Oferte cu mii de minute

telefoane ieftine

Am avut primul meu telefon in anul I de facultate, un Siemens A50, si acela luat cu greutate la abonament Connex(ca asa le zicea pe vremea mea). Era ca o comoara pentru mine si am avut mare grija de el. Multa vreme a aratat ca si nou. Dar de vorbit la el….nu prea vorbeam. In 2003 cand se intampla treaba asta, minutele incluse in abonament erau atat de putine ca abia deschideai gura si trebuia sa spui gata inchid ca raman fara minute. Nu mai stiu sigur, dar mi se pare ca aveam vreo 30 minute lunar gratuite si Connex Cent de weekend in limita a 200 de minute. Treaba a devenit si mai nesuferita, in 2006 cand l-am cunoscut pe sotul meu. Cunoscandu-ne pe internet, din pura intamplare, fara ca vreunul dintre noi sa aiba acasa conexiune stabila la internet, trebuia sa comunicam prin intermediul telefonului si era imposibil. La cartele, lucrurile stateau si mai prost.

Acum, nu pot sa nu imi dau seama cati bani au facut pe spatele noastru operatorii de telefonie mobila de atunci. Si ar mai fi facut-o multa vreme daca nu aparea operatorul la care sunt acum, cu oferte pe banda, obligandu-i sa vina, la randul lor, cu promotii ca sa nu ramana fara clienti. Acum, imi raman mereu minutele nevorbite. Cred ca am cel mai praf abonament si tot am 200 de minute nationale si 1000 de minute si mesaje in retea. Si nu vreau sa ridic pe nimeni in slavi, pentru ca nu imi da nimeni abonamentul gratis dar eu nu voi renunta la CSE pentru ca daca ei nu ar fi fost, eu si acum as fi vorbit pe repede inainte. Oricum, toata familia mea e in aceasta retea.

Ce fericire pe indragostii de azi sa isi poata da zeci de mesaje zilnic si sa poata adormi spunandu-si povesti la telefon. Noi ne dadeam mesaje pe numarate si contorizam fiecare secunda si cent. Ce vremuri de groaza am trait :(( !

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares