Trezita de gunoieri

Cateodata am senzatia ca traiesc in jungla si azi este una din acele zile. La ora opt, joia, isi face aparitia echipa de la REBU pentru colectarea gunoiului. Atunci, te trezesti buimca in urlete si te gandesti ca s-o fi pornit razboiul sau or fi dat iar iama minerii. Te freci putin la ochi si iti dai seama ca nu e nici una nici alta. Pur si simplu, domnii gunoieri simt nevoia sa faca putina atmosfera. Sau putin mai multa. De cum intra pe strada, pe langa faptul ca nu se mai opresc cainii din latrat, incep si ei sa urle un soi de „gunoiuuuuu’ baaaa'” ca sa fie siguri ca nu rateaza nici o casa scoaterea recipentului cu gunoi.

Eu nu inteleg nici de ce ar fi nevoie sa faca asta, de vreme ce de cand ma stiu gunoiul vine joia si ar trebui sa stie toate babele screlozate si nu imi dau seama nici de ce au tupeul sa faca asta. E cumva inclus in factura la gunoi si chiuitul? Ca daca e pe asa…eu refuz sa mai platesc. Ma indoiesc ca in vreo tara civilizata sau in alte cartiere se procedeaza in acelasi mod. Dar, in Rahova ne permitem. Numai ca, noi astia de stam in cartierul asta, tot „oameni este”. In cazul de fata, eu nu stiu cum sa reactionez: unde sa sun si cui sa spun ca nu mai vreau sa fiu trezita in modul asta. Sunt ferm convinsa ca se poate colecta gunoiul si in liniste dar nu stiu cui sa solicit asta.

Mi-am amintit ca odata, in timp ce cautam pret la imprimante termice, am dat peste niste oferte bune la presa de balotat si ma gandeam cat de utila e intr-o firma si ca nu ar fi rau sa faca unele mai mici si pentru uz casnic.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares