E criza si la curieri

Astazi a fost zi de primit colete. Aveam o comanda la eMAG si un premiu de la un concurs de primit. Pe la ora noua imi vine comanda si totul decurge normal. Curierul suna la telefon, ies afara, platesc si imi vad de treaba Pana la ora 11:00 cand vine al doilea curier. Nu le dau numele ca nu vreau sa le fac reclama gratis. Am uitat sa mentionez ca stau la curte si intr-o zona in care oamenii se cred la tara. Deci nu e nimic neobisnuit sa se claxoneze sau sa se tipe. In jurul orei respective, un claxon tot facea zarva in zona. Pauza si iar claxon. Pauza si suna soneria.
Un curier, nervos nevoie mare ca de ce nu ies. Ce, el a claxonat! Pai nu va suparati dar noi cand furnizam datele ni se solicita un numar de telefon la care ne puteti si este recomandabil sa ne sunati. Cica stau la curte si s-a gandit ca aud daca ma claxoneaza. De parca eu ar trebui sa ies de fiecare daca cand latra un caine sau se aude un zgomot. As fi avut chef sa ma cert dar l-am rugat politicos ca data viitoare, daca nu foloseste telefonul, sa apese butonul soneriei si atunci sigur voi iesi. Sa fiti siguri ca nu a primit nici de o cafea.
Daca nu isi permite firma de curierat sa plateasca telefoanele in interes de serviciu ale curierilor, sa le zica macar sa de bip ca ii sun eu inapoi sa vad cine si de ce m-a cautat. Ca asa procedez de obicei!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares