Decorarea casei – mai grea decat constructia

rp_aminajari_interioare_Decorarea casei
In perioadele in care fac curatenie generala, dedic mai mult timp casei mele. Asta e prilej de a admira mobilierul de living, dupa care am alergat doua luni, sau motiv de nervi cand vad ca tabloul cu maci rosii nu se mai incadreaza in peisaj la fel de bine ca la inceput pentru ca au aparut niste elemente noi in camera si el deja pare in plus. Cand am terminat casa de contruit, credeam ca am scapat de ce e greu si ca interiorul va fi floare la ureche. Nu a fost deloc asa. Au urmat luni intregi de cautare de piese de mobilier sau elemente de decor care sa ne defineasca. Problema cu decorul e ca trebuie sa vorbeasca despre tine dar sa nu spun chiar tot. Tot incercand sa iti pui amprenta personala asupra spatiului de locuit, risti sa il incarci atat de mult incat la final sa nu te mai regasesti in el. 

Gaseste aici decoratiuni ieftine si moderne pentru casa ta!

E usor sa dai gres in materie de decorare pentru ca te gandesti doar la personalizarea locuintei fara sa tii cont de reguli de care un decorator profesionist ar tine. De asta, intotdeauna cand o sa vezi o camera decorata de o firma specializata o sa iti placa mai mult decat una in care decorul e realizat de proprietarul care nu are studii in domeniul amenajari interioare. Nu zice nimeni ca tu nu ai avea bun gust sa alegi o draperie sau o pernuta decorativa, insa sigur nu stii cum sa le asezi ca sa creezi senzatia de spatiu, ca sa dai mai multa luminozitate camerei.
Degeaba imi place mie canapeaua din catifea daca finisajele mele nu se potrivesc cu ea. Pentru o incapere in care domina lemnul de potrivesc alte tipuri de materiale decat intr-o incapere in care betonul face regulile.
Pana si un apartament vechi poate deveni o locuinta de vis, daca se ocupa de decorare cine trebuie. Am ramas placut surprinsa, acum cateva zile cand am mers in vizita la o prietena de-a mea. Stiam ca renoveaza dar ma gandisem ca doar zugraveste si schimba gresia si faianta. Am avut senzatia ca am gresit apartamentul. A apelat la Art Deco Zone si apartamenul loc mic si comun a devenit un camin comod, primitor, incapator. Nu imi venea sa cred cat spatiu se crease in camera aceea in care la Revelion nici nu aveam loc sa ne ridicam de pe scaun. Corpurile de iluminat pozitionate atent si alese cu cap, combinate cu un perete intr-o culoare potrivita, dadeau o lumina de as fi crezut ca au spart peretele si eu marit geamul. Nu au modificat nimic in constructie, nu au avut nevoie de aprobari.
Totul a tinut de iscusinta celor dela Art Deco Zone care si-au pus imaginatia si cunostintele la treaba si eu creat din acel spatiul simplu o locuinta cu stil.  Decorarea unui apartament e o arta si necesita munca unui artist. Cu echipa buna de decoratori, ai casa asa cum ai visat-o! Pentru ca ei nu fac o casa pe gustul lor ci una care sa raspunda nevoilor tale.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares