Cand ai nevoie de bani rapid

credit pe termen lung dobanda mare

Sa nu-mi spui ca nu te-ai trezit niciodata fara bani inainte de salariu si cu facturi neplatite si un sms care te anunta ca in doua zile ti se suspenda serviciile, sau cu o pofta nebuna sa evadezi cateva zile la mare, desi ai dat ultimii bani pe asigurarea pentru masina. Minti! Nu cred ca vreun milionar are ce cauta pe blogul meu asa ca, in mod sigur, si tu ai avut, ai si vei avea mereu probleme cu banii. Dar, cu toate astea, nu poti renunta la anumite bucurii si nici nu e indicat pentru o buna sanatate psihica. Si, daca organismul tau zice ca vrea la mare sau la munte acum, pai acum trebuie sa il duci. Nu peste o luna, nu peste doua cand o sa ai tu bani.

Acum o sa ma intrebi cum ajungi tu acolo fara bani, ca inca nu da nimeni cazare pe datorie sau masa pe ochi frumosi. Accesezi un credit rapid online. Doar de asta ai nevoie: de un imprumut cu valoare relativ mica, pe termen scurt, fara batai de cap si alergatura dupa acte si stat la coada la ghiseu de sa iti iasa vacanta pe nas, cum spune o vorba romaneasca. Completezi rapid cateva date si, in scurt timp, un operator te va contacta(vorbesti pe banii lor). Primesti suma solicitata rapid, in lei si esti gata sa pleci in vacanta. Nici nu o sa iti strice sejurul, gandul la dobanda pentru ca e fixa. Si daca la intoarcere, vreun coleg indiscret te intreaba daca nu cumva ti-a dat seful vreo prima de vacanta de ai dat iama la munte, spune-i sa isi ia si el vacanta cu credit rapid online.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Barbalata Mirela
    • 05/04/2016
    Răspunde

    Eu fug de asa ceva. Am avut credit in banca, mai am unul si acum….ca de, nu avem ce face…., dar online, nu. Prin telefon se pun multe iar realitatea este cu totul alta. Este usor sa mergem pe ideea: repede se rezolva…..dar la fel de repede luam si plasa…. 🙂

    • Stoica claudia
    • 05/04/2016
    Răspunde

    Nu ma bag la asa ceva , e ușor sa iei dar de dat înapoi e mai greu

      • cristina
      • 06/04/2016
      Răspunde

      si asta e adevarat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares