Patru copii vor trai, trei familii vor zambi

like

In ultima vreme, v-am prezentat mai multe cazuri umanitare si v-am rugat sa ajutam fiecare: unul cu un leu, altul cu un share, in asa fel incat sa se stranga banutii de care depinde viata unor micuti ingerasi. Astazi e vremea ies la raport si sa va spun ce se va intampla cu ingerasii ale caror povesti v-au facut sa plangeti si sa vedeti viata altfel.

Pentru Eduard Andrei Suditu s-au strans toti cei 10000 de lei necesari pentru a a se putea  opera. Aici intra banuti pentru analizele necesare inainte de operatie, pentru operatia propriu-zisa si pentru recuperarea post-operatorie. Multumim tuturor pentru ajutor si ii dorim lui Eduard sa alerge cat mai curand!

Pentru Yanis si Rares, gemenii ramasi fara vedere in urma unei sederi indelungate in incubator, s-au strans de asemenea toti banutii(mare parte cu ajutorul fundatiei Mereu Aproape) dar va multumim si voua tuturor celor care ati dat macar un share pentru ca povestea sa ajunga la cei care ii puteau ajuta cu mai mult. Acum au bani de drum, cazare si operatie in Italia si ne dorim ca peste cativa ani sa citeasca cu proprii ochisori acest articol.

Pentru Andrei Grigoras s-au strans cei 18000 de lei necesari pentru operatie. Acesta a fost cadoul nostru, al tuturor oamenilor cu suflet, pentru el la implinirea varstei de un anisor. Andrei a fost deja operat la spitalul din Bucuresti care s-a ocupat de cazul sau si ii dorim multa sanatate si la multi ani! (astazi este ziua lui de nastere).

Am vrut sa va arat, sa va informez ca implicarea noastra nu e de prisos si ca, acolo unde viata nu e prea darnica, putem fi noi darnici in locul ei! Nu incetati sa fiti alaturi de cei aflati la nevoie; cu un zambet, cu o vorba buna, cu un ban, cu un share sau cu o rugaciune!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/01/2015
    Răspunde

    atat Dumnezeu cat si oamenii sa ii ajute pe acesti copii minunati in continuare,sa se bucure si ei de viata,sa nu mai cunoasca suferinta!

    • Mihaela
    • 16/01/2015
    Răspunde

    Sunt foarte fericita ca am putut sa iau parte la aceste minuni si le consider mari realizari! Ma bucur enorm sa stiu ca acesti copii vor fi bine pentru ca eu cred ca nici un copil nu ar trebui sa sufere.

    • Balaban Violeta
    • 16/01/2015
    Răspunde

    Ma bucur pentru ei.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 17/01/2015
    Răspunde

    Ma bucur pentru acesti micuti,aceste sufletele,se vede ca romanii sunt oameni cu suflet mare!

    • Mariana Cioranu
    • 17/01/2015
    Răspunde

    Ma bucur pentru acesti copii .Este bine sa dam din putinul nostru si sa ajutam cind sint asemenea cazuri .Am mai donat si eu cind vad asemenea cazuri dupa telefon .

    • Hacman Mariana
    • 18/01/2015
    Răspunde

    Fie ca bunul Dumnezeu sa-si reverse mila asupra micutilor,sa-i vindece si poate cu ajutorul unor oameni cu suflet,cu situatii materiale mai bune se vor bucura si micutii ingerasi de copilarie,viata!Orice fapta buna va fi rasplatita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares