. Sotul meu spune ca eu nu mai sunt in pas cu moda ca am intrecut-o de mult. Cred ca e invidios pentru ca a vazut ca imi permit sa cumpar mai multe rochii pentru ca am gasit un site cu preturi foarte accesibile. Nu-mi place sa fiu ipocrita si sa spun ca sunt genul care as da oricat pe o rochie pentru ca nu e asa. Sunt destul de econoama, ca sa nu zic zgarcita. Caut si calitate dar si preturi accesibile.
Daca nu as fi descoperit Karla.ro rochii, sigur as fi purtat tot rochiile de anul trecut. Poate ca nici acelea nu sunt demodate dar oricine stie ce bucurie si stare de bine aduce orice piesa noua vestimentara. Pana la urma, e vorba si de ceea ce se numeste terapie prin shopping. Cand iti faci sau ti se face cadou o rochie, e semn se pretuire iar, faptul ca te simti pretuita, iti da incredere in tine si cu atat mai frumos se aseaza rochia pe tine.
Nu o sa stie nimeni ca rochia ta a costat doar 39 de roni. Nu e greseala de tipar. De aici pornesc preturile la noua colectie de rochii. Si ai de unde alege. Culori si materiale diverse, croieli pentru toate siluetele si marimi de la S la XL. Rochia mea preferata e rochia albastra Lorelei. E o rochie dreapta din dantela cu decolteu larg si cute feminine in zona taliei si a bustului.
De ce avem nevoie pana la urma de rochii? Doar nu sta frumusetea noastra intr-o bucata de material! Pentru ca in viata de zi cu zi suntem nevoite sa devenim un soi de femei-barbat capabile sa faca orice si sa treaca peste orice. Si, dintr-un exces de feminism, uitam sa fim feminine. Dincolo de cariera, toate ne dorim o viata emotionala implinita. Iar pentru asta, ne trebuie un barbat, caruia daca i-ar placea barbatii, ar fi deja gay. Asa ca, rochia iti reda feminitatea, blandetea si vulnerabilitatea pe care barbatii o adora.
Stiu ca tu, draga cititoare, esti o femeie de rand cu un venit mediu. De asta ti-am facut cunostinta cu Karla – magazinul meu cu rochii la moda la preturi mici Asta e sansa ta sa te pui in valoare si sa starnesti invidie printre colege care vor crede ca sotul tau a castigat la loto de iti permiti sa cumperi atatea rochite. Vor admira simplitatea si calitatea tinutelor tale si cand vor vedea ca nici nu dauneaza portofelului, te vor intreba cum ai reusit. De aici nu ma mai bag. E treaba ta daca vrei sa le spui de rochiile Karla.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares